Blogg

Bästa Bluetooth-högtalare för iPhone X och 8 Plus 2021

Musik spelar en viktig roll i vårt liv. De flesta av oss gillar att vara omgivna av det för att hålla oss uppmuntrade. Oavsett om vi är på en lång bilresa, vilar, tränar i gymmet eller har det kul på en jungelfest, vi älskar att jamma genom musik. Om du planerar en underbar strandfest eller gör dig redo för en minnesvärd resa, ta en titt på den här unika samlingen av de bästa Bluetooth-högtalarna för iPhone X och 8 Plus för att handplocka en fantastisk tillgång för din musik.

 1. Anker SoundCore
 2. Poweradd MusicFly
 3. Altec Lansing
 4. JBL
 5. AOMAIS Sport II
 6. Bose SoundLink
 7. DOSS
 8. Douni
 9. A2 LÄNGD
 10. OontZ-vinkel 3
 11. Comiso
 12. AOMAIS GO

1. Anker SoundCore 2

Anker SoundCore förtjänar att vara en av de bästa Bluetooth-högtalarna för iPhone. Huvudsakligen på grund av den senaste Bluetooth (5.0) kan den direkt ansluta till din iPhone eller någon annan kompatibel enhet upp till 20 meter bort. Inkluderingen av dubbla högpresterande drivrutiner tillsammans med spiral basporten ger den häpnadsväckande ljudkvaliteten. Med ingen distorsion är dess ljud mycket tydligt och skarpt.

Inbyggt Li-ion-batteri erbjuder 24 timmars speltid, medan högkvalitativ mikrofon är perfekt för handsfree-samtal. Med den lätta och kompakta designen kan du bekvämt bära den var som helst. Utöver funktionerna finns SoundCore i tre färger som svart, blått och rött.

USP: Dubbla högpresterande drivrutiner

Kolla in på Amazon

2. Poweradd MusicFly

Under din förlängda musiktid kan Poweradd MusicFly vara ett snyggt alternativ. Det kraftfulla ljudet på 36 watt är tillräckligt bra för att få ner huset, medan den 24 timmar långa speltiden säkerställer att din musiktid aldrig stannar.

En annan anmärkningsvärd kvalitet hos denna Bluetooth-högtalare är IPX7 vattentätning. Det betyder att du kan bära den på din strandfest och njuta av musik med lite mer frihet.

På grund av den robusta konstruktionen tål MusicFly även otäcka stötar. Dessutom kommer detta odjur i två färger blått och gult - toppat av två års garanti.

USP: Stötsäker

Kolla in på Amazon

3. Altec Lansing

Altec Lansing behöver ingen introduktion, eftersom de är mycket välkända inom högtalar- och elektronikindustrin. Deras produkter är alltid av högsta kvalitet med utmärkt kundsupport. Denna Bluetooth-högtalare är inte annorlunda. Det erbjuder Bluetooth-anslutning samt AUX-funktioner. Högtalaren är vattentät, dammtät, sandtät och flyter också på vatten; gör det till en perfekt följeslagare för en äventyrlig resa.

Den erbjuder ett brett 30-meters räckvidd för att hålla kontakten med din enhet och har en lång batteritid på 8 timmar. Slutligen finns det olika färger och variationer tillgängliga.

USP: 8 timmars batteritid

Kolla in på Amazon

4. JBL

Den cylindriska formen på JBL: s Bluetooth-högtalare för iPhone ser otroligt ut när du placerar den i stående läge på din arbetsstation. Högtalarna finns i åtta olika färger och mönster. Kom ihåg att formen förblir densamma.

Du kan ansluta två smartphones trådlöst med denna JBL-högtalare och spela ett imponerande stereoljud. Spela dina favoritalbum eller spår i tolv timmar när högtalaren har 3000 mAh kraftfullt Li-ion-batteri.

USP: Starkt batteri

Kolla in på Amazon

5. AOMAIS Sport II

Om du letar efter en exceptionellt hållbar och kompetent högtalare, gå till AOMAIS Sport II. Utrustad med förmågan att erbjuda 20 W överlägset ljud, är det utformat för att ge liv till din musik. Med den avancerade brusreducerande tekniken och högkvalitativa högtalarhålrumsstruktur ger det bättre akustiskt ljud.

Högtalaren har ett slätt gummi exteriör som skyddar den från repor och stötar. Inbyggt litiumpolymerbatteri ger upp till 10 timmars speltid. IPX7-vattentät (nedsänkning upp till 1 meter i 30 minuter under vattnet) gör det till en fantastisk tillgång för din strandfest. Dessutom kommer den med 12 månaders garanti.

USP: Överlägset ljud

Kolla in på Amazon

6. Bose SoundLink

Bose-högtalare är kända för att ha legendarisk ljudkvalitet. Och SoundLink fortsätter att vara i linje med den kända traditionen. För alla som har en så kompakt design, skulle du bli förvånad över dess kristallklara ljud.

Med tillgängligheten av röstmeddelanden är Bluetooth-parning en lek. Åtta timmars speltid kan bara räcka för att spänna dig till kärnan. Gillar livfulla färger? SoundLink finns i flera färgvarianter som rött, svart, vitt så att du kan välja en perfekt matchning för din heminredning.

