Blogg

Supercoola interaktiva iPad-spelappar för barn

iPad är enormt populär bland barn. Och om du har bestämt dig för att dra full nytta av Apples överlägsna surfplatta för att få ditt barn att lära sig medan de spelar, kan dessa bästa interaktiva iPad-spel vara mycket effektiva. Dessa barnappar för iOS gör lärandet till en så trevlig upplevelse tack vare det unika konceptet. Din bebis kommer att lära sig former, färger, pedagogiska värden, lösa matematiska pussel med absolut kul. Dessutom håller den fantastiska animationen och ljudspåret deras intresse vid liv för alltid!

1. Tree World

"Tree World" är ett roligt spel som ditt barn skulle tycka om att spela. Spelet handlar om att odla träd så högt som möjligt och gör dem hem för flera husdjur. Det erbjuder också massor av anpassningar så att barn kan anpassa sina träd.

Längs vägen kan barn samla sina favoritdjur, monster och till och med drakar. De får också en chans att handla med vänner för att göra deras samling komplett. Först och främst måste barn också kämpa mot Gnome King och hans tjänare för att skydda kritiker.

Pris: Gratis (handfull Vita Gems - 0,99 USD)

Ladda ner

2. Barn förskolan lär bokstäver

Letar du efter en som kan hjälpa din lilla mästare med glädje att lära sig bokstäver? Om ja, kan den här mycket interaktiva appen vara rätt svar.

Appen erbjuder tio livliga spel som är utformade för att få barnen att lära sig engelska alfabet och fonik på ett roligt sätt. För att förenkla inlärningen ger det instruktioner som är lätt att förstå.

Och med en mängd belöningar i början känner barnen sig motiverade att lära sig. Mina toppval av den här appen är skuggmatchning, alfabet och färgämnen och sekventiella skal.

Pris: Gratis (Fullständig upplåsning av spelet - $ 1,99)

Ladda ner

3. Ändlösa ordspel

Som namnet antyder är den här appen en interaktiv handledare och ett slags spel för barn. Det lär stavning, ordbyggnad och rim samtidigt som du ser till att din unge underhålls med fantastisk tecknad grafik.

Appen använder stavning tillsammans med fonetik, vilket gör det lättare för barnet att förstå och lära sig ordet. Dessutom finns det ett alfabet och ett oändligt monster för att hålla dina barn engagerade. Appen är gratis för begränsade ord och senare kan du köpa för ytterligare funktioner.

Pris: Gratis (startpaket - 6,99 USD)

Ladda ner

4. Världskartoutmaning! Geografi

Det finns mycket att tycka om i "World Map Challenge". Om du är villig att låta ditt barn njuta av en interaktiv geografisk frågesport kan det här vara värt att prova. Med den här appen kan barn lära sig om platser i cirka 200 länder.

Med den helt interaktiva kartan kan barn zooma, panorera och knacka på de specifika elementen för att hitta rätt svar. För att säkerställa att interaktionen förblir en trevlig upplevelse erbjuder den tilltalande ljudeffekter.

Det finns ett par funktioner som jag tycker är märkbara i den här appen. Flerspelarläget och övningsläget som ger mycket glädje åt lärandet. Dessutom tillåter det också barn att hålla reda på framsteg och tjäna stjärnor.

Pris: Gratis (fullständig version - $ 3,99)

Ladda ner

5. Barbie World Explorer

Jag har specifikt valt för barnen som älskar att utforska underland. Detta AR-äventyrsspel handlar om en söt barbie som reser över hela världen och besöker fantastiska platser. Från afrikansk savanna till djungeln i Costa Rica erbjuder spelet mycket att utforska för de nyfikna barnen.

