Blogg

Bästa dockningsstationer för iPhone 11 Pro Max 2021

En dockningsstation blir en timmes behov när du vill starta din döende iPhone utan att stoppa filmen eller FaceTime-videosamtal. Förutom att ladda kompatibla smartphones erbjuder de också en säker plats att vila säkert när de inte används.

Det finns olika laddningsställ på iPhone 11 Pro Max, Pro och iPhone 11 på marknaden. Medan vissa dokument har en ultraportabel design, har andra ett laddningssystem för flera enheter så att du kan hålla alla dina enheter organiserade. Och sedan går vissa utöver de fastställda reglerna för att ha mer flexibilitet för att hantera strömkrävande enheter. Så om ditt behov har börjat kräva en skicklig dockningsstation, är detta omfattande sortiment för dig. Här är de bästa dockningsstationerna för iPhone 11-serien!

 1. OMOTON
 2. OLEBR
 3. CHGeek
 4. AhaStyle
 5. AYEPOW
 6. TESLYAR
 7. erwubala
 8. DPNAO
 9. BENTOBEN
 10. innesluten

1. OMOTON

OMOTON har introducerat en mycket effektiv dockningsstation för iPhone och Apple Watch. Dockan är gjord av högkvalitativt aluminium och har en robust design. Företaget säger att det har använt samma CNC-teknik som används i Apple MacBook.

Med hållbar konstruktion och kabelfri kabelhantering kan dockan passa in både i ditt hem- och kontorsmiljö. Den har en halkfri pad som håller din smartphone säkert på plats.

Dessutom kan du bekvämt justera visningsvinklarna på din iPhone så att du kan njuta av FaceTime-video medan du fortfarande laddar din enhet. Utöver allt är OMOTON också relativt lågt prisat (13,99 USD) vilket gör det till ett bra val som letar efter en högkvalitativ docka till konkurrenskraftiga priser.

USP: Högkvalitativt aluminium

Kolla in på Amazon

2. OLEBR

Jag har en speciell smak för dockningsstationerna som kan erbjuda en enda laddningslösning för flera enheter. Det är anledningen till att jag har valt att inkludera OLEBR som kan ladda tre enheter som Apple Watch, iPhone och AirPods samtidigt.

Utöver laddningssystemet med flera enheter har dockan också en trendig design. Och med den justerbara skruven kan den också erbjuda bättre betraktningsvinklar för att titta på media eller till och med videosamtal.

Med den halkfria basen förblir OLEBR intakt medan du håller dina enheter. Och med den starka byggnaden är den gjord för att vara en hållbar följeslagare för din enhet.

USP: Kompakt design

Kolla in på Amazon

3. CHGeek

Om en modern dockningsstation är det som ligger precis ovanför din prioritet, skulle CHGeek vara ett perfekt val. Dockan stöder trådlös laddning för att enkelt smörja din nya iPhone. Dessutom kan den också ladda din Apple Watch och AirPods åt gången vilket gör det till en praktisk tillgång för dem som är djupt inne i Apples ekosystem.

Om du måste ladda många enheter samtidigt kommer du att uppskatta inkluderingen av två USB-portar. Bortsett från att ladda dina enheter med ganska bra hastighet, skyddar CHGeek dem också mot många hot som överström och överladdning. Med tanke på laddningsfaciliteten för flera enheter och effektiviteten verkar CHGeek vara ett bra köp på $ 35,99.

USP: Stöd för trådlös laddning

Kolla in på Amazon

4. AhaStyle

Vad som gör AhaStyle till ett favoritval är en ultrakompakt design. Men trots att ha ett så minimalistiskt utseende kan dockningsstationen hålla tre enheter som iPhone, Apple Watch och AirPods stadigt tack vare halkskyddet.

Tillverkad av silikonmaterial har laddningsstativet en ganska mjuk pad som gör att dina enheter inte bara har lite mer komfort utan också håller sig borta från repor. En annan anmärkningsvärd egenskap hos denna dockningsstation är den snygga kabelhanteringen som håller kabelröret i schack.

På tal om laddningseffektivitet ser AhaStyle ganska skickligt ut. Dessutom är det rimliga priset (16,99 dollar) och säker laddningsteknik en pålitlig tillgång.

USP: Ganska mjukt silikonmaterial

Kolla in på Amazon

5. AYEPOW

Beviljas, AYEPOW passar kanske inte i allas behov. Men de som letar efter en komplett laddningslösning för inte bara iPhone utan också många andra enheter, det är värt att kolla in.

Laddningsstället levereras med så många som sex USB-portar så att du kan ladda alla dina strömkrävande enheter samtidigt. För att hålla farorna som överström och kortslutning bort kommer den med smart IC-teknik.

