Blogg

Bästa iPhone 6 Executive-fodral 2021

Chefer är alltid på språng. Möten, konferenser, resor, fester och mer. Under sin strävan efter professionell kompetens är alltid en följeslagare vid hans sida - hans smartphone. Om du arbetar för ett gigantiskt företag och ägaren till iPhone 6, här har vi något användbart för dig. Listan över iPhone 6 Executive-fodral har skyddande skal som inte bara skyddar din telefon utan också hjälper dig att skapa en perfekt verkställande upplevelse vart du än går. Utforska den här listan och få en för dig själv.

1. TUCCH

Det är den snygga designen som gör TUCCH till ett ganska bra alternativ för de som föredrar enkelhet. Den är huggen i högkvalitativt PU-läder. Med det inbyggda stativet kan du placera din iPhone i liggande läge så att du kan titta på media bekvämare.

Det finns flera kortplatser så att du kan hålla dina kort säkert. Den har också en stor ficka där du kan spara lite pengar. Dessutom finns TUCCH plånboksfodral i sex färgalternativ och drivs av livstidsgarantin.

USP: Snygg profil

Kolla in på Amazon

2. IZENGATE

IZENGATE ger dig mer. Detta iPhone 6-fodral ger dig mer möjlighet eftersom det har fyra kortplatser för att lagra olika kort. Det svartsvarta fodralet pryder en 100% verkställande karaktär som ger en större inverkan även när du lämnar kontoret för en dag.

Manövrera alla knappar, portar, kameror, högtalare och kontakter smidigt eftersom det här fodralet exakt har skurit ut öppningarna. Det inbyggda bakstativet gör att du kan vända och fälla fodralet; Dessutom kan du bekvämt titta på videor, skicka röstmeddelanden, läsa e-böcker och visa bildgalleri.

USP: Flera kortplatser

Kolla in på Amazon

3. Dockem

Dockems eleganta mörkbruna syntetiska läderfodral glider lätt in och ut på din iPhone 6; Varken för hårt eller för löst, fodralet är fodrat med mjuk mikrofiberfilt som skyddar din telefon från damm och repor. Eftersom fodralet är ganska ultratunnt lägger det aldrig till någon tjocklek på din telefon.

Den minimalistiska designen skryter inte med några utbuktade spännen, spännen, band eller klaffar, därför kan du enkelt lägga din mobil i fickan eller laptopväskan.

USP: Design med låg profil

Kolla in på Amazon

4. Labato

Jag är säker på att du kommer att vilja få Labato plånboksfodral till din iPhone 6. Vad som gör det till ett ganska trevligt alternativ är den praktiska designen. Det är vackert utformat med äkta läder.

Du har flera kortplatser och ett stort fack för att hålla dina kort och kontanter säkert. Du kan också dubbla framsidan för att titta på media bekvämare i liggande läge.

Slutligen finns det fem snygga färgvarianter för att välja ett passande skydd för smarttelefonen.

USP: Snygg handgjord design

Kolla in på Amazon

5. OtterBox STRADA-SERIEN

OtterBox är känt för att producera förstklassiga fodral för iPhone. Och dess STRADA SERIES-fodral är inget undantag.

De är snyggt utformade och har en raffinerad design. Med det dubbla höljet erbjuder skyddet din iPhone ett väsentligt skydd.

Den smala och kompakta profilen gör att du känner dig bekväm med att hålla iPhone i dina händer. Dessutom har fodralet en lodrät plats så att du kan lagra ett kort.

USP: Stötdämpande design

Kolla in på Amazon

6. Debinera

Om du är villig att ha en vintage bältesklämpåse, titta närmare på Debin. Den är gjord av högkvalitativt läder och fullt kapabelt att ge det smartphone som behövs.

Med det mjuka innerfodret tillåter inte påsen repor att skada din iPhone. Ytterligare bältesöglor ger mer säkerhet, medan magnetstängning gör att du stänger fodralet ordentligt. Den passar din smartphone med en

USP: Ytterligare bältesöglor

Kolla in på Amazon

7. Belemay

Titta bara på ”Belemay” läderfodral och du vet att den är anpassad för att uppfylla dina ledares krav. Det högkvalitativa kohudskinnet ger den den välbehövliga livslängden. Med den mjuka grisskinnsinteriören skyddar den din smartphone från grunden.

Du kan också lita på att detta plånboksfodral absorberar chock. Det finns inre fickor för att låta lagra kort och lite kontanter. Stativfunktionalitet är till nytta när du vill njuta av videor handsfree. Dessutom finns Belemay i några eleganta färgvarianter som svart, blå, kaffebrun och mer.

USP: Högkvalitativt kohudläder

Kolla in på Amazon

8. TurtleBack

Tillverkad i USA, detta snygga fodral från TurtleBack är gjord för varje dags behov av en iPhone-användare. Den snygga flushdesignen och bältesklämhöljet skyddar din telefon från alla håll; Samtidigt ger den ergonomiska designen dig tillgång till hörlursuttaget även om din iPhone 6 är i fodralet.

Det premiumbundna lädret skyddar fram- och baksidan på din telefon mot repor och smuts. Den magnetiska förslutningen håller telefonen intakt i fodralet.

USP: Bältesklämhölster

Kolla in på Amazon

9. Inkapslad

Enkelt är det nya snygga. Detta svartvita skjutfodral för hårt skal för iPhone 6 är enkelt och kan fortfarande slå alla moderna fodral i butik. Detta högkvalitativa fodral från Encased är elegant och funktionellt såväl som romanen, söt och populär bland chefer.

För att förbättra din närvaro har Encased lagt till absolut klassisk smidig samtida stil med högkvalitativ mikrofiber. Förutom stil har detta mikrofibermaterial halkskydd. Få full tillgång till alla knappar inklusive ström- och volymkontroller.

Dess mjuka men hala beläggning minskar fläckar och repor. Detta högkvalitativa fodral är flexibelt och rivsäkert, och det är därför det förblir i en form. Njut av fyrsidigt komplett skydd för din iPhone 6!

USP: Slagfast design

Kolla in på Amazon

10. Fenix

Mer än ett fall är den här din riktiga följeslagare. Även om Fenix ​​iPhone 6-skal inte skryter med någon extra funktion som kortplatser eller snöre, kommer skalet att imponera på dig med sin subtila design och sober färger. Plus, chefer gillar sådana kombinationer.

Dess dubbla lager ger ett extra försvar för din smartphone; det hårda skalet och det flexibla TPU-lagret skyddar din telefon mot stötar, stötar och repor. Alla öppningar på plats, så du kan effektivt använda alla knappar, portar och kontakter.

USP: Skyddande design

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Ditt val?

Jag är säker på att du har hittat ett mer elegant verkställande fodral för din iPhone. Vill du berätta något om det och de egenskaper du uppskattar?

Du kanske också vill ta en titt på dessa inlägg: 

  • Bästa iPhone 6-fodral
  • Bästa iPhone 6 Kickstand-fodral
  • Bästa iPhone 6 träfodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found