Blogg

Bästa Bitcoin Wallet-appar för iPhone 2020

Bitcoin anses vara den första decentraliserade digitala valutan. Kryptovalutan fungerar anonymt utan ett centralt arkiv. Det har peer-to-peer-nätverket, och transaktionerna görs med hjälp av kryptografi. Nyligen får det mycket uppmärksamhet från media, främst på grund av dess snabba uppgång. Om du är en av de människor som vill anamma den här kryptovalutan har vi sammanställt de bästa bitcoin-plånboksapparna för iPhone och iPad för att hjälpa dig att använda den decentraliserade valutan med önskad känsla.

Förutom att du enkelt kan skicka och ta emot bitcoins, hjälper dessa topp bitcoin-plånboksappar för iOS dig att ge välbehövligt skydd till dina privata nycklar. Hoppa över för att utforska dem och låt oss veta vilken som passar dina behov perfekt:

Bästa iPhone och iPad Bitcoin plånböcker 2020

# 1. Blockchain

Med mer än 17 miljoner användare är Blockchain en av de mest populära bitcoin-plånboksapparna för iOS. Det låter dig lagra dina pengar säkert och enkelt skicka och ta emot bitcoin med vem som helst. Det finns ett säkerhetscenter som säkerställer att dina medel har det väsentliga skyddet mot obehörig åtkomst.

Tvåfaktorautentiseringen erbjuder ett extra skydd för ditt konto. Det ger ett bekvämare sätt att säkerhetskopiera och återställa dina data. Dessutom stöder Blockchain över 25 språk och mer än 20 valutaomvandlingskurser.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 2. Bröd

Det jag gillar mest i “Bröd” är det intuitiva användargränssnittet. Att skicka och ta emot pengar är en lek med den här appen. Du kan enkelt övervaka dina transaktioner och ha maximal kontroll över dina privata nycklar.

Med kryptering av branschstandarden erbjuder den nödvändig skydd för dina data. Slutligen har bröd stöd från flera språk som engelska, danska, nederländska, franska, tyska, italienska och mer.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 3. BitPay

Funktionen som skiljer BitPay från är möjligheten att omedelbart förvandla bitcoin till dollar med BitPay Visa-kort. En annan funktion som gör den till en idealisk app är möjligheten att låta dig spendera och hantera BitPay Visa-kort med fullständig integritet och säkerhet.

Plånboken med öppen källkod har flersignatur-system som ger en extra skydd för transaktioner. Det låter dig också köpa Amazon-presentkort. Mer betydelsefullt är BitPay kompatibel med över 150 valutaprisalternativ samt enhetsbeteckningen i BTC.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 4. Bitcoin plånbok

Bitcoin Wallet är funktionsrikt och fungerar på ett tillförlitligt sätt så att du enkelt kan skicka och ta emot bitcoin med vem som helst. Det låter dig också sälja och köpa bitcoin för din lokala valuta. Med multisignaturtekniken erbjuder den en väsentlig garanti för transaktionen.

Denna open source-plånbok är kompatibel med både Segwit Bitcoin (BTC) och Bitcoin Cash (BCH). Dessutom stöder Bitcoin Wallet ett antal språk som engelska, spanska, franska, italienska, polska, tyska, japanska, kinesiska, ryska och portugisiska.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 5. OKEx - Bitcoin, kryptovaluta

OKEx är en allt-i-ett-kryptovaluta-app med över 20 miljoner användare och lovar att vara en värdig utmanare för ditt val. Appen erbjuder offertar i realtid tillsammans med interaktiva diagram för att hålla dig synkroniserad med de senaste händelserna. Som ett resultat kan du fatta välgrundade beslut.

Vidare kommer OKEx med en bra uppsättning verktyg som låter dig hantera ditt konto. Baserat på dina behov kan du också anpassa appen för att hålla allt organiserat. Dessutom erbjuder den till och med 24/7 globalt support för att hjälpa dig att reda ut förvirring.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 6. Mycelium Bitcoin plånbok

Om du vill ha absolut kontroll över dina privata nycklar skulle "Mycelium Bitcoin Wallet" vara ett bättre alternativ. Med appen kan du enkelt skicka och ta emot Bitcoins. Du kan enkelt hålla en flik i ditt konto och hantera det.

