Blogg

Mikol Real Marble iPhone 6-fodral

Även efter tusentals år verkar vår fetisch för marmor inte blekna; faktiskt älskar vi fortfarande att vara i den "ädla stenåldern". Sedan den klassiska tidsåldern genom medeltiden har marmor varit en del av våra konstnärliga återgivningar; i modern tid har stenen gjort sin väg till många saker av estetiskt och funktionellt värde.

Mänsklig fantasi har tagit hänsyn till alla bisarra saker och former och detta Mikol iPhone 6 Marmorfodral är ett perfekt exempel på konstiga fantasier som slås i våra sinnen.

I närvaro av alla produkter (klicka på den länkade frasen ovan) antar jag att ett mobilväska spelar en mycket smältbar roll. Jag fick denna naturliga färg NERO MARQUINA marmorfodral till min iPhone 6 igår, som var söndag. Här är min upplevelse av de första 30 udda timmarna med detta marmorfodral för min iPhone 6.

Design Marble har en kvalitet som inte kan manipuleras med, och därför måste man behålla sina naturliga element samtidigt som man tillverkar någon produkt. Mikol har precis gjort jobbet; alla naturliga kvaliteter av marmor har bevarats och detta gör produkten enkel och vacker. Eftersom varumärket använder naturlig marmor är inga två mobila fodral lika. Så jag vet att en som jag har är unik och att ingen annan har ett mobilt fodral som liknar mitt.

En annan sak som imponerade på mig är att till skillnad från Native Union CLIC Marble Case för iPhone 6 , som var ett komplett marmorfodral, är det här inte helt av marmor. Jämför de två fallen och du kommer att märka att Native Union-fodralet har sin kant av marmor, medan Mikols marmorfodral har sitt sidoskydd av klassiskt TPU-yttre.

Om du är VIP-medlem och vill ha en färg efter eget val kan Mikol erbjuda ett anpassat marmoralternativ eller så kan medlemmarna arbeta med sitt designteam för att hitta den perfekta färgen / passformen.

Styrka

NERO MARQUINA marmorfodral för iPhone 6 från Mikol har baksida av marmor och sidor är gjorda av klassiskt TPU-exteriör, vilket ger extra skydd till din smartphone. Om din telefon av misstag tappas av dina händer och om den faller platt på en yta behöver du kanske inte oroa dig för din telefon. Men försiktighet bör iakttas att din iPhone 6 inte glider och faller med hörn eller sidor som rör vid marken först.

När din iPhone inte knäpps på det här omslaget känns det väldigt skonsamt och lätt; du kan vara bekymmerslös i det här fallet eftersom det är tillräckligt starkt för att upprätthålla någon chock eller droppe.

Specifikationer

Mer är mindre! Detta är mantrat som Mikol har antagit när han tillverkade alla sina marmorfodral för olika produkter. Eftersom varumärket har sina egna tillverkningsanläggningar gör det ingen kompromiss när det gäller etisk produktion. Produkttekniken är uppstod ur filosofin att vara mindre slöseri och bara använda det vi behöver.

  • Klassiskt TPU exteriör
  • Finslipad kontrast
  • Handskuren och slipad

Mått (LxBxH)

5,7 ″ x 3 ″ x 0,5

Vikt: 0,28 lb.

Är det för dyrt?

Priset kan hindra dig från att köpa detta Mikol-marmor iPhone 6-fodral, men tro mig killar $ 99 är värt att spendera på det här fallet. Låt mig förklara varför: när du köper tillbehör till dina prylar överväger du aspekter som estetik, funktionalitet och styrka. Det här mobila fodralet har alla tre. Den är gjord av naturlig marmor som i sig hävdar sitt estetiska värde. Därefter skulle du verkligen vilja knäppa din telefon i det här fodralet eftersom den är gjord av klassiskt TPU-exteriör förstärkt med finslipad kontrast och handskuren och slipad. Detta gör den funktionell under alla årstider. Dessutom är sidor och kanter inte gjorda av marmor, därför finns det knappast någon chans att din mobil blir skadad om den tappas av dina händer.

Ett mobilt fodral av marmor kan vara en bra present till dina nära och kära. Om någon av dina vänner har iPhone 6 kan du överraska honom / henne genom att skicka det här fodralet som erbjuder skydd, stil och prestanda.

Pris: $ 99,00

Köp det från MikolMarmi.com.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found