Blogg

Hur man använder Siri med Google Maps på iPhone

Apple Maps har blivit mycket bättre än vad det en gång var. Oavsett om det är noggrannhet eller imponerande funktioner som möjligheten att visa parkerad bilplats eller undvika vägtullar och motorvägar är det äntligen på rätt väg. Men jag använder fortfarande Google Maps mer än Apple Maps eftersom den förra fortfarande är smartare än den senare. Det finns en funktion som jag skulle vilja se i iOS 10 är möjligheten att använda Siri med Google Maps med fullständig frihet.

Om du kan använda Siri för att skicka ett meddelande via WhatsApp, varför kan du inte be det att visa dig riktningen till någon plats via Google Maps. Även om det inte är en fullfjädrad form finns det ett enkelt sätt att använda Siri med Google Maps på iPhone. Så här fungerar det!

Hur man använder Siri med Google Maps för att hitta vägbeskrivning på iPhone

Steg 1. Starta Inställningar- appen på din iOS-enhet → Därefter måste du rulla ner och trycka på Sekretess .

Steg 2. Tryck på mikrofon .

Steg 3. Se nu till att Google Maps har tillgång till mikrofonen .

Om du inte hade tillåtit navigationsappen att få åtkomst till röststyrning under installationstiden, skulle den inte listas här.

Öppna Google Maps på din enhet → tryck på mikrofonknappen längst upp till höger bredvid Sök på Google Maps. Nu ber appen dig att låta den få åtkomst till röststyrningen. Tillåt det.

Steg 5. Nu håller du antingen på hemknappen för att aktivera Siri eller helt enkelt säga Hej Siri (om du har aktiverat den.) För att aktivera den.

Steg 6. Be sedan Siri att öppna Google Maps. Knacka nu på mikrofonknappen och fråga riktningen från vilken plats som helst.

Det är allt!

Poängen

Överens, detta är inte det perfekta sättet att använda Siri med Google Maps. Det perfekta sättet hade varit att be Siri att visa riktningen på vilken plats som helst via Google Maps och det skulle visa det direkt. Jag önskar att Siri hade den här funktionen förr än senare. Vad tycker du om det?

Du kanske också vill läsa dessa inlägg:

  • Hur man delar plats i realtid och reseförlopp
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found