Blogg

Bästa Folio-fodral för iPhone 8 [2021 Edition]

Ett foliofall är enormt användarvänligt; det erbjuder en komplett svit för din enhet. Tillsammans med det nödvändiga skyddet ger fallet också den mycket krävda integriteten. Inte bara det, några av de bästa iPhone 8 foliofodralen har också kort och pengar. Frestad? Bläddra bara ner för att hitta det perfekta omslaget. Oavsett om du letar efter en premie eller ett prisvärt omslag, kommer vår lista att hjälpa dig igenom det.

 1. Zover Folio Book Case i äkta läder
 2. Plånboksfodral med magnetisk stängning från SHIELDON
 3. Slim Luxury Folio Leather Cover från Twelve South
 4. Lyxigt Vegan Läder Foliofodral från Dreem
 5. FYY Plånboksfodral i PU-läder
 6. Slim Folio Skyddsväska av QIALINO
 7. Premium PU läder Flip Folio plånboksfodral från TUCCH
 8. Strada Series Folio-fodral från OtterBox
 9. Premium mjukt PU foliofodral från WenBelle
 10. Urban Armour Gear Folio Robust fodral

1. Zover äkta skinnfolioväska

Zover verkar utöva svart magi. Titta på detta eleganta telefonfodral av kohud. Detta förstklassiga läder av högsta kvalitet skapar fascinerande effekter när du ser eller rör på fodralet. Med sin enkelhet blir detta fall ett perfekt exempel på ett minimalistiskt mästerverk.

För att göra det funktionellt har Zover lagt till tre dedikerade kortplatser för att lagra dina plastpengar. Under kortplatserna hittar du en ficka för att lägga pengar. Den vikbara ryggen omvandlar detta fodral till ett kickstand.

USP: Högkvalitativt läder

Kolla in på Amazon

2. SHIELDON Plånboksfodral med magnetisk stängning

SHIELDON visar bedårande utförande som du gärna vill välja för att ge din smartphone ett professionellt utseende. Tack vare det äkta kohudskinnet har folioväskan en stark uppbyggnad som enkelt tål stötar. Främre läpp fungerar som ett pålitligt skydd för skärmen.

Den släta inredningen kan hålla bort skrapan genom att absorbera stötar. Tre kortplatser och ett stort fack räcker för att uppfylla dina grundläggande behov. Dessutom gör plånboksfodralet också rollen som ett stativ så att du kan titta på filmer i optimal vinkel.

USP: Snyggt hantverk

Kolla in på Amazon

3. Twelve South SurfacePad lyxigt läderfodral i läder

Den här har en sofistikerad, ultratunn profil med den lyxiga läderkonstruktionen. Vackra omkretsstygns accenter ger stil och hållbarhet. Trots att den har en så jämn struktur är det tillräckligt pålitligt för att hålla bort repor och även uthärda små stötar.

Väskan har två kortplatser, vilket skapar en minimal plånbok. Dessutom gör det också jobbet som en liggande stativ för att förbättra din handsfree-upplevelse. SurfacePad är också kompatibel med trådlös laddning.

USP : Smal profil

Kolla in på Amazon

4. Dreem Fibonacci Luxury Vegan Leather Folio-fodral

Det här foliofallet från Dreem Fibonacci Luxury Series är ordet med hög kvalitet med tillstånd av högkvalitativt material och snyggt hantverk. Hållbar uppbyggnad toppad av premium vegan läder gör det enkelt att bekämpa en inverkan.

Det låter dig lagra upp till 3-6 kort och 5-10 dollarsedlar. Det erbjuder också RFID-skydd för att skydda informationen om dina kort. Du kan också konvertera den till ett stativ för att lysa upp filmtiden.

Dessutom finns det eleganta läderfodralet i flera färger.

USP: RFID-stöldskydd

Kolla in på Amazon

5. FYY PU-fodral i läder

Om du letar efter ett moderiktigt tillbehör till din premium iPhone 8 är FYY: s foliofodral det bästa valet. Vanligtvis imponerar FYY-utbudet av kvinnliga konsumenter, men du kan också hitta några alternativ för män. Det här foliofallet i roséguld är tillverkat för damer med kräsna smaker.

