Blogg

Så här blockerar du människor från att skicka e-post på iPhone

Om du har fått många skräppostmeddelanden skulle det ha förekommit flera tillfällen där dina viktiga e-postmeddelanden kan ha gått vilse i allt skräp och skräppost. Det händer med mig hela tiden så jag vet hur irriterande det är. Men visste du att du också kunde blockera människor från att skicka e-post till dig? Ja, du håller definitivt skräppostarna borta. Följ med för att se hur du kan blockera oönskade e-postmeddelanden i Mail-appen på iOS 13 och iPadOS-körningsenhet. Om du inte är en Apple Mail-person behöver du inte oroa dig för att du enkelt kan blockera människor från Gmail också.

För de flesta individer har e-post idag blivit en del av deras liv, vare sig det är personligt eller professionellt. Vårt primära medium för att utbyta information och andra detaljer är e-postmeddelanden och när de är röriga med skräppost känns det som om vårt liv är rörigt. Eftersom e-postmeddelanden är en så stor del av våra liv är det bättre att hålla skräppostarna långt ifrån varandra. Med den här guiden kan du enkelt blockera människor från att skicka e-postmeddelanden till dig i iOS 13 och iPadOS för att ha en icke-spammig postlåda.

Så här blockerar du oönskade e-postmeddelanden i Mail-appen på iPhone och iPad i iOS 13

Steg 1. Starta Mail-appen på din iPhone eller iPad.

Steg 2. Välj e-postmeddelandet från avsändaren du vill blockera .

Steg 3. Klicka på avsändarens e-postadress i rubriken för e-post för att öppna avsändarens kontaktinformation .

Steg 4. Tryck på Blockera den här kontakten och bekräfta din åtgärd genom att trycka på alternativet Bekräfta blockering i popup-dialogen.

( Obs! Du kan också upprepa samma procedur för att avblockera personen.)

Steg 5.  Slutligen, tryck på Klar.

Och Grattis, du har precis lärt dig hur du förvarar oönskade mejl i Bay.

Loggar ut…

Och det är en omslag killar ... Jag hoppas att du inte behöver spendera timmar på att förfina din brevlåda och kasta bort alla mail från skräppost och andra oönskade personer efter att ha gått igenom den här guiden. Låt oss veta i kommentarerna nedan om du behöver hjälp med din nya iPhone 11-serie eller iOS 13.

Relaterade inlägg:

  • Hur man använder föräldrakontroll för Apple Arcade på iPhone och iPad
  • Tillåt otillförlitliga genvägar i iOS 13 och iPadOS
  • Hur man beskär och beskär video i iOS 13 på iPhone och iPad
  • Så här använder du Hitta min app på iPhone och iPad: En komplett guide
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found