Det ger en snabb anslutning till Bitcoin-nätverket via supernoderna. Dessutom fungerar det även andra bitcoin-tjänster som Trezor och KeepKey och stöder två språk: engelska, tyska.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 7. Copay

Den verkliga kärnan i Copay ligger i möjligheten att ge dig större kontroll över din privata nyckel och erbjuda branschstandard säkerhet för din transaktion.

Denna bitcoin-plånbok med öppen källkod från BitPay kommer med multisignaturteknik som skyddar mot obehöriga betalningar genom att kräva flera godkännanden. Du kan använda den här appen för att övervaka dina familjekostnader och utsläppsrätter samt hantera ditt företag, organisationsmedel och utgifter.

Appen har stöd av mer än 150 valutaprisalternativ samt enhetsbeteckningen i BTC. Med e-postmeddelanden och push-meddelanden håller det dig informerad om varje betalning och överföring. Dessutom är Copay kompatibel med många språk som franska, tyska, kinesiska (förenklat) och spanska.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 8. Airbitz

Det som sticker ut för Airbitz är möjligheten att erbjuda pålitlig säkerhet och önskad bekvämlighet för att styra dina privata nycklar. Appen ger dig snabb åtkomst till dina pengar och transaktionsdata. Du kan enkelt hålla reda på dina transaktioner och kunna söka efter betalningsmottagare, kategori eller sedlar.

Den stöder flera fiatvalutor och du kan tilldela valuta per plånbok. Det finns också en inbyggd omvandlare för problemfria konverteringar. Du kommer också att erbjuda den nödvändiga skölden till ditt konto med tvåfaktorautentisering. Dessutom stöder Airbitz flera språk inklusive engelska, arabiska, kinesiska, franska, tyska.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 9. Bitcoin Wallet av Freewallet

Freewallets bitcoinplånbok har täckt dig helt! Från att låta dig säkert lagra dina mynt i kylförvaring för att importera eller exportera privata nycklar, erbjuder appen dig alla nödvändiga funktioner för att handla valutor smart.

Kolla in det senaste bitcoinpriset och detaljerade diagram för att hålla dig i takt med den snabbt föränderliga marknaden. Du kan dela din plånbokadress via Twitter, Facebook, e-post och andra medier. Och ja, misslyckas inte med att använda tvåfaktorautentiseringen för att erbjuda ditt konto mer skydd. Dessutom är den här bitcoinplånboken för iOS kompatibel med flera språk som kinesiska, tyska, franska, spanska, ryska och mer.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 10. bitWallet

bitWallet är utformad för att vara en super enkel bitcoin plånbok. Därför kan alla från nybörjare till expert finna det mycket användbart. Appen lagrar säkert bitcoin-adresser tillsammans med sina privata nycklar. Du kan skapa flera plånböcker med flera Bitcoin-adresser per plånbok. Det låter dig skapa plånböcker för Bitcoin, Bitcoin Cash och Litecoin.

Det finns också ett alternativ att skriva ut din plånbok för att lagra Bitcoins offline. Du kan också skapa SegWit-adresser för lägre transaktionsavgifter. Ännu bättre, med bitWallet kan du skapa övervakningslistor för att enkelt hålla en flik på några av de speciella adresserna.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt, folkens!

Din favorit?

Så det här är våra finaste Bitcoin-appar för iOS? Vilken har du valt? Låt oss veta namnet och de funktioner du gillade mest om det.

Du kanske också vill läsa dessa inlägg:

  • Bästa projekthanteringsappar för iPhone och iPad
  • Kostnadsspårning av iPhone- och iPad-appar
  • BestCRM-appar för iPhone och iPad
  • Bästa POS-appar för iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found