En av de uppenbara funktionerna i FYY folio-fodral är RFID-teknik (Radio Frequency Identification), som skyddar känslig information krypterad på dina plastpengar. För att skydda din iPhone 8 har FYY använt premium PU-läder. Detta 100% handgjorda fodral kan lagra tre kredit- / betalkort och kontanter.

USP: RFID-blockeringsteknik

Kolla in på Amazon

6. Slim läderfolieväska från QIALINO

Detta är ännu ett läderfodral av hög kvalitet i den här listan. QIALINO har äkta läderstruktur i en tunn formfaktor. Den handgjorda designen med synliga sömmar förbättrar dess utseende. Med de exakta utskärningarna passar detta folio plånboksfodral tätt på iPhone.

Med det förbättrade greppet minskar det risken för glidning genom att låta dig bekvämt hålla i enheten. De två kortplatserna och en pengarficka är tillräckliga för normalt bruk. Magnetförslutning fungerar pålitligt för att hålla dina värdesaker säkert inne. Framför allt får du flera färgalternativ för att välja det lämpligaste omslaget till din iPhone.

Bortsett från detta kan du välja detta kvalitetsläderfodral i flera färger: svart, brunt och rött.

USP: Stötfångare i hårdplast

Kolla in på Amazon

7. TUCCH Foliofodral med kickstand

TUCCH har en enkel men mycket praktisk design. Gjord med det finaste PU-lädret och har en mycket slät yta. TPU-stötfångaren ger den möjlighet att absorbera stötar.

Med tre kortplatser och en ficka för kontanter, tar det av dina grundläggande behov. Och när du vill få ut det mesta av dina favoritfilmer blir det också ett landskap. Dessutom kommer denna vackra plånbok i fem färger som svart, blå, brun, rosa och röd.

USP: Slagfast

Kolla in på Amazon

8. OtterBox Strada Series Folio-fodral

OtterBox ger dig en garanti för fullt skydd för dina iPhones. Detta varumärke har uppnått många utmärkelser genom att skapa extremt robusta väskor. Detta foliofall är valt från OtterBox Strada-serien. Tillverkad av äkta läder, detta är ett fickvänligt fodral eftersom det pryder tunn profil.

OtterBox har använt dubbla material för att göra detta fall robustare; även om du tappar din telefon av misstag, bör du inte bry dig om repor och repor på telefonen. Det här 100% äkta fodralet är enkelt att installera och ta bort i ett ögonblick.

USP: Äkta läder

Kolla in på Amazon

9. Foliofodral i WenBelle Blazers-serien

Enkelhet är huvudfunktionen i detta folio plånboksfodral från WenBelle Blazers Series. Det kanske inte ser iögonfallande ut, men det är värt att överväga en titt om du vill ha en mer formell kostym för din enhet.

Med snap on-designen passar den sömlöst på din smartphone. Bild-perfekta utskärningar ger dig tillgång till alla funktioner på din enhet bekvämt. Den levereras med tre kortplatser och en kontantficka. När det gäller skydd kan du lita på att det kommer att uthärda påverkan. Svart, blått och grått är tre färgvarianter av detta fall.

USP: Design med låg profil

Kolla in på Amazon

10. UAG Feather-Light Robust Folio-fodral

De flesta foliofodral är vanligtvis tillverkade av äkta läder eller PU-läder. Men det här är ett hårt foliofall med en robust design. Detta är något som skiljer sig från vanliga foliofall. Med tanke på märke och design är det tufft och skyddar din enhet från fall och stötar. Det är också vattentåligt och ger ett fast grepp medan du håller i händerna.

Väskan är kompatibel med Apple Pay och även med trådlös laddning. Den uppfyller den militära fallteststandarden MIL-STD 810G 516.6, vilket är ett bra plus. Slutligen finns det inga färgval tillgängliga.

USP: Uppfyller militära fallteststandarder

Kolla in på Amazon

Det är allt! Förhoppningsvis gillade du att utforska dessa fall.

Vad är din favorit?

Jag hoppas att du har hittat rätt foliofodral till din iPhone. Vilken är det? Har du något emot att berätta för oss vilka egenskaper du har gillat i det?

Du vill bläddra igenom dessa inlägg:

 • Bästa iPhone 8-fodral
 • iPhone 8 Kickstand Fodral
 • Bästa iPhone 8-fodral
 • Bästa plånboksfodral för iPhone 8
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found