Blogg

Så här skickar du ett WhatsApp-meddelande till flera grupper eller kontakter på en gång på iPhone

Som WhatsApp-användare är den enda funktionen som jag väntat länge på att förmedla ett meddelande till flera chattar samtidigt. Lyckligtvis har den förstklassiga meddelandeappen levererat varorna enligt min önskan. Gissa vad?

Den senaste versionen av den Facebook-ägda meddelandeprogrammet har lagt till några intressanta funktioner, till exempel möjligheten att trycka på människor i en gruppchatt och möjligheten att vidarebefordra ett meddelande till flera chattar samtidigt. Att vidarebefordra roliga videor eller foton till ett antal vänner i taget är inte längre en längre process. Villig att prova hur det fungerar? Nu går vi!

Så här vidarebefordrar du WhatsApp-meddelanden till flera kontakter / grupper samtidigt på iPhone

Steg 1. Starta WhatsApp på din iPhone → Nästa, gå över konversationstråden vilket meddelande du vill vidarebefordra → Tryck nu och håll kvar på meddelandet du vill vidarebefordra.

Steg 2. En meny visas på skärmen som innehåller alternativ som Svara, Vidarebefordra, Kopiera. Du måste trycka på Framåt .

Steg 3. Nästa steg måste du trycka på framåtknappen längst ned till vänster.

Steg 4. På nästa skärm ser du alla dina kontakter / grupper; tryck bara på kontakten eller grupperna för att välja.

Steg 5. Slutligen trycker du på Framåt längst ned till höger.

Det är allt! Du kan upprepa dessa steg för att vidarebefordra fler meddelanden till flera kontakter samtidigt.

Med mer än 1000 miljoner aktiva användare är WhatsApp den ledande meddelandeappen i världen. För närvarande verkar det inte ha någon utmaning. Även om den nystartade Google Allo kan störta den på lång sikt. Det finns flera avancerade funktioner som Google Assistant, Incognito Mode, Smart Svar som gör Allo mer än bara ett försök.

Vad tycker du om Allo? Kan det överträffa WhatsApp när det gäller popularitet? Dela dina värdefulla insatser i kommentarerna nedan.

Du kanske också vill läsa:

  • Hur man skapar en kontaktgrupp på iPhone
  • Så här tar du bort en WhatsApp-grupp på iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found