Blogg

5KPlayer - Gratis mediaspelare med AirPlay Video Music Streamer

Det finns många mediaspelare som tävlar om att ta sig in på dina datorer. I sådana fall är unikhet utan tvekan ett återkommande tema för alla mediaspelare som vill sticka ut. 5KPlayer är emellertid inte bara en DVD-videospelare utan också byggd med AirPlay, har utan problem gått in i denna trånga sfär och huggit ut en nisch i hjärtat hos många Windows- och Mac-användare.

Du kan ladda ner den utan att spendera ett öre på 5kPlayer.com.

Saker du borde veta om 5KPlayer Media Player

Den här nya stilvideospelaren ger dig något som sällan ses på annan kongenerisk programvara, och med något som jag hänvisar till AirPlay. Mer om det på ett ögonblick. I ett nötskal är 5KPlayer en oöverträffad inkapsling av HD-videospelare, musikspelare, AirPlay-mediastreamer och onlinevideonedladdare.

Inbyggd AirPlay

AirPlay är en populär och praktisk teknik som används för att stänga alla Apple-enheter för uppspelning på flera skärmar och har ansetts vara en av manifestationerna av Apples innovation. Devs bakom 5KPlayer tillgodoser flerskärmsbehovet och använder den här tekniken på denna programvara, vilket ger möjligheten att strömma ljud / video från din iPhone, iPad och iPod till Windows / Mac. Med 5KPlayer kan du också dela media med dina familjer och vänner från din iOS-enhet. När din iPhone eller iPad är ansluten till din PC, Mac eller Apple TV kan du använda dina smarta enheter som en fjärrkontroll.

Till råga på är ingångsfronten en annan aspekt som cementerar den här mediestreameren som ett program som kommer att hålla sig bra i många år framöver, med stöd för videor i MP4, H.264 och M4V filtillägg, och på baksidan, ljudfil i formatet MP3 och ACC.

Klicka för att ladda ner gratis 5KPlayer.

Mediaspelare

5KPlayer Media Player kan spela 4K / 5K / 1080p HD-videor (MKV / M2TS / MP4 / AVI / WMV / FLV), DVD och radio. Det pumpar lite mer spänning till din fest med MP3 AAC APE FLAC-musik också.

Ladda ner videofilmer

5KPlayer är också laddad med en möjlighet att ladda ner videor. Du kan gratis ladda ner alla videoklipp (4K 5K 8K Ultra HD eller 1080p HD) från över 300 videosajter, som DailyMotion, Vimeo, Facebook, etc. Dessutom kan du med den här mediaspelaren konvertera onlinevideor till MP3- eller AAC-format.

Lyssna på radio

Du kan lyssna på dina favoritradiostationer som BBC, Heart, Capital, Gold, LBC, XFM, Chill, Kiss, Kisstory, Magic, Kerrang, Planet Rock, Absolute Radio och Classic Roc med övergivande, som redan finns som förut ställa in internetradiostationer, eller så kan du lägga till nya genom att ange en befintlig radio-URL.

Skapa din spellista

Förutom att ladda ner och streama innehåll, skulle du vara mer upphetsad att skapa din egen spellista för att njuta av den rika samlingen av musik och video. 5KPlayer ger dig tillräckligt med utrymme för att skapa din personliga multimedia-skattkammare. Från detta bibliotek kan du enkelt hantera musik och spellistor, sortera favoritljud- / videofiler och skapa klassificerade spellistor.

Rippa DVD

Innan du spelar DVD-filmer på din dator eller mobil utan skiva måste du rippa DVD till bästa videoformat. Du kan göra detta med MacX DVD Ripper Pro .

Denna DVD-ripper ger dig den bästa lösningen för att rippa alla DVD-filer till MP4, H.264, MOV, FLV, MPEG, M4V, AVI, QT, etc. Det hjälper dig också att rippa DVD till iPhone 6/6 Plus / 5S / 5C / 5, iPad Air 2, iPad Mini / 3, iPad 4/3/2, iPod, Apple TV / 3, Android, etc. det är inte en sträcka att hävda att MacX DVD Ripper Pro är det ultimata DVD-rippningsverktyget för varje DVD älskare.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found