Blogg

Bästa iPhone 6 Plus vattentäta fodral 2021

Redo att gå för utmärkta utomhusaktiviteter som simning? Du skulle vilja hålla din smartphone säker medan du njuter av rolig sport. Det är därför det är bättre att kolla in en märkbar lista över de bästa vattentäta fodral till iPhone 6 Plus och välja den som kan erbjuda skydd för hela kroppen till din enhet. Bortsett från att skryta med standardinträngningsskydd, är dessa vattentäta fodral gjorda för att vara stötsäkra. De är mycket lätta och har en tunn design. Dessutom ger dessa skyddshöljen problemfri åtkomst till alla funktioner på din enhet. Nog prata, låt oss utforska listan över vattentäta fodral för iPhone 6!

 1. Lifeproof FRE-SERIEN
 2. HESG
 3. Cambond
 4. JOTO
 5. Effun
 6. LifeProof NUUD
 7. CellEver
 8. Röd paprika
 9. Temdan
 10. Meritcase
 11. SUPCASE

1. Livsäker FRE-SERIEN

Lifeproof FRE SERIES är helt enkelt ett av de bästa vattentäta fodralet. Med den smala designen ser den elegant ut på din iPhone 6 Plus. Det inbyggda skärmskyddet är mycket lyhört för beröring. Du kan enkelt ladda och synkronisera din enhet med mikro-USB-porten.

De uttalade knapparna har ett bra klick. IP-68 inträngningsskyddsklassificering tillsammans med militärt fallskydd gör det till ett förstklassigt alternativ från alla aspekter. Detta fina vattentäta fodral finns i fem färgalternativ.

USP: Ultimate Protection

Kolla in på Amazon

2. HESG

HESG vattentät fodral är fullt utrustat för att skydda hela kroppen till din iPhone. Tillverkad med premium TPU och PC-material kan dess solida hölje tåla även otäcka stötar.

Med en mycket tunn profil passar den snyggt; ger enkel åtkomst till alla funktioner på din enhet. Med IP68-klassning säkerställer detta vattentäta fodral att din enhet har det bästa skyddet så att du kan utnyttja din simtid mest. Dessutom finns HESG i nio färgvarianter.

USP: Helkroppsskydd

Kolla in på Amazon

3. Cambond

Cambond ger dig en vattentät påse för att skydda din iPhone 6 Plus från alla hörn. Påsen har en snöre fäst så att du kan hålla den tätt när du är under vattnet.

Dessutom låter strängen dig lägga påsen runt halsen om du inte vill hålla telefonen i dina händer.

IPX8-certifierad vattentät påse gör att du kan dyka djupt ner till 100 fot. Njut av dina vattensporter och äventyrliga spel som forsränning, dykning, skidåkning, fiske, båtliv, skridskoåkning, surfing, kajakpaddling, snorkling, cykling och mer.

USP: Oskadligt ABS-material av livsmedelskvalitet

Kolla in på Amazon

4. JOTO

Om du är ute efter ett exceptionellt användarvänligt universellt vattentätt fodral måste du ge JOTO en rättvis chans. Denna väskfodral passar alla smartphones med upp till 6,0 diagonalstorlek. Den har ett tydligt fönster på båda sidor. 100 fot IPX8-certifierat vattentätt gör det till ett måste för vattensporter. JOTO vattentät fodral finns i så många som åtta färgvarianter.

USP: Ultimate Protection

Kolla in på Amazon

5. Effun

Ta ett dopp i vilken vattenkropp som helst, ha kul i en timme, och vatten skadar inte din iPhone 6 Plus. Det är Effun - en vattentät partner för din iPhone. Effuns vattentäta fodral levereras med multiskyddsfunktionen.

IP68-standard vattentät gör att du kan dyka djupt ner i två meter i en timme. Dessutom skyddar skalet din iPhone mot fall och stötar.

Detta fodral har exakta utskärningar för alla knappar och kontroller som Touch ID, kameror, högtalare, strömbrytare, avstängningsknapp, volymknappar och laddningsport. Du kommer att uppskatta dess höga beröringskänslighet, inbyggda skärmskydd.

USP: Ultralätt och smalt

Kolla in på Amazon

6. LifeProof NUUD

LifeProof är känt för att producera vattentäta fodral av högsta kvalitet. Och den här är inte annorlunda. LifeProof NUUD med IP68-inträngningsskydd ger det nödvändiga skyddet mot din enhet från vatten.

