Blogg

Bästa PDF-redigerare för iPhone och iPad 2021 [Recenserad]

PDF är ett av de mest användbara filformaten, och för att få ut det mesta behöver vi alla en bra PDF-redigerare på vår iPhone eller iPad. Själva namnet - bärbart dokumentformat - indikerar dess största fördel - oavsett vilken enhet eller vilket operativsystem du använder kommer filerna att se likadana ut. Det är alternativet för att underhålla originalteckensnitt, layout, bilder etc. i ett dokument.

Även om PDF-filer till sin natur inte kan redigeras kan du manipulera dem på flera sätt, till exempel genom att markera text, lägga till kommentarer, placera din signatur, etc. Det finns också mer avancerade möjligheter, som att spela in sidor eller ordna om vissa element. Jag testade över tio populära appar för att välja de som verkligen är värda dig. Så spara dig lite tid och optimera din produktivitet med de bästa PDF-redigeringsapparna för iPhone och iPad.

Våra kriterier för att välja de bästa PDF-redigeringsapparna för iOS

Du kan bara verkligen känna till värdet som en app erbjuder när du använder den upprepade gånger och testar dess olika funktioner. Detta kan ta mycket tid och ansträngning, så vi har gjort benarbetet åt dig och plockat ut tre appar som är perfekta för alla dina PDF-behov. Här är vad vi baserade våra beslut på:

  • Användargränssnitt och hastighet
  • Redigeringsverktyg
  • Filhantering

Topp 3 PDF-redigerare för iPhone och iPad

  1. PDF-expert
  2. PDFelement Pro
  3. Foxit

1. PDF-expert

PDF Expert är appen till alla dina kommentarer, oavsett om det är på Mac eller din mobila enhet. Det gör ett utmärkt jobb med att visa filer, ladda sidor snabbt och göra det enkelt att flytta fram och tillbaka mellan sidor, även i tyngre dokument.

Du kan välja mellan kontinuerligt rullningsläge (där du fortsätter att bläddra uppåt eller nedåt till sidan genom hela dokumentet), enstaka sidvy (där du sveper åt vänster eller höger för att flytta mellan sidor) och en vy med två sidor sida vid sida sidan på skärmen. Det här tvåsidiga läget är särskilt användbart när du snabbt vill skanna igenom ett dokument.

Här är några av de viktigaste funktionerna:

Anteckning

Du kan markera, understryka eller lägga till text i vilken form eller färg du vill i kommentaren. Appen ger dig också möjlighet att lägga till söta klistermärken från en rad kategorier som katter, utbildning, kalender etc. Du kan dessutom lägga till länkar, bilder, former och mycket mer. Ett praktiskt alternativ är möjligheten att lägga till dina redigeringsverktyg till favoriter för enklare åtkomst.

Filhantering

PDF Export har den bästa tävlingsorganisationen. Oavsett om det är att lägga till favoritfiler i sidofältet, märka och märka dina filer, eller visa filer som en lista eller som miniatyrer, sortera dem efter datum / storlek / namn och snabbt visa nyligen åtkomna dokument, appen har allt. Vidare kan du ansluta till molnlagringstjänster som Dropbox, iCloud Drive, Box, OneDrive, Google Drive och mer för enkelhets skull. Du kan också aktivera tvåvägssynkronisering med dessa lagringstjänster för att fungera sömlöst på alla enheter.

Stöd för hyperlänkar

Det är en lek att länka någon del av texten till en annan sida eller till och med en webbplats. Dessutom kan du också lägga till länkar till bilder, vilket är utmärkt för att göra ditt innehåll visuellt. Med Redact-funktionen kan du dessutom permanent radera eller dölja känslig information i dina PDF-filer, vilket är lovvärt ur säkerhetssynpunkt. Även när du konverterar filer och dokument till PDF händer det lokalt på din enhet för att förhindra att data skickas till en server.

Allt som allt kan du skapa PDF-dokument med alla deras funktioner, såsom hyperlänkar. Appen har ett praktiskt och enkelt gränssnitt och fungerar intuitivt. Det stöder också nattläge så att skärmen blir lätt att se när du arbetar på natten.

Det är en ännu bättre upplevelse på iPad eftersom att revidera en PDF blir lika enkelt som att använda en ordbehandlare, vilket håller ditt ursprungliga innehåll intakt. Dessutom stöder den även Apple Pencil som gör processen mer intuitiv.

PDF Expert erbjuder ett bekvämt mobilt kontor för yrkesverksamma på resande fot med stöd för att läsa filer från populära molnlagringstjänster och produktivitetssviter.

