Blogg

GRATIS Live Santa Tracking-appar för iPhone, iPad eller Mac (2020)

Var är jultomten just nu? Kom jul, och barnen börjar ställa denna fråga i väntan på gåvor. Ett snyggt sätt att hålla dem upptagna och underhållna är att spåra Saint Nick & hans släde. Tack vare dessa appar och webbplatser kan du spåra jultomten från Nordpolen på iPhone, iPad och Mac.

1. Spåra jultomten med Google

Santa Tracker från Google spårar inte bara resan utan delar också avståndet mellan din plats och Santa. Och inte bara för den 24: e, webbplatsen har aktiviteter och innehåll för att hålla dina barn upptagna under hela december.

Den har pedagogiska spel för de unga, från kodning, Elf Maker till quiz för semestertraditioner. Dessutom är webbplatsen väl optimerad, så den fungerar felfritt också på iPhone.

Google Santa Tracker-webbplats

2. NORAD spårar jultomten

För det 65: e året i rad kommer det nordamerikanska flyg- och rymdförsvarskommandot att hjälpa barn och vuxna att spåra jultomten. Allt du behöver göra är att besöka Norads webbplats eller appen den 24 december.

NORAD låter dig se var tomten är, hans nästa destination, platser han har besökt hittills, hur snart han kommer dit och hur många presenter han har levererat.

Om du vill kan du besöka tidigare och utforska ett helt spektrum av speciellt samlade semester-temaspel, filmer, musik och mer för barn.

Vad mer?

Du kan också se en livestream av Google / NORAD Santa Tracking från 24 december kväll på YouTube; bara ställa in en påminnelse för den här videon.

NORADs webbplats | Ladda ner NORAD-appen

3. Meddelande från Santa!

En måste-jul-app för alla föräldrar.

Tillsammans med spårning av tomtens framsteg kan du höra renens namn, kolla Nordpolens väderprognos och räkna ner till jul.

Dessutom kan barnen skicka en röstmeddelande eller sms till Santa och få en återuppringning. I det personliga samtalet eller videomeddelandet kommer Herr Claus att veta barnens namn, hobbyer, intressen och om de var stygga eller trevliga i år. Det är ganska övertygande!

Pris: Gratis (köp i appen)

Ladda ner

Bonus : Medan vi tyckte att meddelande från tomten var mer tilltalande, kan du också prova Speak to Santa-appen för att spåra och ta emot ett samtal från Santa.

4. Santa Tracker - Spåra Santa

En småbarnsspecial Santa-spårningsapp med söt grafik och ett lättanvänt gränssnitt. Barn kan inte bara kolla på jultomten på julafton utan också se vad Saint Nick håller på med hela tiden.

Oavsett om han handlar om julklappar eller checkar in på renen, kan de spåra hans varje drag. Dessutom, för att säkerställa tomtens ankomst, kan barnet se och noggrant plotta sitt hus på kartan.

Pris: Gratis (köp i appen)

Ladda ner

5. Santa Tracker och Status Check

Om dina barn är ett fan av sci-fi eller spioninspirerade filmer eller shower, kommer detta att vara den perfekta appen för dem. Det krävs en grönaktig skanningsmetod för att spåra Mr. Claus.

Det visar också tomtens dagliga regim, hur många kakor, mjölk och kalorier han konsumerade. Jag tycker särskilt om nedräkningen som räknar sömnen kvar till jul.

Pris: Gratis (köp i appen)

Ladda ner

God Jul!!

Även om alla alternativ är bra tycker jag särskilt om Google och Norads webbplats för att spåra jultomten. För det första ger de roligare aktiviteter för att hålla barnets spänning och anda hög.

Vilka andra spel eller aktiviteter planerar du för semesterperioden för att fånga ditt barn? Dela ditt val med oss ​​i kommentarsektionen!

Kolla även in de här fantastiska semesterspecialerna för en mycket god jul:

  • 15 bästa tekniska gåvor under $ 50 till jul? 2020
  • 13 bästa smarta lampor för juldekorationer 2020
  • Bästa jul tapetappar för iPhone och iPad [Utgåva 2020]
  • Bästa jul Apple-ansikten 2020
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found