Dessutom ger det också militärskydd för att se till att din phablet har tillräckligt med muskler för att absorbera chock. NUUD vattentäta fodral är väldigt snyggt och gör ett snyggt utseende på smarttelefonen. Svart och lavin är de enda två färgalternativen.

USP: Form-Fitting Design

Kolla in på Amazon

7. CellEver

Både när det gäller att tillhandahålla mycket nödvändig säkerhet från stötar och vatten, utmärker CellEver sig i att leva upp till faktureringen. Det mest anmärkningsvärda med detta vattentäta fodral är den minimala designen som ser snygg ut på iPhone 6 Plus.

Den exakta utskärningen för Apples logotyp och kamera förbättrar dess övergripande utseende. Den lätta designen känns väldigt bekväm i handflatorna. CellEver vattentäta fodral finns i tre färger som havsblått, vitt och svart.

USP: Lättviktsdesign

Kolla in på Amazon

8. RedPepper

RedPepper har skapat det här vattentäta fodralet för iPhone 6 Plus med full av paradoxer. Väskan är vattentät men kompatibel, helt skyddande men ändå exakt, känslig men miljövänlig, tjock men bärbar och av hög kvalitet men ändå prisvärd.

Vanligtvis kommer fodral av premiummaterial till en premiumprislapp. Detta är inte fallet med RedPepper eftersom varumärket tror på principen: Less is more. Även om fodralet har en tjocklek på 0,08 tum påverkar det inte telefonens glidprofil.

Det vattentäta fodralet är tillverkat av giftfritt material och orsakar därför inga skadliga effekter på miljön.

USP: Tjock men ändå bärbar

Kolla in på Amazon

9. Temdan

Den flytande remmen gör hela skillnaden. Även om du tappar telefonen kommer den att fortsätta flyta på vattenytan eftersom den flytande remmen kommer att rädda telefonen från att sjunka. Tedman följer IP68-standarder, och därför har varumärket tillverkat detta vattentäta fodral som gör att du kan stanna under vattnet i två timmar.

Skalet är ett utmärkt skydd för din iPhone 6 Plus oavsett vilken vattensport du spelar. Du kan öppna och stänga fodralet tusen gånger och det förblir helt förseglat.

USP: Håll ut tuffa miljöer

Kolla in på Amazon

10. Meritcase

Du vill njuta av vattensporter eller vill utforska den marina världen, men samtidigt gillar du tanken på att skjuta allt på din iPhone 6 Plus. Hur är det möjligt? Med Mmeritcases vattentäta fodral av hög kvalitet kan du stanna under vattnet i trettio minuter. Håll din iPhone 6 Plus och sänk ner dig själv upp till 6,6 meter djupt och fånga allt på din telefon.

Meritcase har tillverkat detta vattentäta fodral av högkvalitativt TPU + PC-material som skyddar din telefon mot repor. Detta helt förseglade skydd förhindrar smuts eller damm i telefonen.

USP: Kompatibel med bilfästet

Kolla in på Amazon

11. SUPCASE

Att vara vattentåligt, dammtätt och stötsäkert, SUPCASE: s vattentäta fodral består också av ett inbyggt skärmskydd för att skydda skärmen från repor. Det hindrar inte beröringskänsligheten på något sätt.

Väskan har en avancerad dubbelskiktsdesign som består av flexibelt TPU och hårt skal av polykarbonat. Väskan är precisionsskuren så att designen ger fullständig åtkomst till portarna. Eftersom fodralet inte är förseglat vattentätt ska du inte sänka din iPhone i vatten eller utsätta den för våt. Den finns i tre olika färger.

USP: Inbyggt skärmskydd

Kolla in på Amazon

Sammanfatta!

Jag hoppas att den här listan har hjälpt dig att hitta de bästa vattentäta fodral till iPhone 6 Plus. Jag skulle verkligen uppskatta om du berättar om ditt favoritval och den kvalitet du gillade i det.

De egenskaper som jag gillar i dessa fall är industristandardklassificering och möjligheten att enkelt ge åtkomst till alla funktioner på din enhet gör dessa fodral så praktiska. De ger viktigt skydd mot droppar och repor. Dessutom är de relativt lätta och sportiga designen.

Du vill också titta på:

 • Bästa iPhone 6 Plus plånboksfodral
 • Bästa iPhone 6 Plus Kickstand-fodral
 • Fodral till iPhone 6 Plus
 • Bästa iPhone 6 Plus-fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found