Blogg

Bästa iPhone Xs Max Belt Clip Cases 2021

Bältesklämhöljen är utformade för ett par huvudaspekter. För det första att erbjuda den nödvändiga vården till iPhone. Och det andra, för att göra det bekvämare att bära smarttelefonen. Tider när den kompromisslösa skyddet för enheten är ditt främsta syfte är de utan tvekan det bästa alternativet. Vi vill granska de bästa iPhone Xs Max bältesklämfodralet för dig.

1. Encased Rebel Armor Series

För att ge en kompromisslös skydd mot iPhone mot oavsiktliga droppar kan du inte gå fel med Encased Rebel Armor Series. Det dubbla lagerhöljet sveper sömlöst runt Xs Max. Med den solida PC-ramen har den ett extra försvar för att överleva stötar.

Med bältesklämman kan du hålla din smartphone säkert. Med upp till 180 graders rotation kan du hålla enheten både vertikalt och horisontellt. När det inte behövs kan du ta bort bältesklämman för att minska den onödiga massan.

USP: Höljets dubbla lager

Kolla in på Amazon

2. i-Blason Armorbox

Som ett mycket skyddande fodral utmärker i-Blason Armorbox i nästan alla avdelningar. Trots att den har en stötsäker design ser den inte lika skrymmande ut som de flesta av sina motsvarigheter.

Det solida yttre skalet och den slagtåliga kärnan förstärker konstruktionen för att överleva stötar utan problem. Med det inbyggda skärmskyddet skyddar det skärmen mot repor.

Det avtagbara bältesklämman fungerar ganska bra som ett stativ för en förbättrad medieupplevelse. Dessutom stöder Armorbox Qi trådlös laddningsstandard så att du kan dricka upp enheten trådlöst.

USP: Stötsäker design

Kolla in på Amazon

3. Resväska iPhone XS Max Unicorn Beetle

Tider när du vill välja maximal sköld måste du välja ett fodral som Supcase Unicorn Beetle Pro. Den är utrustad med en exceptionellt robust struktur för att erbjuda ett pålitligt försvar till din smartphone i alla faror.

De pansrade hörnen lägger till mer kudde i sin redan hållbara konstruktion. Med den roterande bältesklämman erbjuder du den flexibilitet som krävs för att hålla din iPhone säkert.

Det finns också ett inbyggt skärmskydd för att skydda den gigantiska skärmen. Trådlöst laddningsstöd förbättrar dess rykte som ett användbart tungt fodral.

USP: Inbyggt skärmskydd

Kolla in på Resväska

4. Bomea

Om enkelhet och komfort är dina viktigaste prioriteringar kan Bomea bältesklämväska vara ett bra val. Den är snyggt huggen och har robust design.

Du kan placera enheten i den här påsen med ett tunt fodral på. Med de extra bältesöglorna har du mer flexibilitet. Den har en pennhållare på sidan så att du lätt kan bära pennan. Dessutom ökar säkerhetsfaktorn med kardborreförslutningen ytterligare.

USP: kardborreförslutning

Kolla in på Amazon

5. Comsoon

Detta erbjudande från Comsoon är utformat för att erbjuda det nödvändiga försvaret till din iPhone och även den ökade flexibiliteten att bära enheten. Den har en 180-graders vridbar bältesklämma så att du kan placera enheten både horisontellt och vertikalt.

Avfasad kant ger kamera och skärm nödvändigt skydd mot repor. Du kan också använda bältesklämman som kickstand för att förbättra din handsfree-upplevelse. Tack vare den gummerade strukturen får du ett säkert grepp som förhindrar att enheten glider ut ur din handflata.

USP: Säkra grepp

Kolla in på Amazon

6. Fingic

Vad rubrikerna för "Fingic" är den stötsäkra designen som enkelt kan bekämpa stötar. För ytterligare skydd har den förstärkta hörn. Bältesklämman ger dig den frihet som krävs för att hålla enheten stabil.

Och när du vill öka din videotid kommer du att dra nytta av kickstandsfunktionen. Den hårda datorn och det mjuka silikonet gör det till en långvarig tillgång för iPhone. Förutom skydd finns Fingic i flera färgalternativ.

USP: Kickstand-funktionalitet

Kolla in på Amazon

7. Perilogics

Beundra en stilren design? Om ja, bör du överväga att ge en chans till Perilogics. Detta bältesklämfodral är huggat i slitstarkt skinn och har synliga sömmar. Den passar din iPhone även med ett robust fodral på.

För mig, det som gör det till ett bra val är den stora kortplatsen som låter dig bära flera kort. Med de extra slingorna till ditt förfogande har du extra säkerhet.

USP: Kortinnehavare

Kolla in på Amazon

8. Meilib

Med enkel design är "Meilib" utformad för människor som söker bekvämlighet över elegans. Med den väskvänliga designen passar den enheten även med ett fast lock på.

Bältesklämman har extra öglor så att du har mer flexibilitet och bekvämt kan bära dina värdefulla. Tack vare den inbyggda kortplatsen kommer du att kunna bära flera kort. Inkluderingen av magnetisk förslutning innebär att alla dina värdesaker förblir säkra.

USP: Snygg design

Kolla in på Amazon

9. BENTOBEN

Bara en blick på det ”BENTOBEN” tunga fodralet och du vet att det är det du bör gå till för att din iPhone alltid ska vara säker. Blandningen av robust PC och mjukt silikon har gjort den stötsäker. Kolla in de fyra hörnen som har fått extra sköld för att bekämpa stöten.

Bältesklämman har en säker låsmekanism och fungerar också som en kickstand för att liva upp din mediatid. Och när du inte vill ha höljet kan du ta bort det för att skära ner lite. Dessutom är BENTOBEN kompatibel med trådlös laddning så att du kan driva din iPhone Xs Max trådlöst.

USP: Stöd för trådlös laddning

Kolla in på Amazon

10. Sunway

Om du tänker köpa en högklassig läderbältesklämpåse, gå till "Sunway." Den är gjord av kohudläder och har en verkställande design.

Det släta lädret har förbättrat grepp, vilket gör det bekvämare för dig att hålla på locket. Med det mjuka interiören motstår fodralet nötning och absorberar också chock.

Tack vare flera kortplatser kan du behålla dina kort bekvämt. Dessutom kommer Sunway i tre färger: svart, kaffe och grått.

USP: Högkvalitativt kohudläder

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Loggar ut…

De flesta av oss väljer fall baserat på vårt behov. Låt mig veta vilken typ av fall du regelbundet använder på din iPhone. Och funktionerna du vill se i dina favoritomslag. Har vi glömt att inkludera några av dina översta bältesklämskydd? Om ja, låt oss veta om det nedan i kommentarerna.

Du kanske vill utforska fler iPhone Xs Max-tillbehör:

  • Bästa iPhone Xs Max-fodral
  • iPhone Xs Max Batterifodral
  • Bästa iPhone Xs Max skärmskydd
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found