Blogg

TuneMobie Apple Music Converter för Mac och Windows PC

Jag har alltid haft glädje av att använda Apple Music. Vad jag tycker om Apples populära musikströmningstjänst är det ursprungliga innehållet. Dessutom har den förmågan att känna din puls och rekommendera låtar som ger en direkt anslutning till ditt hjärtslag.

Du kan bara lyssna på Apple Music-låtar på enheten med en giltig prenumeration. Du kan till exempel bara använda den på macOS, iOS, watchOS, Android och Windows. Vad händer om du vill lyssna på Apple Music-låtar på din iPod Nano, iPod Shuffle, några MP3-spelare, PSP eller Sony Walkman? Det är där TuneMobie-utan tvekan den bästa Apple Music-omvandlaren kommer in.

Apple Music-spår är skyddade och tillgängliga i M4P-format. Därför kan du inte njuta av dem på enheter som inte stöds. Bortsett från det kommer du inte att kunna använda dessa låtar som bakgrundsmusik i videoredigeringsprogramvara eller DVD-författarprogramvara som Filmora. Men med denna högeffektiva musik- eller ljudboksomvandlare kan du enkelt konvertera Apple Music-spår till MP3-format för att övervinna hindret.

Konvertera musik eller ljudböcker utan förlust av kvalitet

När jag började använda TuneMobie Apple Music Converter för Mac är det första som fick ögonen på dess mångsidighet. Programvaran utmärker sig i att konvertera Apple Music, ljudböcker till MP3 och M4A. Mer betydelsefullt täcker det musik utan kvalitetsförlust.

Denna musikomvandlare håller ID-taggar som sångtitel, artist, album, kompositör, spårnummer, skivnummer, genre, etc. i utdatafiler intakta. Som användare uppskattar jag denna funktionalitet eftersom den håller själen i din musik levande även efter konverteringen. När jag konverterade några av mina favorit Apple Music-låtar till MP3-format var det första jag kollade ut ljudkvaliteten. Och jag kunde inte låta bli att uppskatta dess funktionalitet.

Stöd flera utdataformat

Stödet för flera utdataformat inklusive MP3, M4A, M4R, FLAC, AC3, AIFF, AU, MKA förstärker dess mångsidighet ytterligare. Det finns väldigt få musikomvandlare för Mac som är så presenterade. Den breda kompatibiliteten ger den flexibilitet som behövs för att använda dina spår utan några spärrar.

Du kan enkelt konvertera din köpta iTunes-musik, ljudfiler samt M4P-låtar med TuneMobie. Dessutom kommer du också att kunna konvertera iTunes M4B-ljudbok, hörbar AA / AAX-ljudbok. Med musikomvandlaren kan du också extrahera ljud från iTunes-filmer, TV-program, MV och hemvideor.

Byt namn på och organisera utgångssånger automatiskt

En annan anmärkningsvärd egenskap hos denna programvara är att den låter dig byta namn på och organisera utdatasånger med optimal lätthet. Du kan byta namn på konverterade Apple Music-låtar efter titel, artist, albumnamn, spårnummer och skivnummer. Det ger dig möjlighet att låta bindestreck, mellanslag och understryka för att byta namn på utgångssångerna som önskat. Med snedstreck ordnar du utsånger per mapp.

Konvertera med 16X snabbare hastighet

För mig är den största höjdpunkten i denna Apple Music-omvandlare för PC den hastighet med vilken du kan konvertera spår. Förmågan att utföra uppgiften med 16 gånger snabbare hastighet gör den idealisk för batchkonvertering.

Inledningsvis var jag lite skeptisk till dess skicklighet för att konvertera spår med 16 gånger snabbare hastighet. Jag lade den på grillen och jag upptäckte att den uppfyller sina krav med ett ganska bra resultat.

Baserat på ditt behov kan du ställa in ljudkodek, bithastighet, samplingsfrekvens och kanal. Du kommer att kunna ladda hela ditt iTunes-bibliotek och integrera det med programvarugränssnittet. Ännu bättre, det låter dig direkt konvertera Apple Music-spår online utan att behöva ladda ner dem på din dator.

Dessa funktioner gör det oerhört användarvänligt. Mer betydelsefullt kan du få ditt jobb gjort utan att spendera för mycket tid.

Hur man konverterar Apple Music och ljudböcker med TuneMobie

Steg 1. Starta TuneMobie Apple Music Converter på din Mac eller Windows PC.

När TuneMobie Apple Music Converter för Mac startas öppnas iTunes också automatiskt. Under drift och konvertering måste iTunes köras. Om iTunes körs innan du startar programmet måste du stänga det.

