Blogg

Bästa iPad Air 3 Heavy-Duty-fodral 2021

Kanske vill du aldrig ge en otäck bula någon chans att skada din iPad Air 3. Eller tror du att ditt lilla barn har butterfingers och slumpmässigt kan tappa tabletten. Oavsett vad som kan vara orsaken; det finns ett idealiskt svar på det problemet - ett tungt ärende. Inte allt det robusta utseendet täcker tidens test och erbjuder bekväm användarupplevelse. Och det är här nedan noggrant handplockade bästa tunga fodral för 10,5-tums iPad Air kan hjälpa dig att välja en bättre följeslagare för din enhet. Bortsett från att erbjuda ett robust försvar till din surfplatta, fungerar många av dem också som ett kickstand-fodral för att stärka din videotid. Så ta ett snabbt steg för att välja en solid försvarare till din iPad just nu!

1. ZUGU-FALL Prodigy X

”Prodigy X” från ZUGU CASE handlar bara inte om robust konstruktion. För mig är det det mest funktionella tunga fodralet för iPad Air på 10,5..

En extremt stöttålig struktur gör att Prodigy X kan bekämpa droppar på upp till fem fot. I de flesta fall skulle denna styrka vara tillräcklig för att hålla din surfplatta säker.

Vad som gör detta lock till ett bättre erbjudande är dock det magnetiska kickstanden. Beroende på dina visningsbehov kan du justera den i åtta olika vinklar för att titta på videor bekvämare.

USP: Magnetiskt stativ erbjuder flera betraktningsvinklar

Kolla in på Amazon

2. MoKo

Enkelt uttryckt, MoKo är vad du ska gå om du har valt att hitta ett förstklassigt tungt fodral under $ 15. Och tre kvaliteter gör det till ett bra alternativ.

För det första är det utrustat med dubbelskiktat hölje som stöds av hård PC och mjuk TPU. Så din iPad har en extra skydd mot oavsiktliga fall och repor.

Den andra, inbyggda kickstanden fungerar elegant för att erbjuda bekväma betraktningsvinklar. Och det tredje ger det det välbehövliga försvaret till pekskärmen i form av det inbyggda skärmskyddet.

USP: Robust hybriddesign

Kolla in på Amazon

3. Gumdrop

Presentera din iPad Air 3 med ett exceptionellt robust och skyddande skal för att förbli säkert. ”Gumdrop” är utformad för att ge din surfplatta en 360-graders skärm.

Det solida höljet stöds av stötdämpande förstärkta hörn. Och med det super-praktiska kickstanden i början, ger det en bekvämare landskapsvisning. Dessutom säkerställer de exakta utskärningarna att du har problemfri tillgång till alla enhetens portar.

USP: 360 graders skydd

Kolla in på Amazon

4. CAVASA

Om kompromisslöst försvar mot din iPad Air 2019 är din huvudprioritet kan du inte gå fel med CAVASA.

Skyddet har en enorm hållbar PC-stötfångare och har mjuk TPU-rygg. Det är den här solida och slagtåliga strukturen som gör det möjligt för fodralet att enkelt bekämpa otäcka stötar.

Dessutom har den 3 mm upphöjd ram för att skydda skärmen mot repor. Dessutom kan CAVASA kickstand låta dig ställa upp din enhet både vertikalt och horisontellt.

USP: Stötsäker design

Kolla in på Amazon

5. Poetisk

”Poetiskt” tungt fodral har den tåliga konstruktionen som gör det möjligt att absorbera stötar. Kåpan är gjord av silikonmaterial och sport ergonomisk design. Och med det taktila sidogreppet är det bekvämare att hålla surfplattan.

En annan anmärkningsvärd egenskap är de upphöjda luftventilerna som spelar en viktig roll för att avleda värme. Således blir din iPad inte varm. Slutligen kan du välja detta robusta skydd i två färger: svart och blått.

USP: Hållbar konstruktion med upphöjda luftventiler

Kolla in på Amazon

6. SKYLMW

“SKYLMW” är den typ av fall som ser ut som ett komplett paket. När vi talar om designen är väskan väldigt skyddande tack vare de tre konstruktionsskikten.

För att säkerställa att skärmen inte skadas har den upphöjd ram. Stativet kan lätt vridas till 360 grader för förbättrade betraktningsvinklar.

De perfekta utskärningarna och de responsiva knapparna gör att du kan använda din enhet utan besvär. Slutligen finns SKYLMW i tre färger som rosa, svart och plumby.

USP: Formpassande profil

Kolla in på Amazon

7. Miesherk

"Miesherk" kommer med några riktigt användarvänliga funktioner. Du kan till exempel använda handremmen för att enkelt hålla din iPad med bara en hand. Och när du vandrar i naturen eller vill bära din enhet bekvämt finns det också ett axelrem för att leva upp till din efterfrågan.

Dessutom har det robusta omslaget en användbar hållare för att hålla din Apple Pencil säker. Och precis som många av sina motsvarigheter har Miesherk också ett helt vridbart stativ för att förbättra din handsfree-användning.

USP : Apple Pennhållare

Kolla in på Amazon

8. Digital Hutty

Det här erbjudandet från Digital Hutty kan ha hittat sin plats på 10: e plats i denna runda, men det har alla kvaliteter för att ge en lång sikt till någon av omslagen som nämns ovan.

För att ge iPad det nödvändiga skyddet har detta fodral en extremt robust struktur med tre lager. Den 3 mm högre fasade kanten ger en extra skärm till skärmen och kameran.

Dessutom är kickstanden alltid tillgänglig för att öka din videosamtal eller filmupplevelse. Det är inte allt, Digital Hutty är inte heller prissatt (12,99 dollar).

USP: Robust stötfångare med förstärkta hörn

Kolla in på Amazon

Det är ganska mycket det! Så det här är de tuffa omslag som har klarat mitt test. Förhoppningsvis kan de också leva upp till dina förväntningar.

Vad är ditt val?

De säger med rätta: ”Ett uns förebyggande är bättre än ett pund botemedel. Därför rekommenderas det alltid att vara extra försiktig för att hålla skadorna borta.

Du kanske också vill läsa följande artiklar:

  • Bästa 10,5-tums iPad Pro-fodral
  • Bästa 10,5-tums iPad Air-fodral
  • 10,5-tums iPad-tangentbordsväskor
  • Bästa 10,5-tums iPad Air Folio-fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found