Blogg

Bästa vattentäta hörlurar för simning 2020

Simning är en fantastisk övning och ett spännande äventyr. När du har din favoritmusik att följa med dig under vattnet blir den roliga vattensporten mer glad.

Om du vill lyfta upp ditt lyssnande under vattnet, skaffa en av de bästa vattentäta hörlurarna som är designade för simmare. Många av dem har också en superhändig MP3-spelare så att du kan njuta av din aktivitet med mer frihet.

Dessutom har de en sportig design och har ganska lyhörda kontrollknappar. Dessutom hjälper den mysiga öronformen öronsnäckorna att hålla sig snygga inuti öronen. Ta en titt på dem!

10 bästa simhörlurar 2020

Snabb åtkomst:

 • Sony NWWS413LM
 • Runattitude
 • Tayogo
 • Pyle
 • H2O Audio
 • H2O Audio Surge S +
 • H2O Audio
 • elecfan
 • AGPTEK
 • SEWOBYE

# 1. Sony NWWS413LM

Sonys “NWWS413LM” är en fantastisk tillgång för simmare. Dessa trådlösa hörlurar kan säkert användas upp till två meter djupt i vatten. Eftersom de också är svettbeständiga och dammtäta, har de varorna för att leva upp till dina äventyrliga behov.

När vi pratar om design har NWWS413LM det moderna utseendet och har ergonomiskt utformade öronproppar. De håller också omgivande ljud i schack så att du kan kommunicera utan störningar.

4 GB lagringsutrymme borde vara mer än tillräckligt för att rymma alla dina hitlåtar. Utöver allt garanterar de solida 12 timmars speltiden att dina roliga tider aldrig stoppas.

USP: Ergonomiskt utformade öronproppar med brusreducerande teknik

Kolla in på Amazon

# 2. RUNATTITUDE

"Runattitude" Bluetooth-hörlurar har en sportig design och levereras med 8 GB inbyggt SSD-minne. Således kan du ladda upp massor av din favoritmusik och podcasts att lyssna på under roligt simning.

Med IPX8-klassificeringen är hörlurarna fullt utrustade så att du kan njuta av vattensport. De mjuka knopparna förblir perfekt inuti öronen och dämpar också ljud för att ge tydligt ljud.

Dessutom kan Runattitude-hörlurar gå upp till 8 timmar på en enda laddning, vilket är tillräckligt bra för att underhålla din långa simning.

USP: 8 GB inbyggt SSD-minne

Kolla in på Amazon

# 3. Tayogo

“Tayogo” ser elegant ut med pannbandsdesign. På grund av de ganska mjuka öronsnäckorna och bullerdämpande tekniken kommer du att älska att bära den i timmar under ditt adrenalindrivna äventyr.

Tack vare det inbyggda 8 GB minnet kan du ladda upp upp till 2000 låtar. Eftersom den stöder flera ljudformat som MP3, WMA, WAV, OGG , FLAC, kanske du inte behöver stöta på inkompatibilitetsproblem.

IPX68-klassningen kan hålla den skyddad upp till 10 fot under vatten. Dessutom erbjuder Tayogo trådlösa hörlurar upp till 8 timmars speltid.

USP: Stöd för flera ljudformat

Kolla in på Amazon

# 4. Pyle

"Pyle" har både stil och kvalitet för att vara ditt favoritval. IPX8-klassade vattentäta Bluetooth-hörlurar levererar imponerande ljud. Med tillstånd av 4 GB flashminne får du friheten att ladda upp upp till 1 000 låtar.

Med de enkla knapparna kan du enkelt ta kontroll över din musik. Den levereras med två par vattenblockerande öronsnäckor så att du kan njuta av att simma till fullo.

Det finns tre par aktiva öronsnäckor för att öka dina äventyrliga aktiviteter. Dessutom levererar Pyle-hörlurar upp till 10 timmars batteritid på en enda laddning.

USP: Imponerande ljudkvalitet

Kolla in på Amazon

# 5. H2O Audio Interval +

Om du letar efter hörlurar med imponerande ljudkvalitet skulle "H2O Audio" vara vägen att gå. 8 mm neodym-drivrutiner ger mycket förbättrad bas. För att säkerställa att du får tydligt ljud isolerar hörlurarna också bakgrunden.

Utöver det bedårande ljudet kommer det med fem uppsättningar högkvalitativa öronproppar och flera spetsar. Därför är det inte en utmaning att hitta den perfekta passformen för dina öron. Och med de praktiska kontrollerna kommer du att kunna finjustera din musik bekvämare.