Obs! Om du har många musikspår i iTunes-biblioteket kan det ta några minuter att köra programvaran. Om den sitter fast vid laddning, klicka på knappen "Uppdatera".

Nu ska du se din iTunes-spellista, inklusive musik, videor, hemvideor, filmer, TV-program, podcasts, iTunes U, Apple Music-spellista, ljudbok i vänster panel.

Den har tre paneler; vänster, höger och nedre paneler. Den har tre knappar uppe till höger som låter dig dölja eller visa paneler.

Steg 2. Nu måste du välja musikspår .

Välj bara en spellista i den vänstra panelen; alla spår i spellistan visas på den högra panelen. Du bör se namn, varaktighet, artist, status, albumnamn, formattyp i panelen. När du kontrollerar en låt visas albumet och musikgenren.

Klicka på kryssrutan för att välja en låt. För att välja alla låtar i spellistan måste du markera kryssrutan i informationsfältet.

Obs! Använd sökverktyget för att hitta ett specifikt spår som du vill konvertera.

Steg 3. Därefter måste du välja utdataformat . Kolla in de två flikarna i den nedre panelen: "Output Settings" och "Metadata."

Obs! Om "Metadata" -fliken inte är tillgänglig klickar du på Alternativ-knappen och markerar "Metadatataggar" för att aktivera den.

På fliken "Output Settings" har du möjlighet att välja utdataformat samt anpassa parametrarna beroende på ditt behov. Apple Music Converter för Mac har stöd för flera ljudformat.

Du kan till exempel välja M4R-format om du vill använda din favoritmusik som din iPhone-ringsignal. Dessutom finns det också ett alternativ att ändra codec, bithastighet, samplingsfrekvens och kanal.

Som standard namnges utdatafilen som name.mp3. Du får dock möjlighet att byta namn på det som önskat. På fliken metadata kan du ändra filinformation som namn, artist, albumartist, album, genre och konstverk.

När du är klar klickar du på knappen Konvertera för att starta omvandlingen.

Notera:

  • Du kan klicka på alternativknappen i verktygsfältet för att få några ganska användbara alternativ, vilket kan vara oerhört användbart särskilt när du konverterar flera Apple Music samtidigt
  • Det låter dig justera omvandlingshastigheten från 1X till 16X
  • Jag skulle rekommendera dig att gå snabbare under batchkonvertering. Om du hittar kvalitetsproblem, sakta ner hastigheten

När du har konverterat din Apple Music framgångsrikt klickar du på "Öppna utdatafil" på Windows medan du på Mac "Utforska utdatafil" -knappen för att komma åt utgångssångerna.

Sedan har du möjlighet att synkronisera utdata MP3 / M4A-låtar till din iOS-enhet. Du kan också kopiera utgående musikfiler till vilken MP3-spelare som helst.

Pris och tillgänglighet

Apple Music Converter för Mac och Windows PC finns för närvarande till en enorm rabatt på upp till 60% - som ett julerbjudande.

Du kan få det nu på bara $ 24,95 (ursprungligt pris $ 49,95) livstidslicens för en dator. Livstidslicensen för fem datorer kostar $ 49,95 (ursprungligt pris $ 99,95). Eftersom erbjudandet är tillgängligt under en begränsad tid måste du skynda dig för att ta tag i det.

Konverterad MP3 kan avnjutas på Mac 10.6 eller senare, Windows 95 eller senare. Programmet kan dock bara köras på PC eller Mac med iTunes 12.2.2 eller senare installerat. Och detta begränsar Apple Music Converter till att fungera på Mac 10.9.5 eller senare och Windows 7 eller senare.

Hämta för Windows | Ladda ner för Mac

Domen:

Om du är en Apple Music-användare och vill använda dess låtar på enheter som inte stöds eller vill ställa in dem som bakgrundsmusik i dina favoritvideor eller som ringsignal, bör du ge TuneMobie Apple Music Converter ett seriöst utseende.

Det intuitiva användargränssnittet tillsammans med en mängd alternativ gör det ganska enkelt att använda. Baserat på dina behov kan du helt anpassa inställningarna för att få önskad effekt.

Det som skiljer den från sina konkurrenter är möjligheten att konvertera spår med den effektivitet som behövs utan att skada kvaliteten. Så du kommer att fortsätta njuta av att lyssna på dina favoritspår även om de har förvandlats till andra format. Och det är det som gör det till en riktig affär för musikälskare.

Du kan prova dess gratisversion innan du går till den licensierade versionen bara för att säkerställa att den passar dina krav.

Vad tycker du om det? Dela din feedback om det i kommentarerna nedan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found