Blogg

Logitech K480 trådlöst tangentbord för iPhone, iPad och Mac

De flesta trådlösa tangentbord där ute på marknaden har en mängd funktioner för Mac- och iOS-enheter. Ett enkelt problem med alla dessa är att du måste koppla bort tangentbordet från en enhet för att använda den på en annan. Naturligtvis tar det inte evigt att göra, men tänk om det finns ett tangentbord som kan ansluta tre av dina enheter och låta dig växla mellan dem på ett ögonblick?

Logitech K480 Bluetooth-tangentbord med flera enheter löser problemet. Vi testade detta tangentbord på ett riktigt oseriöst sätt i ett par veckor och vi var nöjda med allt tangentbordet har att erbjuda. Om du funderar på att få ett nytt tangentbord för din Mac, iPad eller iPhone bör du definitivt läsa den här recensionen.

Design

Från och med tangentbordets kompaktitet har den en idealisk tjocklek som ett tangentbord borde ha. Tangentbordets totala storlek är varken för bred eller för liten. Det är lätt att ta med sig den i ryggsäcken. Framåt går gummit i de fyra hörnen längst ner på tangentbordet fast på bordet; inte låta den röra sig.

När det gäller användbarhet finns det en vagga på toppen av tangentbordet för att placera din iPhone eller iPad medan du använder den. Vi anslöt en Mac, en iPad Pro och en iPhone X samtidigt. IPad Pro och iPhone placerades samtidigt på vaggan; du kan föreställa dig det utrymme det har. Vaggans djup räcker också för att hålla enheten ordentligt utan att låta den falla. Förutom det har den silikonliknande mjukt material som inte repar din iPhone eller iPad medan du vilar den i vaggan.

Sedan finns det en ratt till vänster på tangentbordet, som låter dig snabbt växla mellan enheter. Det är lika enkelt som en, två och tre; bokstavligen. Den första anslutna enheten är numrerad en, och så vidare. Så rotera bara ratten och växla mellan enheter.

Funktioner

Om utseendet redan har imponerat på dig, är jag säker på att funktionerna också kommer att göra det. Först och främst stöder tangentbordet iOS, macOS, Android och även Windows. Så om du har flera enheter som kör ett annat operativsystem borde det inte vara ett problem. Knapparna har markeringar för olika enheter och de fungerar när du växlar mellan enheter.

Bara, till exempel, behöver du inte röra på iPad Pro eller iPhone för att ta skärmdumpen. Det finns en särskild tangent för det på tangentbordet; tryck bara på den så får du skärmdumpen. Men samma nyckel fungerar inte på Mac; det beror på att det på Mac OS X finns olika sätt att ta en skärmdump.

På samma sätt kan du också styra volymen samma som du gör på ett vanligt tangentbord. En speciell sak som jag gillade med tangentbordet är möjligheten att använda "ta bort" -funktionen i Windows på MacBook.

Om du använder MacBook vet du att vi får en "delete" -tangent med funktioner för bakåt. Vi måste flytta markören framåt för att ta bort den. med det här tangentbordet får vi båda, "Delete" såväl som "Backspace."

Anslutning

Att ansluta detta tangentbord till din enhet är extremt enkelt. Sätt bara på tangentbordet med hjälp av omkopplaren på baksidan och håll sedan “PC” -tangenten i tre sekunder om du ansluter den till en stationär / bärbar dator med Android eller Windows. Om du ansluter tangentbordet till iOS eller en Mac, håller du ned “i” -tangenten på tangentbordet. Se till att enheten du ansluter kan upptäckas.

Enhetens nummer beror på ratten du har ställt in när du ansluter den. Till exempel, om ratten är nummer ett och du ansluter din Mac till tangentbordet, är din Mac numrerad som en. Processen förblir densamma för de andra två enheterna. När du är ansluten till tre enheter måste du vrida ratten till numret på enheten du vill ansluta.

Bortsett från detta har tangentbordet ett anslutningsområde på 10 meter, vilket jag antar är mer än tillräckligt, eftersom de flesta av oss använder ett tangentbord medan vi arbetar på ett skrivbord. Efter att ha använt alla tre enheterna samtidigt kan jag försäkra dig om att det var snabbt och smidigt att växla mellan alla tre enheterna.

Batteri

Tangentbordet använder två AAA-batterier. Den officiella webbplatsen säger att batterier håller i två år, det är lite svårt att rabattera, men förutsatt att även 50% kan vi överväga åtminstone ett års batteritid. Till skillnad från de flesta batteridrivna enheter där batterilocket behöver öppnas med något skarpt föremål har detta tangentbord gjort det enkelt också. Den har en tryckknapp som ett lock som hjälper dig att byta batterier enkelt.

Slutsats

När vi hittar någon gadget som har svar på nästan alla problem handlar den första tanken om hjärnan om pengarna. Logitech K480 kostar nästan $ 50; dessutom är ett varumärke som Logitech definitivt värt att ge ett skott.

Det finns några nackdelar som jag känner och en av dem är tangentbordets vikt. Det är något mer än de flesta tangentbord där ute. Nycklarna är också rymliga, men “Click” -ljudet är lite högt och kan orsaka irritation om du delar ditt skrivbord på kontoret. Det sista och viktigaste är att det inte finns några gångjärn för höjdjustering på baksidan.

Bortsett från dessa tre ser jag ingen anledning att sakna det här tangentbordet om du vill köpa ett i det prisklassen.

Kolla in på Amazon | Utforska hela utbudet

Du kanske också vill utforska:

  • Bästa trådlösa Bluetooth-tangentbord för iMac Pro
  • Bästa MacBook Pro-tangentbord: Påskynda din skrivhastighet
  • Bluetooth-tangentbord för Apple TV: Smidig typning under lång tid
  • Bästa tangentbord för Mac Mini 2018: Bedårande design med exceptionellt taktil nyckel

Dela din feedback för Logitech K480 Keyboard med oss ​​och andra läsare genom att kommentera nedan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found