Blogg

Bästa iPad Pro läderfodral för 2,9 tum 2021

Apples iPad Pro är utan tvekan ett mästerverk inom surfplattor. Således är det högst upp på listan för oss alla att skydda den mot normala stötar och fall. Med hänsyn till detta ändamål har vi tidigare gett en lista över iPad Pro-fodral, som består av foliofodral och tangentbordsfodral. I dagens sammanställning har vi handplockat bästa läderfodral för iPad Pro 12,9-tums, som inte bara skyddar din iPad Pro utan också ger en betydande inverkan på stil vart du än går.

Apples iPad Pro är utan tvekan ett mästerverk inom surfplattor. Således är det högst upp på listan för oss alla att skydda den mot vanliga stötar och fall. Med tanke på detta syfte har vi tidigare gett en lista över iPad Pro-fodral, som består av foliofodral och tangentbordsfodral. I dagens sammanställning har vi handplockat de bästa läderfodral för iPad Pro 12,9-tums, som inte bara skyddar din iPad Pro utan också ger en betydande inverkan på stil vart du än går.

1. rooCase

Upplev den rika känslan av syntetiskt läder, som ser ut som en smidig stenfärgad yta. Detta exekutiva fall fångar uppmärksamhet i styrelserummet med mjuk stoppning och starka stygn. Kvalitet och förfining går hand i hand. För att uppnå hög produktivitet erbjuder rooCase inbyggt handrem på baksidan. Detta ger din iPad säkerhet och du kan effektivt styra din enhet på egen hand.

Du kan justera din iPad Pro och använda detta fodral som visningsställ för att titta på YouTube-videor, filmer och annat visuellt innehåll. Använd dess fästelement och du kommer att njuta av det perfekta porträttläget.

USP: Snygg och mångsidig

Kolla in på Amazon

2. Ztotop

Honeycomb-rutmönstret är en anmärkningsvärd funktion i Ztotops iPad Pro-läderfodral. Detta mönster släpper ut mer än 80% värme och håller din iPad Pro sval. Luftkudden förbättrar inte bara enhetens prestanda utan skyddar den också från stötar. För full kroppsskydd har Ztotop använt slitstarkt PU-läder exteriör.

Funktionen automatisk viloläge / väckning sparar batteriet på din iPad; dess magnetiska smarta lock väcker automatiskt din enhet och sätter den i viloläge när du stänger av locket.

USP: Honeycomb-rutmönster

Kolla in på Amazon

3. ProCase

ProCase-läderfodral för iPad Pro har fyra olika färger och tillverkade av premiumkompositionsläder. Ett mjukt interiör skyddar mot repor; det har också flera platser att visa på din iPad Pro med olika änglar. Andra funktioner består av magnetisk stängning och automatisk väckning / sömnfunktion. Slutligen ger exakta skärningar dig snabbt tillgång till alla portar och funktioner.

USP: Klassiskt foliofall

Kolla in på Amazon

4. FYY

FYY ger alltid något nytt för iPhone- och iPad-användare. Detta iPad Pro-fodral är tillverkat av äkta läder, men detta äkta läder används endast på utsidan. För interiören har FYY använt PU-läder. Den kraftfulla designen är en uppenbar funktion i detta fall; två-i-ett-strukturen är unik och praktisk.

Du kan använda detta fodral för kontor och resor, eftersom fodralet har stor kapacitet för att lagra dina iPad-tillbehör som laddningskabel, handsfree, AirPods och mer. Utforska dess multifunktionella design som gör att du kan lagra kredit- / betalkort och valuta. Väskan finns i fyra livfulla färger: svart, brun, röd och cyan.

USP: Två-i-ett-struktur

Kolla in på Amazon

5. VORI

Remdesignen på detta iPad läderfodral är ett perfekt exempel på intelligent design. När du inte använder enheten ska du sätta remmen på frontluckan. Remmen håller tätt på locket så att din iPad Pro skyddas mot damm och oavsiktliga droppar. Exakta utskärningar ger dig åtkomst till viktiga portar och knappar på din surfplatta.

Vori iPad Pro-fodral ger dig tre platser för att justera betraktningsvinkeln medan du tittar på videor och filmer. Det finns en anmärkningsvärd nivå av sofistikering i designen; denna sofistikering uppnås genom utmärkt hantverk på premiumsyntetiskt läder.

USP: Sofistikerad design

Kolla in på Amazon

6. iVAPO

iVAPO ger enkel design i detta iPad Pro läderfodral som pryder uni-body design. Detta lätta och tunna iPad-fodral är din bästa vän vart du än går. Dess klassiska struktur förbättrar enhetens skönhet. Kontrollera den magnetiska förslutningen som möjliggör automatisk viloläge / väckning för att spara batteritid på din iPad Pro.

Håll din Apple Pencil nära till hands genom att använda den inbyggda pennhållaren i detta fodral. Du kommer aldrig att förlora din penna då hållaren tar tag i din Apple-penna ordentligt. När du vill använda pennan, tryck bara ut din penna från hålen.

USP: Uni-body design

Kolla in på Amazon

7. MoKo

MoKo är ett av de ledande varumärkena som tillverkar högkvalitativa iPhone- och iPad-fodral. Detta PU-läderfodral är smalt och lätt; dock, dess inbundna skyddar din iPad Pro från oavsiktliga droppar och repor. Det är minsta möjliga mängd i det här fallet och därför skulle du gärna hålla din iPad i händerna.

MoKos iPad Pro-fodral erbjuder bekvämt ställningsläge som låter dig skriva innehåll och titta på filmer / videor på din stora enhet.

USP: Interiör i mikrofiber

Kolla in på Amazon

8. Alston Craig

Ytterligare en ansluter sig till premiumklubben; Alston Craig är handgjord av äkta läder i vintage. Den har en magnetisk stängningsfunktion som också stöder automatisk väckning och sömn. Om vi ​​pratar om tillgänglighet stöder det många olika visningsalternativ. Det är inte bara ett fall; det är lyx. Detta är ett av de bästa läderfodralna för iPad Pro.

USP: Handgjord

Kolla in på Amazon

9. Vivefox

Att använda storskärmen iPad Pro med ett tangentbord har många fördelar. Med läderfodral från Vivefox behöver du inte köpa ett extra tangentbord, det kommer med i lådan. Tangentbordet är löstagbart och du kan bara använda iPad Pro med ett fodral. Bortsett från det ger exakta skärningar på fodralet dig full tillgång till varje port och knappar.

Folio-designen möjliggör också flera visningspositioner med hjälp av det inbyggda kickstanden. Den stöder också automatisk väckning och sömnfunktion tack vare magnetisk stängningsmekanism. Slutligen finns det fyra färgalternativ tillgängliga.

USP: Avtagbart tangentbord ingår

Kolla in på Amazon

10. KOSTNADER

COCASES presenterar ett smart fodral, som är perfekt för din iPad Pro 12.9 (2017). Justera kickstativet i detta fodral så kan du använda det handsfree. För att minska belastningen har COCASES utformat det här fodralet för enkel skrivning, e-post, spel och videoklipp.

Detta verkställande fall har kortplatser för att lagra kreditkort, SD-kort och lite kontanter i fickan. Du kan också infoga räkningar och dokument i det här fallet. En pennhållare tar tag i din penna ordentligt.

USP: Multifunktionsväska

Kolla in på Amazon

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found