USP: Immersiv ljudkvalitet

Kolla in på Amazon

7. DOSS

Vad som gör DOSS Touch till en pålitlig satsning för din avslappnade musiktid är möjligheten att leverera stereoljud med hög upplösning. 12W-drivrutiner kan ge utmärkt ljud. 2200 mAh uppladdningsbart batteri räcker upp till 12 timmar på en enda laddning. Det tar 3-4 timmar att bli fulladdad.

Du kan enkelt styra spåren och justera deras volym. Dessutom kommer den i fyra färger som svart, rött, blått och vitt.

USP: Högupplöst stereoljud

Kolla in på Amazon

8. Douni

Den största höjdpunkten i Douni är förmågan att leverera 25W-effekt. Bluetooth-högtalaren levereras med DSP-chips som hjälper den att automatiskt justera EQ-läge efter olika musikstil.

6600 mAh-batteriet är utrustat för att ge upp till 12 timmars speltid. HD-mikrofon med stöd av Siri förbättrar din handsfree-upplevelse genom tydligt ljud. Ännu bättre, den här trådlösa högtalaren kan komma ihåg upp till 8 parade enheter. Tack vare en solid struktur är den mycket hållbar och kommer med 12 månaders garanti.

USP: 25W uteffekt

Kolla in på Amazon

9. A2 LÄNGD

Gå inte efter den lilla och ultraportabla designen av A2 LENRUE Bluetooth-högtalare, eftersom du kan vara med för en stor chock. Trots att den är så liten har den fått klart ljud toppat av tung bas. 1000mAh-batteriet gör att det går fyra till fyra timmar på en enda laddning - perfekt för att underhålla dig under ditt arbete på kontoret.

Njut av handsfree-samtal? Det finns också en inbyggd mikrofon som låter dig kommunicera med fullständig sinnesro. Med volymkontrollknapparna som erbjuds kan du enkelt finjustera din musik. Dessutom finns LENRUE i 8 iögonfallande färgvarianter inklusive roséguld, silver, ständigt underbar röd etc.

USP: Inbyggd mikrofon för handsfree-samtal

Kolla in på Amazon

10. OontZ-vinkel 3

Sist men inte minst, OontZ Angle 3 är utformad för att vara en pålitlig tillgång för din oändliga musiktid. De förstklassiga dubbla stereodrivrutinerna erbjuder utmärkt ljud och stark bas. Det finns separat galler för passiv basradiator som ger förbättrad ljudkvalitet.

En annan egenskap som är värt att nämna är att den är helt distorsionsfri även vid maximalt ljud. Den levereras med 2200 mAh batteri som räcker i upp till 12 timmar, vilket är upp till märket. IPX5-klassificeringen gör den stänk-, damm- och sandtät.

USP: Distorsionsfritt ljud

Kolla in på Amazon

11. Comiso

Comiso Bluetooth-högtalare för iPhone är också vattentät och har ett 4400 mAh batteri för långa uppspelningstider. Den är IPX5-certifierad vilket gör den stänkskyddad, regntät, dammtät och sandtät. Högtalaren har också TWS (True Wireless Stereo-funktion), vilket innebär att du kan para ihop två Comiso-högtalare för att uppnå perfekt vänster och höger ljudkanalbalans.

Ljudkvaliteten är kristallklar, har mer bas och distorsionsfri även vid full volym. Den är rund i form vilket gör det lättare att bära under vandring. Om du ber om färgalternativ finns det fyra tillgängliga: grön, vit, mörkgrå och rosaguld.

USP: Vattentät

Kolla in på Amazon

12. AOMAIS GO

AOMAIS GO är i nivå med de bästa i branschen på alla fronter. Denna högtalare erbjuder 30W ljud tack vare mycket effektiva två 15 watt drivrutiner och två passiva radiatorer. Den utmärkta basen med mindre 1% harmonisk distorsion utförs konsekvent även vid maximalt ljud.

Med ett massivt 7200mAh uppladdningsbart batteri kan AOMAIS GO gå upp till 30 timmar i sträck. Det betyder att du kan använda den i minst tre parter utan att behöva oroa dig för batteriets livslängd. Efter funktionerna finns den i tre färger: svart, blå, orange och kommer med 12 månaders garanti.

USP: Två passiva radiatorer

Kolla in på Amazon

Det är allt! Jag är säker på att du gillat att utforska dessa finaste trådlösa Bluetooth-högtalare för iPhone, eller hur?

Ditt val?

Så vilken av dessa trådlösa högtalare har fångat dina ögon? Det skulle vara riktigt trevligt att veta namnet och de kvaliteter som har charmat dig. Låt oss dessutom veta namnet på en fin högtalare som du tycker saknas i den här listan.

Du kanske också vill komma ikapp med dessa inlägg:

 • Bästa iPhone X, 8 och 8 Plus billaddare
 • Bästa iPhone X, 8 och 8 Plus Power Banks
 • iPhone X, 8 och 8 Plus Bluetooth-hörlurar
 • Bästa dockningsstationer för iPhone X, 8 och 8 Plus
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found