Blogg

Bästa Halloween bakgrundsbilder för iPhone

Det är Halloween! Tiden på året då pumpor inte skärs för att laga mat utan skapas för att bli lyktor. Där läskiga saker är roligare än de är läskiga. Och där det är coolt att klä dig själv, ditt hem och din iPhone! Så låt oss hjälpa dig att komma in i festivalen med några av de bästa Halloween-bakgrundsbilderna för din iPhone.

Obs! Om du vill ladda ner bakgrundsbilden på din enhet håller du den tapet du vill ha och sparar den i din Photos-app. Och ställ in dem som bakgrundsbild via appen Foton eller inställningar.

1. Halloween Lantern - Mr. Pumpkin vill ha en kram

2. Estetisk Halloween - Allt kommer ihop

3. Minimalistisk Halloween - Apple möter Mr Pumpkin

4. Disney - Den där Mickey blir vild

5. Kuslig pumpa - Mr. Pumpkin känns blå

6. Skullestetik - Mr. Skeleton tittar på dig

7. Rolig Halloween - Mr. Skeleton siktar på en hälsosam livsstil

8. Läskigt - Inre demoner kommer till liv

9. Creepy Aesthetic - Chucky är tillbaka

 10. Söt Halloween - Varje pumpa är glad

Vad sägs om en levande Halloween tapet?

Bakgrundsbilder är coola, men en Live Halloween-tema tapet på din låsskärm kan också vara kul. Medan många live tapetappar är lätt tillgängliga, har vi hittat ett snyggt trick som är till stor hjälp.

Få en GIF från Giphy-appen och använd den som bakgrundsbild. Det är ganska enkelt. Ladda ner appen → sökord som Halloween eller läskigt eller läskigt → Välj en GIF, helst stående orientering → Tryck på ikonen med tre punkter och välj sedan Konvertera till Live Photo → Spara som Live Photo.

När Live-fotot har sparats i din kamerarulle ställer du in det som din iPhone-bakgrund enligt den vanliga metoden.

Det är allt för nu, folkens! 

Samlingen av Halloween-tapeter som vi har ställt upp kommer från Unsplash, Favim & Wallpapers central. Vi hoppas att du hittade den perfekta tapeten, och nu för att matcha estetiken, bör du också prova några Halloween-inspirerade ikoner.

Halloween-appar och spel kan ge dig lite ögonblick. Men det är tapeten som sätter rätt stämning när du tittar på vår telefon flera gånger om dagen. Definitionen av rätt humör varierar dock från person till person. Det kan vara läskigt för vissa och sött för andra, eller läskigt, minimalt, sarkastiskt, och vad inte! Så vi har kuraterat Halloween-specialutgåvan därefter.

Gillade vår smak, vill kolla in mer tapetkollektion? Här är några mer fantastiska tapetkollektioner som vi har kuraterat:

  • Juxtapose Edition: En speciell bakgrundsserie för iPhone
  • Thanos iPhone Bakgrundsbilder 
  • Bakgrundsbilder inspirerade av GOT 
  • Alla hjärtans dag iPhone bakgrundsbilder
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found