Blogg

Fyra perfekta iPad-stativ för iPad 4 [utgåva 2019]

Apples iPad är utan tvekan en revolution, men den har fler användningsområden än vad Apple egentligen tänkt. Av dessa är det att titta på film något som alla med en iPad gör.

Men att titta på filmer med iPad som ligger platt på bordet eller i händerna är inte precis en bra idé. Om du har provat att titta på en lång video med iPad i handen, skulle du ha upplevt obehaget att hålla något som faktiskt är lite tungt för långvarig hållning. På bordet kan du inte riktigt krana nacken så länge.

Det är kanske där dessa iPad-ställen kommer till nytta. Faktum är att de är extremt praktiska eftersom de kan erbjuda många alternativ förutom bara den filmrutin som jag pratade om. Ett stativ kan till exempel vara till hjälp när du läser en e-bok eller när du bara bläddrar igenom något fotoalbum. Listan fortsätter.

Så här är en lista med fyra fantastiska iPad-stativ som passar iPad 4 och tidigare iPads. Tyvärr tar det tid för tillverkarna att producera något som passar Lightning Dock; så ingen av dessa stativ kommer att ladda din iPad åt dig eller ha en blixtdocka inbyggd i dem.

Bästa iPad 4-stativ

# 1. Hi-Tech Wireless

Hi-Tech Wireless presenterar ett sofistikerat stativ för din iPad 4. Njut av olika betraktningsvinklar med denna multivinkel och vikbara design gjord av aluminiummaterial.

Denna iPad-stativ är den bästa produkten för hemmabrukare och proffs att titta på läckra recept och lära sig något nytt från videor. Använd ett Bluetooth-tangentbord så kan du utföra alla dina officiella uppgifter smidigt.

USP: Sofistikerad design

Kolla in på Amazon

# 2. UGREEN

UGREEN har personifierat elegans i det här enkla men snygga iPad-stativet som erbjuder justerbarhet med flera vinklar. Du kan placera det fällbara stativet i tio olika betraktningslägen, och den här funktionen gör skillnad.

Att titta på videor, läsa iBooks och surfa på webbinnehåll är extremt enkelt och bekvämt på denna iPad-stativ. UGREEN har använt högkvalitativt ABS-material och gummikudde för att göra detta stativ antiskridigt.

USP: Anti-slip design

Kolla in på Amazon

# 3. OMOTON

OMOTON tillverkar världsomspännande tillbehör för iPhone och iPad. Detta iPad-stativ är tillverkat av nanoabsorptionsmaterialet, vilket säkerställer en klibbig bas, vilket ger din enhet bättre stabilitet.

Du kan placera din iPad horisontellt eller vertikalt och justera vinklarna för att få bästa utsikt. En anmärkningsvärd egenskap hos detta stativ är tillgängligheten till laddningsporten. Sätt din iPad 4 på stativet och ladda den till fullo medan du använder utmärkta funktioner på din enhet.

USP: Nanoabsorptionsmaterial

Kolla in på Amazon

# 4. Ovanför TEK

AboveTEK ger en vikbar design som kan svängas 360 grader. Detta blir en fördel när du gör en presentation av din idé framför dina kontorskollegor. IPad-stativet kan innehålla surfplattor i storlek 4-11 ″.

AboveTEK har använt en tung aluminiummetallbas för att hålla din iPad stadigt medan du använder din enhet. Ergonomisk design gelar bra med din eleganta iPad.

USP: 360-graders vridbar

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Summering…

Din dyra iPad behöver tillräckligt med skydd. Ju mer du bär det i dina händer, desto mer skadas det. iPad-stativ ger tillräckligt skydd även när din enhet är täckt med ett skyddande fodral.

Du kanske också vill utforska relaterade inlägg:  

  • Bästa tunnpennan för iPad
  • Bästa iPad 9,7-tums iPad-fodral
  • Kortkommandon för iPad

Vilket iPad-stativ vill du köpa till din enhet? Dela din feedback med oss ​​i kommentarsektionen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found