Blogg

Hur man gör Apple Watch Screen för att hålla PÅ längre

Den ursprungliga versionen av watchOS var hårdkodad för att hålla Apple Watch-skärmen vaken i 15 sekunder. Tack och lov ändrades detta med den nya watchOS-utgåvan, och användarna fick friheten att välja antingen 15 sekunder eller 70 sekunder innan Apple Watch-skärmen sover.

Troligtvis skulle du ha gjort det redan. Men om du inte har trasslat på din Apple Watch nyligen och detta låter något användbart, har vi en handledning som hjälper dig att göra det. Bara söderut och fortsätt göra som nämns i guiden.

Hur man håller Apple Watch Display PÅ under lång tid

Steg 1. Öppna appen Inställningar på din Apple Watch från startskärmen → Gå över till Allmänt.

Steg 2. Tryck på Wake Screen och bläddra hela vägen till botten av alternativen. Under "ON TAP" trycker du på "Wake in 70 Seconds."

Det är allt. Din skärm förblir vaken i 70 sekunder istället för standard 15 sekunder. Du kan göra detsamma med iPhone också.

Hur man håller Apple Watch Display PÅ under lång tid från iPhone

Steg 1. Öppna Watch- appen från den parade iPhone → Tryck på Min klocka.

Steg 2. Rulla lite och tryck lätt på Allmänt → Vakna skärm.

Steg 3. Precis som Apple Watch, tryck på "Vakna i 70 sekunder" så är du klar.

För att göra det enklare finns det också några andra alternativ du bör prova som Wake Screen on Wrist Raise, som väcker Apple Watch-skärmen när du lyfter upp handen. Innan du använder den, se till att du gör nödvändiga inställningar i Orienteringsmenyn i Allmänt.

Loggar ut:

Det är allt folk nu. Det här lilla tipset kan ha hjälpt dig att förbättra din Apple Watch-upplevelse. Vi kommer tillbaka med nya tips och tricks som detta igen. Fram till dess är det dags för adjö.

Du kanske också vill hänvisa:

  • Så här använder du träningsapp på Apple Watch i watchOS 5
  • Bästa Sleep Tracker-appar för Apple Watch
  • Fungerar inte WiFi på Apple Watch? Så här fixar du det

Vad gör du mest med din Apple Watch? Naturligtvis förutom att titta på tiden. Dela din Apple Watch-upplevelse med andra användare genom att kommentera nedan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found