Blogg

Bästa trådlösa kraftbanker för iPhone 11, 11 Pro och 11 Pro Max 2021

Även om iPhone 11-serien har en bra batteribackup är det lätt att komma igenom när du är en tung användare. Därför är det en klok idé att investera i tillbehör som ett batterifodral eller powerbank. Den senare finns i två varianter, nämligen USB-kraftbanker och trådlösa. Dessa gör det enkelt att ladda din telefon när du är på språng. Välj bland de bästa trådlösa kraftbankerna för iPhone 11, 11 Pro och 11 Pro Max.

 1. Anker PowerCore
 2. AUKEY
 3. Grecei
 4. AIDEEZ
 5. Jag går
 6. Avido
 7. NPET
 8. NYHETER
 9. RLERON
 10. Kenu BingeBank

1. Anker PowerCore - Editor's Choice

Anker är ett känt namn för iPhone-tillbehör av hög kvalitet. Med den här kraftbanken kan du få en trådlös laddning på 5 W för din telefon eller trådlösa öronsnäckor medan du laddar en annan enhet via en av USB-portarna.

Dessutom är den liten i storlek med den robusta byggkvaliteten. Så det är bekvämt att ha med sig vart du än går. Kapaciteten på 10.000 mAh ger dig möjlighet att ladda en enhet i iPhone 11-serien helt. Den levereras med en bekymmersfri 18 månaders garanti.

Pris: $ 35,99

Kolla in på Amazon

2. AUKEY - Bästa bärbara design

Här är en elegant, smal powerbank med 18 W Power Delivery-utgång, Quick Charge 3.0-utgång och Adaptive Charging USB-utgång för att ladda alla dina USB-C- och USB-drivna redskap. Det är ett mångsidigt och användbart tillbehör.

Det har också ett speciellt läge för att ladda enheter med låg ström (under 60 mA), till exempel Bluetooth-hörlurar och fitnessspårare. Detta gör det till en praktisk enhet som kan ge dig den kraft du behöver för alla dina enheter. Det är litet och resevänligt också.

Pris: $ 29,99

Kolla in på Amazon

3. Grecei - Bäst för laddning av flera enheter

Elegant design, glansigt utseende och en kompakt storlek placerar detta bland de bästa trådlösa kraftbankerna för iPhone 11, 11 Pro och 11 Pro Max. Den har en häpnadsväckande batterikapacitet på 25 000 mAh och 3 USB-portar.

Så förutom att ladda trådlöst kan du samtidigt slå på andra enheter. Detta gör det till ett väsentligt resande. Dessutom visar LCD-skärmen bekvämt återstående effekt-, ingångs- och utgångsstatistik. Den levereras med en garanti på 24 månader.

Pris: $ 36,59

Kolla in på Amazon

4. AIDEEZ - Bästa värde

Med en 20.000 mAh batterikapacitet kan den här bärbara laddaren ladda din iPhone upp till 50% på bara 30 minuter. Den kan samtidigt ladda tre enheter, en med trådlös laddning och de andra två med laddningskablarna.

Den smarta LCD-skärmen på powerbanken visar återstående ström i den och visar det aktuella laddningsläget. Aideaz kommer med 18 månaders garanti, och den finns i svart och grå färgvarianter.

Pris: $ 29,99

Kolla in på Amazon

5. iWALK - Bästa hastighet

Denna fallvänliga kraftbank har en diamantspole som ger 360 ° trådlös laddning. Den har en kapacitet på 10000 mAh och snabb laddningshastighet med 18W in / ut). Det tar 2,5 timmar att ladda kraftbanken helt.

Dessutom är det TSA-godkänt, så en perfekt resekamrat. Naturligtvis tillåter det också samtidig laddning av flera enheter. Detta gör det bekvämt för daglig användning.

Pris: $ 39,99

Kolla in på Amazon

6. Avido - Bästa säkerhetsfunktioner

Med bara 5000mAH batteri är Avido den minsta kraftbanken när det gäller kapacitet idag. Men det har en oöverträffad säkerhet när det gäller att skydda din iPhone från att glida bort från kraftbanken. Naturligtvis är det lite dyrt, men metallplattorna fäster med fodralet eller baksidan av din iPhone, och kraftbanken håller den med magnetisk dragkraft.

Detta säkerställer att din iPhone aldrig faller bara om du glömmer att hålla den. Dessutom kan du dra nytta av att ladda din telefon och powerbank samtidigt. Du får också en 10W laddningsplatta som fungerar som en traditionell Qi Wireless laddningsplatta.

Pris: $ 59,95

Kolla in på Amazon

7. NPET - Bästa smala design

Denna kompakta 10000mAh powerbank är utrustad med avancerad snabb QI trådlös laddningsteknik. Den kan ladda iPhone med 7,5w och hävdar att den erbjuder upp till 50% snabbare laddning än en standard 5w-laddare.

Vidare håller de kreativa sugkopparna din telefon stadigt för att säkerställa kontinuerlig laddning. En snygg LCD-skärm visar återstående batteriström för enkelhetens skull. Den kan på ett intelligent sätt justera effekten enligt den anslutna enheten upp till 18W för att ge snabb och effektiv laddning.

Pris: $ 29,99

Kolla in på Amazon

8. NEWDERY - Bästa budgetalternativet

Denna 10000mAh powerbank kan ladda din iPhone 11 upp till 1,9 gånger. LED-indikatorerna låter dig veta hur mycket ström som finns kvar. Det är också användbart för andra enheter, vilket gör det lämpligt för resor och äventyr.

Det finns 17 sugkoppar för att fästa din enhet till elbanken och oroa dig aldrig för att den ska glida av. Den har UL-certifierade battericeller som skyddar mot överladdning eller kortslutning.

Pris: $ 29,99

Kolla in på Amazon

9. RLERON - Bäst för resor

Njut av 25000 mAh effektkapacitet som är lämplig för både vardagsbruk och resor. Du kan ladda enheten många gånger för att eliminera oro för batteriuttag. LCD-skärmen visar direkt den återstående effekten så att du kan hålla dig informerad.

Vidare fungerar det också som en fackla i brådskande situationer. Detta gör det till en användbar enhet för att åka på äventyr som campingresor. Se bara till att justera din telefon med batteribatteriets centrum för optimal laddning.

Pris: $ 37,99

Kolla in på Amazon

10. Kenu BingeBank - Mest mångsidig

Här är en kraftbank med en innovativ design som innehåller en kickstand. Detta gör det enkelt att ställa upp var som helst och använda det som ett stativ för din iPhone. Den erbjuder 10000 mAh effekt och tre sätt att ladda dina enheter.

Den unika designen gör den idealisk för att titta på videor utan att behöva oroa sig för laddning. Dessutom kan denna kraftbank också ladda en USB-C-kompatibel MacBook. Detta gör det till ett ganska mångsidigt val.

Pris: 39,95 $

Kolla in på Amazon

Summering 

Föredrar du att använda trådlösa kraftbanker för din iPhone 11, 11 Pro och 11 Pro Max? Låt oss veta vilka av dessa toppprodukter du valde. Du kan också få en billaddare för att smälta på telefonen medan du kör.

Du kanske också vill läsa dessa

 • Dockningsstationer för iPhone 11 Pro Max
 • VR-headset för iPhone 11, 11 Pro och 11 Pro Max
 • Trådlösa laddare för iPhone 11, 11 Pro och 11 Pro Max
 • Bilfästen för iPhone 11, 11 Pro och 11 Pro Max
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found