Blogg

Kan inte svara på samtal från Apple Watch: Här är lösningen

Apple Watch är en teknik som gör ditt liv bekvämt som aldrig förr. Du kan komma åt de flesta av dina saker direkt från din handled. Det var aldrig så enkelt att kontrollera e-post, ringa eller ta emot samtal och visa meddelanden.

Som det händer med de flesta nya tekniker finns det alltid några eller andra fel eller fel. Apple Watch är inte annorlunda. Det är också nödvändigt att ha sådana problem, på grund av vilka perfektion blir oundviklig.

Några av användarna har rapporterat ett av problemen med att inte kunna ringa eller ta emot samtal från sin Apple Watch. Efter att ha gjort en liten felsökning har vi kommit med alla möjliga lösningar som kan lösa problemet. Läs bara detaljerna nedan för att få en tydlig bild.

Kan inte svara på samtal från Apple Watch: Så här åtgärdar du problemet

Steg 1. Stäng av din Apple Watch.

Steg 2. Gå tillbaka till din iPhone, rensa alla appar som fungerar i bakgrunden. Dubbeltryck på hemknappen, rensa listan över appar som körs genom att dra upp var och en.

Steg 3. Nu tvinga omstart av din iPhone genom att trycka på Sleep / Wake-knappen tillsammans med Start-knappen tills din iPhone startar om.

Steg 4. Slå nu på din Apple Watch.

Steg 5. Ge lite tid åt båda enheterna för att stabilisera sina processer och skapa en anslutning.

Om du använder andra Apple-enheter föreslår vi att du stänger av deras Wi-Fi och Bluetooth. Detta borde troligen lösa problemet. Men om det inte gör det har vi också andra lösningar.

Tryck bara på och tryck inte på

Tap och force touch är två olika saker. Så när du får ett samtal eller när du försöker ringa, tryck helt enkelt på det och inte för att trycka på det. Eftersom en av användarna på forumet pressade den med kraft, som analyserades som kraftberöring av systemet. Så istället för att ta emot eller ringa ett samtal kan du faktiskt tvinga att röra vid det. Bara prova genom att trycka på det normalt så kan problemet lösas. Om det fortfarande inte löses finns det en ultimat lösning nedan.

Återställ din Apple Watch

Detta verkar vara den sista möjliga lösningen; försök att återställa din Apple Watch till fabriken. Det finns chanser att buggar raderas när du har återställt din Apple Watch. Här är guiden om hur du gör det:

Steg 1. Tryck på Apple Watch-appen på din iPhone följt av My Watch.

Steg 2. Klicka nu på Allmänt.

Steg 3. Bläddra ner och tryck på Återställ.

Steg 4. Tryck på Radera allt innehåll och alla inställningar och bekräfta.

Detta tar din Apple Watch till nya nya fabriksinställningar. Men även efter allt detta hårda arbete, om problemet inte löses, kan vi bara be om att ta det till Apple Service Center. Låt oss veta om någon av ovanstående guider var till hjälp.

Dela din feedback med oss ​​i kommentar, på Facebook, Twitter och Google Plus.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found