Blogg

Hur man kontrollerar användning av Apple Watch-mobildata

Vill du inte att din begränsade bandbredd faller under den fastställda tidsfristen? Inga problem. Du kan enkelt hålla koll på mobildataanvändningen på din Apple Watch.

Du kan inte se din nuvarande dataanvändning från din Apple Watch. Precis som att ställa in en mobilplan eller byta / ta bort operatörer måste du ta hjälp av Watch-appen för att ta reda på hur mycket data du har konsumerat.

Så här visar du användningen av mobildata på Apple Watch

Steg 1. Starta Watch-appen på din ihopparade iPhone.

Steg 2. Tryck nu på fliken Min klocka längst ner.

Steg 3. Därefter måste du trycka på Cellular.

Steg 4. Du bör se dataanvändningen under avsnittet Mobildataanvändning.

Hur man slår på / stänger av mobil på Apple Watch

Du kan inaktivera mobilnät när den inte används. Det skulle inte bara spara batteri utan också hjälpa dig att minska dataanvändningen. För att göra det, svep helt enkelt upp från undersidan av valfri urtavla för att få fram Control Center och tryck sedan på mobilknappen för att stänga av / sätta på den.

Det är allt!

Avslutar

Det kan finnas många anledningar som smart aktivitetscoaching eller en mycket förbättrad hjärtfrekvensapp för att köpa Apple Watch. Men den enda stora anledningen till att jag bytte till den nya smartwatchen är "Cellular Support." Det har verkligen gjort det möjligt för klockan att utföra många funktioner som att ringa eller svara på något meddelande utan hjälp av iPhone.

Du vill också titta på dessa inlägg:

  • Hur man växlar mellan rutnät och listvy
  • Siri fungerar inte på Apple Watch

Vad är din favoritfunktion i den nya smartwatchen? Låt oss veta det i kommentarerna nedan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found