När de utforskar världen får barn också en chans att interagera med många djur inklusive elefanter, apor, giraffer och mer. Dessutom kräver spelet att barnen spårar de dolda platserna och samlar in användbara verktyg för sin resa. Bortsett från spel skulle barnen tycka om att skräddarsy Barbie med attraktiva kläder och få henne att sticka ut.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Hungry Caterpillar Play School

Här är en app som hjälper barn att börja på en livslångt lärande resa. Den har rolig utforskning och meningsfull lek för att hålla unga elever engagerade i timmar.

Vidare styrs alla aktiviteter av internationella standarder för tidigt lärande. Appen uppdateras också kontinuerligt med de mest banbrytande undervisningsmetoderna. Slutligen täcker det allt från matte och vetenskap till språk, läskunnighet, kreativ konst, pussel och mer.

Pris: $ 9,99 för ett månatligt medlemskap

Ladda ner

7. Monkey Förskolelunchlåda

Barn i åldrarna 2 till 5 kommer att ha massor av kul att hjälpa apapackning i detta toppspel för unga elever. Det är en samling av sju spännande pedagogiska spel som lär barn om färger, bokstäver, räkning, former, storlekar, matchning och skillnader.

Det finns dussintals ljud och röstinspelningar för att hålla barnen engagerade. Och de tjänar klisterbelöningar på vägen för att uppmuntra framsteg. Dessutom har den utformats noggrant för unga elever, så det är enkelt och säkert att navigera.

Pris: $ 1,99

Ladda ner

8. Blomma

Bloom är en fantastisk blandning av instrument, komposition och konstverk. Appen levereras med fantastiska kontroller som hjälper barnen att enkelt skapa detaljerade mönster och unika melodier. Den har 12 olika stämningsinställningar och tillåter också slumpmässig stämningsblandning.

Det tillåter också justerbar fördröjning för att säkerställa att barn kan spela det i sin egen takt. Och ja, det finns också en vilotimer som automatiskt stoppar apparna vid en fast tid.

Pris: $ 3,99

Ladda ner

9. Twinkle, Twinkle Little Star

Om det är dags att skämma bort ditt barn med interaktiva låtar och vaggvisor, skulle "Twinkle, Twinkle Little Star" vara ett bra val. Appen erbjuder en vackert designad berättelsebok för barn som de gärna vill utforska medan de sjunger med den eleganta låten.

Det har också några galaxpussel som syftar till att få barn att lära sig stavning och ordförråd. Och med de 123 räkningarna kan det till och med hjälpa barn att bemästra räkningen på ett roligt sätt.

En av mina favoritfunktioner i den här appen är zodiakens minnesspel som kan spela en bra roll för att förbättra barnens kognitiva färdigheter. Även om den här appen kommer gratis måste du spendera lite pengar för att ta bort begränsningar.

Pris: Gratis (Pusselspelpaket - $ 1,99)

Ladda ner

10. Jag spionerar med Lola HD

I Spy with Lola är ett litet spännande ledtrådsbaserat spel som hjälper barnet att bli skarpare genom spelet. Det hjälper ditt barn att komma ihåg saker och namn på ett mycket interaktivt, visuellt och underhållande sätt.

Så hjälp ditt barn att starta resan för att samla in många souvenirer och mynt från varje slutförd uppgift. Och be honom sedan att få ut det mesta av de intjänade mynten för att låsa upp underbara platser.

När ditt barn går framåt, utmana honom att upptäcka föremål som är förknippade med bokstäver. Varje plats är animerad med underbar visuell och talad instruktion. Och det finns också ett fantastiskt soundtrack för att få lite kul till pjäsen.

Pris: $ 3,99

Ladda ner

Det är allt!

Vad är din favorit?

Låt oss veta namnet på spelen som du har valt ut till ditt barn? Berätta också om de funktioner du har gillat i dem.

Du vill också ta en titt på dessa inlägg:

  • Bästa pusselspel för iPhone och iPad
  • Två spelarspel för iPhone / iPad
  • Math Games för iPhone och iPad
  • Bästa nummerspel för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found