Blogg

Bästa japanska inlärningsappar för iPhone och iPad 2021

Du kanske planerar att bosätta dig i Japan eller åker dit för ett spännande affärsändamål. Oavsett vad som kan vara ditt mål, kanske du vill ha ett bra grepp över japanerna för att uttrycka dig självsäkert. Och det här där de bästa japanska inlärningsapparna för iOS kan visa sig vara en tidsbestämd tillgång för dig. Låt oss utforska de bästa japanska inlärningsapparna för iPhone och iPad!

1. Duolingo

Rankad som den främsta appen i utbildningskategorin, är Duolingo den mest framgångsrika språkinlärningsappen för iOS. Det bästa med det är att det erbjuder genomtänkta lektioner i bitstorlek som är lätta att förstå.

Förutom att lära sig japanska låter det dig lära dig flera andra språk (över 30) inklusive spanska, franska, tyska, italienska, kinesiska och mer. Duolingo personifierar dina lektioner smart baserat på ditt mål. Därför kan du öva på att läsa, skriva, tala och lyssna med hjälp av en chatbot.

Dessutom kommer du att hålla koll på hur du lär dig och också tjäna massor av belöningar för bättre prestanda.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Lär dig språk med Memrise

"Memrise" är vad du behöver för att behärska japanska. Det erbjuder flera interaktiva sessioner som lyssningsfärdigheter, hastighetsgranskning, klassisk granskning och svåra ord så att du kan lära dig alla nyanser i språket och öva dem.

För att säkerställa att du kan prata korrekt med rätt accent kan du spela in och jämföra ditt uttal med lokalbefolkningen. Sätt upp dagliga mål för att komma ihåg ord och öva dem medan du läser, skriver och talar.

Offline-läget säkerställer att ditt lärande aldrig har några avbrott. För att komma åt alla kurser och funktioner som Memrise erbjuder måste du dessutom prenumerera på premiumversionen ($ 8,99 / månad) av appen.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Rosetta Stone

Som språklärare skulle du verkligen uppskatta att ha "Rosetta Stone" till ditt förfogande. Anledningen till att den här appen kan vara viktig är en enkel men mycket effektiv inlärningsmetod.

Det associerar ord med bilder så att du enkelt kan förstå deras betydelse. Du lär dig grundläggande hälsningar, frågor och välkända fraser.

Och använd TruAccent-tekniken för att förbättra din accent. Dessutom ger appen dig direkt feedback när du läser berättelser högt så att du vet om du är på rätt spår eller inte.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. busuu

Det är inget annat än den konsekventa övningen som gör en verklig skillnad när du vill göra något. Med busuu får du mycket bättre träning i grammatik och ordförråd. Den idealiskt anpassade studieplanen gör att du kan lära dig bekvämt.

Du har möjlighet att öva japanska med modersmål och få önskad flyt. Tack vare den feedback som behövs har du en bättre uppfattning om hur bra du är och vad du behöver göra för att öka din prestation.

Även om busuu är gratis måste du prenumerera på premiumplanerna ($ 9,99 / månad, $ 44,99 / halvår, $ 69,99 / år) för att låsa upp alla funktioner.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Droppar

Om det inte finns något roligt inslag i lärande, kommer det inte att vädja till vårt intresse länge. Efter att ha gjort en lång snurrning till "Drops" kan jag säga att det aldrig låter tristess smyga in i lärandet.

Den är kompatibel med mer än 32 språk inklusive japanska. Smarta ordade ordlistor på över 2600 ord säkerställer att du kan få bättre grepp om ord i vardagen. Eftersom varje ord enkelt illustreras kommer du att kunna förstå det utan problem.

Dessutom ger Drops dagliga framsteg med en detaljerad rapport som ser till att du har en bättre uppfattning om ditt lärande och vilka områden du behöver fokusera mer på.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. HelloTalk

HelloTalk levereras med många smart utformade verktyg som hjälper dig att lära dig snabbare och mer effektivt. Dra nytta av funktioner som grammatikkorrektion, translitterering, text till röst och röstigenkänning för att stärka alla viktiga aspekter som att läsa, skriva, lyssna och tala.

Du kan chatta med modersmål och försöka tala flytande. För att komma igång, sök efter partners baserat på språket du vill lära dig och starta sedan en lång rolig konversation.

Alternativet röst- och videosamtal gör kommunikationen frihjulad. Dessutom kan du skapa en grupp med dina vänner för att hålla kontakten eller till och med gå med i en stor grupp för att dela idéer och få den motivation som behövs.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Lär dig japanska enkelt av Wan Peng

Den här gör lärandet intressant och ganska enkelt. Du kommer att ansluta ord med deras respektive bilder för att få mening. Och med rätt uttalningsverktyg kan du lära dig att tala varje ord korrekt.

Det finns ett super praktiskt testläge för att räkna ut din sanna nivå. Det ger en insiktsfull sammanfattning med ett betyg efter testet.

Slutligen är den här japanska inlärningsappen tillgänglig gratis, men du måste gå till köp i appen ($ 0,99) för att låsa upp olika kurser som lektionspaket A. B, C, D och E.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Innovativt 101

När det gäller att behärska vilket språk som helst är det perfekt att använda den perfekt designade banan. Och med Innovative 101 får du den kurs som är redo att fokusera på alla aspekter av lärande.

Välj mellan olika lektioner baserat på ditt mål: nybörjare, nybörjare, mellanliggande och avancerade. Använd hundratals ljud- och videolektioner för att förbättra din tal- eller skrivförmåga. Dra också nytta av att läsa anteckningar för att stärka din läsförmåga.

Det ger dig också möjlighet att ladda ner kursen så att du kan öva den även offline. Håll också koll på hur bra du lär dig och ta reda på hur du kan öka din skicklighet.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Mangospråk

"Mangospråk" ser fullt ut för att ge en mer personlig inlärningsupplevelse. En anmärkningsvärd funktion i den här appen är stödet för över 70 språk, vilket gör den till en förstklassig satsning för elever.

Delta i riktiga konversationer för att tala perfekt. Och få ut det mesta av popup-fönstren för att tala korrekt. Dessutom låter det dig matcha din accent med modersmålets så att du enkelt kan räkna ut bristerna.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Lär dig japanska av Howell Peebles

Det jag gillat mest i den här appen från Howell Peebles är den interaktiva japanska undervisningsmetoden. Undervisningen "Show" och "Quiz" gör lärandet roligare och förståeligt.

Det ger lättförståeliga grammatiklektioner med ordförråd. Så du kommer att kunna behärska både reglerna för grammatik och stärka ditt ordförråd.

Dessutom kan du hålla en flik över dina tidigare lärda lektioner och ta hjälp av ljuduttal för att förbättra ditt tal.

Pris: Gratis

Ladda ner

Varsågod!

Din bästa insats?

Jag antar att japansk inlärning inte längre kommer att vara en stor sak för dig. Med så många mycket interaktiva japanska inlärningsappar för iPhone i början, kom igång redan idag för att prata med det nödvändiga kommandot och känslan.

Du vill också titta på följande inlägg:

  • Bästa ordspel för iPhone och iPad
  • Ordboksprogram för iPhone och iPad
  • Bästa nyheterna appar för iPhone och iPad
  • Bästa iPhone- och iPad-kodningsappar för barn
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found