När det gäller design har dockan en enkel och lätt konstruktion. Med den släta ytan och halkskyddet är det en vintergröna arrangör.

USP: 6 USB-portar

Kolla in på Amazon

6. TESLYAR

TESLYAR är förmodligen den mest kompetenta dockningsstationen i trä för iPhone 11-serien. Laddstationen stöder Qi trådlös laddningsteknik för att ladda dina enheter bekvämt. Men det som gör det till en anmärkningsvärd tillgång är den imponerande skrivbordsorganisationsfunktionen.

Du kan använda dockningsstationen för att hålla din smartwatch, hålla dina mynt i facket och även hänga dina glasögon. För att inte nämna, den har också ett spår som kan hålla din Apple Pencil eller andra digitala pennor säkra. Lång historia kort, om du föredrar en elegant träarrangör, kom ihåg TESLYAR.

USP: Imponerande skrivbordsorganisationsfunktionalitet

Kolla in på Amazon

7. erwubala

En elegant träbrygga som erwubala förtjänar att få inkluderas i denna omfattande samling. Tillverkad av miljövänligt bambuträ, dockan har en lätt design, till skillnad från TESLYAR. Men vad gäller hållbarhet är det oöverträffat.

På tal om funktionalitet är erwubala utrustad för att ladda både din iPhone och Apple Watch. Dessutom har den tre USB-portar som kan vara mycket praktiska när du måste slå på flera enheter åt gången. Med tillstånd av den märkbara kabelhanteringen håller det skrivbordet rent och rent.

USP: Miljövänlig bambu

Kolla in på Amazon

8. DPNAO

Jag antar att inte många av er såg det komma i den här sammanställningen, eller hur? Låt mig berätta att DPNAO är en av mina favoritdockningsstationer på marknaden just nu. Det bästa med detta laddningsstativ är den ganska bra högtalaren som kan lysa upp din musiktid.

FM-radio med 20 förinställda stationer kan vara bra för att komma ikapp med dina bästa program. Så oavsett om det är nyheter, sport eller underhållning så kan du komma ikapp med dina favoritbeats.

Om du vill ha ett lite mer kapabelt larm för att hjälpa dig att aldrig missa soluppgången, har du också ett alarm som hjälper dig att vakna i tid. Vid 69,89 dollar kan DPNAO vara mycket dyrt men med tanke på den ganska bra högtalaren och säker laddningsteknik, tycker jag att det förtjänar uppmärksamhet.

USP: Ganska bra högtalare

Kolla in på Amazon

9. BENTOBEN

BENTOBEN strävar efter att erbjuda det bästa från två världar: den imponerande designen och den skickliga laddningslösningen. Och jag måste säga att dockningsstationen har lyckats i stor utsträckning.

Byggd med hårdplast och gummi har laddningsstället styrkan att överleva oavsiktliga droppar. Utrustad med gummerad och halkskyddad bas förblir den stadig medan du håller din iPhone, AirPods och Apple Watch.

Dockningen är justerbar och erbjuder en visuell vinkel på 60 ° så att du kan fortsätta titta på dina filmer eller ha roliga videosamtal även när enheten sätts ihop. Med hänsyn till allt inklusive laddningsteknologi för flera enheter, bedårande design och rimligt pris (23,99 dollar) är BENTOBEN en av de bästa dockningsstationerna för iPhone 11 Pro Max, 11 Pro och 11.

USP: 60 ° synvinkel

Kolla in på Amazon

10. Inkapslad

Jämfört med många andra moderna dockningsstationer för iPhone ser Encased ganska enkelt ut. Dessutom tillhandahåller det inte heller laddningssystem för flera enheter. Så varför ska du välja den här?

Tja, den har en ultraportabel design som bekvämt kan hitta en plats även på ett litet skrivbord. Dessutom är den justerbar och även fallvänlig så att du inte behöver ta av enhetens skydd innan du laddar den. Och med MFi-certifiering kan Encased leverera säker laddning till din enhet.

USP: Ultra-bärbar design

Kolla in på Amazon

Så det avslutar mina favoritdockningsstationer för iPhone 11-serien.

Vad är den mest effektiva dockningsstationen för dig?

Efter att ha checkat ut flera anmärkningsvärda laddningsstativ kanske du äntligen har hittat rätt alternativ för dina specifika behov. Och jag känner mig glad att hjälpa dig. Nu när jakten är över, låt mig veta din favoritdockningsstation och de egenskaper som gör att den passar dig bättre.

Du kanske också vill hänvisa till:

 • Bästa iPhone 11 Pro Max-fodral
 • Bästa iPhone 11 Pro Läderfodral

Vilken typ av dockningsstation föredrar du mest? Låt oss också veta det.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found