Pris : Gratis (prenumerationen börjar vid $ 9,99)

Ladda ner

2. PDFelement Pro

Här är en allt-i-ett-PDF-app som ger dig fullständig kontroll över att redigera dina filer på ditt sätt. Det ökar din produktivitet med alla verktyg du behöver för att läsa, redigera och kommentera PDF-filer när du är på språng. Appens rena och minimalistiska utseende är perfekt för att hjälpa dig göra saker enkelt.

Låt oss ta en titt på några viktiga aspekter:

Hastighet

Precis som PDF Expert är den här appen också ganska snygg och smidig att navigera. Även om det finns några mindre tidskrävande åtgärder här och där beroende på vilken typ av arbete du utför på appen, är det inget som hindrar ditt arbete.

Anteckning

Det är enkelt att markera och kommentera ditt dokument genom att lägga till en textruta, textanrop, stämplar och ritningar. Naturligtvis kan du också markera, understryka eller genomtränga efter behov. Du kan lägga till text och ändra stil, storlek och färger när du börjar skriva.

Dessutom är det möjligt att lägga till bilder i ditt dokument. Du får fullständig redigeringsfrihet genom att välja enstaka rader eller stycken för att flytta, klippa, kopiera, klistra in eller ta bort. Du kan signera dina formulär med en handskriven signatur vid behov. En annan spännande funktion är att lägga till frimärken som utkast, slutgiltigt, slutfört, privat och konfidentiellt etc.

Filhantering

PDFelement gör det enkelt att hantera dina PDF-filer utan problem och sortera saker i anpassade mappar. Du kan manipulera enskilda filer genom att extrahera, ordna om, rotera eller ta bort PDF-sidor för en bättre läsupplevelse. Dessutom kan du lägga till bokmärken för filer för intuitiv navigering genom PDF-filer. Importera också filer från molntjänster som Dropbox, Google Drive och OneDrive via trådlös WiFi-överföring. Observera dock att den här appen endast stöder redigering av inbyggda PDF-filer och inte skannade. Du måste också registrera dig för ett konto för att få full funktionalitet.

För ytterligare insikter, kolla in vår djupgående granskning av PDF-element Pro.

Pris : Gratis ($ 4,99 för månadsabonnemang)

Ladda ner

3. Foxit

Denna PDF-redigerare för iPhone och iPad kan mycket, men viktigast av allt spikar den kärnfunktionen som gör ditt liv enklare. Gränssnittet är rent och lätt att förstå utan distraherande annonser. Du kan fokusera på dina uppgifter och använda de många verktygen för att uppnå de resultat du önskar. Dessutom är den lätt och fungerar snabbt.

Låt oss ta en titt på vad du kan uppnå med det:

Anteckning

Foxit gör det enkelt att infoga ljud, video och hyperlänkar i dina PDF-filer, förutsatt att du prenumererar på den betalda versionen. Du kan också lägga till text och bilder och omorganisera filer genom att lägga till, radera, rotera eller extrahera enskilda sidor. En funktion som är värt att nämna är att den ger dig möjligheten att skapa en anpassad verktygssats för snabb åtkomst.

Samarbete

Du kan snabbt dela filer och skärmdumpar från appen för sömlöst samarbete. Dessutom kan du dela flera filer över ditt skrivbord och iOS-enhet via WiFi. Vidare kan du komma åt PDF-filer från molntjänster som Dropbox, Google Drive, etc., men det saknar fullständig integration med dessa, vilket kan vara lite besvärligt för vissa användare.

Ändå är de andra funktionerna så användbara att den här appen fortfarande lyser som en av de bästa PDF-redigerarna för din iPhone eller iPad.

Formulär och underskrifter

Med Foxit kan du fylla i och spara PDF-formulär samt importera och exportera formulärdata. Med den betalda versionen kan du till och med arbeta med XFA-formulär *. Dessutom kan du lägga till handskrivna signaturer i PDF-filer och lösenordsskydda filer för konfidentialitet.

Med dessa och fler funktioner är Foxit särskilt bra för pro PDF-användare, eftersom utvecklarna ägnar stor uppmärksamhet åt användarnas behov. Det blir bättre med varje uppgradering, med verktyg och stegvisa förbättringar som förbättrar upplevelsen varje gång.

Pris: Gratis (prenumerationen börjar vid $ 10,99)

Ladda ner

Vilken är din favorit PDF-redigerare för iPhone och iPad?

Så det här var våra tre bästa appar för att arbeta med PDF-filer på språng. Är du någon som alltid arbetar med PDF-filer? Vilka redigeringsfunktioner använder du oftast och vilken app föredrar du att använda? Dela med oss ​​i kommentarerna nedan.

Du kanske tycker om att läsa:

  • Så här konverterar du ett foto till PDF på iPhone och iPad
  • Enkla sätt att minska PDF-filstorlek på Mac
  • iPhone- och iPad-appar för entreprenörer
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found