Blogg

KeepCalling iPhone, Android och Web Calling App

WhatsApp, Messenger, Skype och liknande har redan gjort sin plats i smartphones. Men varje chattklient (förutom Skype) på Internet har sina egna begränsningar. Röstkvalitet har alltid varit en kritisk fråga som användarna står inför. Dessutom är offline-samtal ett stort NEJ i populära chattappar. Tack och lov kom KeepCalling med rätt blandning av funktioner.

Smartphoneägare, som ofta måste ringa internationella samtal, har den bästa app för iPhone och iPad. Jag har hittat den här appen bättre än Skype; denna recension gör ingen jämförelse mellan de två apparna, men i slutet av detta kan du enkelt göra ett val.

KeepCalling: En perfekt app för iPhone, iPad och Android

KeepCalling är en perfekt app för din iPhone, iPad och Android. Appen har utmärkta funktioner att utforska på dina enheter. Till ett mycket billigare pris ger KeepCalling dig snabb tillgång till dina internationella kontakter. Bläddra ner för att veta mer om den här underbara appen.

Smidigt gränssnitt

Även eftersom appen har blivit populär under de senaste fem åren har den ännu inte sett fler nedladdningar över hela världen. Användare kan ringa samtal med KeepCalling från 35 länder som listas på webbplatsen om det finns en internetanslutning.

Efter nedladdning och installation av appen kommer du att bli förvånad över dess smidiga gränssnitt och kanske glömma några nackdelar med appen. Det jag inte hittar i Skype är snyggt integrerat i KeepCalling: Snabbuppringning. Längst ner hittar du det här alternativet först, följt av Senaste samtal, kontakter, knappsats och inställningar.

Det går smidigt igenom alla funktioner. I Inställningar kan du enkelt hantera ditt konto, röstkredit, ladda osv. Två saker att notera; ange nummerpresentation och tjäna gratis kredit. När du har ställt in ditt nummerpresentation kan mottagaren enkelt identifiera dig. Genom att hänvisa denna app till dina vänner kan du tjäna gratis kredit.

Offline samtal

Även om den här funktionen är begränsad till några geografiska områden, ger den användarna möjlighet att ringa internationella samtal från sina telefoner utan att ansluta dem till Internet. Användare kan använda KeepCalling röstkredit från andras enheter.

Den här appen genererar en PIN-kod för varje nummer. med den här PIN-koden kan du använda vilken telefon som helst, inklusive telefontelefonen. När du registrerar dig och lägger till kredit på ditt konto får du en PIN-kod. ange PIN-koden medan du använder andras telefon och du kan prata med dina kontakter som bor på en annan sida av gränsen.

Virtuellt nummer

KeepCalling ger dig ett virtuellt nummer till ett lågt pris på 9,99 USD per månad. När du väl har gett det här virtuella numret till din familj kan de prata med dig så ofta de vill och till priset för lokala samtal. KeepCalling kan vidarebefordra detta virtuella nummer till din fasta telefon eller mobiltelefon.

Hur man använder KeepCalling-appen på iPhone eller Android

Steg 1. Ladda ner appen på iPhone eller Android-enhet.

Steg 2. Skapa ett konto för samma.

Steg 3. Lägg till röstkredit på ditt konto.

Steg 4. Synkronisera enhetens kontakter.

Steg 5. Börja använda appen för samtal och SMS också.

Nackdel

KeepCalling erbjuder inte funktioner för samtalsinspelning och videosamtal till användare.

Läs mer på KeepCalling-webbplatsen ...

Det är allt folk!

Summering…

Om du frågar mig en oslagbar funktion i den här appen, skulle jag säga ett billigt pris utan att slå ett ögonlock. Med tanke på kvaliteten och utmärkt service är KeepCalling mycket billigare än andra samtalsappar. För det andra är den bästa funktionen att appen hjälper dig att ringa från vilken enhet som helst. Sammantaget en fantastisk app att ha på dina iOS-enheter för internationella samtal till lokala priser.

Ladda ner för iPhone | Ladda ner för Android

Du kanske också vill utforska:

  • Bästa videochattappar för iPhone och iPad
  • Bästa FaceTime-alternativ

Vill du prova KeepCalling på din iPhone eller iPad? Dela din feedback med oss ​​i kommentarrutan.

Copyright venicebiennalesiria.com 2024

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found