USP:  8 mm neodym-drivrutiner för mycket förbättrad bas

Kolla in på Amazon

# 6. H2O Audio Surge S +

“Surge S +” levereras med H2O-ljudteknik för att ge skarpt och tydligt ljud. Hörlurarna har också brusreducerande teknik för att förhindra att bakgrundsljud stör ditt handsfree-samtal.

Med den superergonomiska designen är hörlurarna otroligt sköna och förblir stadiga i öronen. Således kan du simma fritt utan att vara orolig för dem.

Dessutom erbjuder Surge S + fem uppsättningar högkvalitativa öronproppar (XS-XL) så att du enkelt kan hitta den perfekta passformen för dina öron.

USP: Anmärkningsvärd brusreducerande teknik

Kolla in på Amazon

# 7. H2O Audio

Dessa är ännu en förstklassig hörlurar från H2O Audio. På grund av deras högkvalitativa ljud och mysiga in-ear-design har jag inkluderat dem.

H2O Audio levereras med 8 GB minneskapacitet för att lagra upp till 2000 låtar, vilket räcker för att du ska kunna behålla alla dina favoritspår för att lyssna under vattensport. Ännu bättre, det ger lite trevlig avkopplande musik gratis.

Med de lättanvända kontrollerna kommer du att kunna finjustera dina låtar bekvämt även under det intensiva äventyret. Den har också ett super praktiskt klipp som kan fästas på tyg eller andra badglasögon. När det gäller batteriets livslängd kan dessa hörlurar ta upp till 10 timmar.

USP: Hydrodynamisk design

Kolla in på Amazon

# 8. elecfan

Jag har hittat “elecfan” undervattenssporthörlurar upp till uppgiften. Den har en trendig design och levereras med ett inbyggt USB-minne som låter dig lagra massor av låtar.

Med stöd för många ljudformat kommer du att kunna stash alla dina favoritspår utan hinder. Du kan justera hållaren perfekt för att hålla hörlurarna på plats.

Dessutom erbjuder den också flera vattentäta öronproppar i örat med olika storlekar så att vem som helst kan hitta den perfekta passformen. Och det inbyggda uppladdningsbara litiumbatteriet kan konsekvent leverera upp till 6-8 timmars speltid.

USP: Trendig design med justerbar hållare

Kolla in på Amazon

# 9. AGPTEK

Vad rubrikerna för "AGPTEK" simhörlurar med MP3-spelaren är den långa batteritiden på upp till 18 timmar. Det betyder att de bekvämt kan komma igenom dina 5 sessioner. En annan funktion som har fångat mina ögon är det hållbara plasthöljet tillsammans med clip-on design.

Den levereras med två lägen. Medan den ena är för normal användning är den andra utformad för att användas under simning. 8 GB minneskapacitet ger dig friheten att lagra massor av låtar.

Det är inte allt, funktioner som blandningsläge, FM och mappvy gör AGPTEK till en stor tillgång för dina äventyrstider.

USP: Upp till 18 timmars batteritid

Kolla in på Amazon

# 10. SEWOBYE

Som simmare vill du ha "SEWOBYE" till ditt förfogande. MP3-spelaren är ganska lätt och lätt att använda. Den har ett användbart klipp som kan fästas på din trasa och till och med remmen på din ryggsäck.

Kontrollknapparna har upphöjda åsar som gör det lättare att trycka. SEWOBYE kan lagra över 2k låtar och är kompatibel med flera ljudformat. Det är inte allt, hörlurarna har mysiga öronproppar och kan gå upp till 16 timmar på en enda laddning.

USP: Responsiva kontrollknappar med upphöjda åsar

Kolla in på Amazon

Varsågod! Det avslutar vår sammanställning av de mest anmärkningsvärda hörlurarna för simmare.

Vad är ditt val?

Nu när du gör dig redo för din långa simning ska jag utforska fler sådana praktiska tillbehör för att dela med dig i mitt nästa inlägg. Så håll ögonen öppna och håll mig också med om hur bra du presterar.

Du vill också kolla in dessa inlägg:

 • Smarta klockor för barn
 • Bästa bärbara datorer för spel
 • Bästa kameradroner
 • Vattentäta Bluetooth-högtalare

Vilka är dina favorithörlurar och varför? Låt oss veta deras namn nedan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found