Blogg

Så här "minskar du White Point" i iOS 10 på iPhone eller iPad

Tillgänglighet, som har grundats för att hjälpa olika funktionshindrade, har några mycket användbara funktioner i iOS 10. Det finns förstoringsglas som låter dig förstora saker med din iPhones kamera för att bekvämt se mindre detaljer om något föremål. Till skillnad från tidigare kan du filtrera färger för att göra skärmen på din enhet bekvämare.

När jag grävde djupt in i tillgänglighet har jag upptäckt ännu en ny funktion som låter dig minska intensiteten i ljusa färger på din iPhone och iPad. Det kan vara till stor hjälp för dem som har svårt att titta på ljusa färger.

Det skiljer sig lite från att minska enhetens ljusstyrka. När du sänker ljusstyrkan blir skärmen mörkare. Men när du sänker vitpunkten blir skärmen svag.

Hur man minskar intensiteten i ljusa färger med hjälp av "Reduce White Point" i iOS 10 på iPhone eller iPad

Steg 1. Starta appen Inställningar på din iOS-enhet → Tryck på Tillgänglighet .

Steg 2. Tryck på Visa boende .

Steg 3. Växla omkopplaren bredvid Reduce White Point .

Steg 4. Slutligen måste du justera intensiteten i de ljusa färgerna genom att dra knappen åt höger eller vänster.

Det är allt! Nu blir skärmen på din iPhone blek vilket gör det mycket lättare för dina ögon.

Tillgänglighet har vunnit många utmärkelser för att vara en fantastisk tillgång för folket. Det är fantastiskt att se dessa nya funktioner som har förbättrat dess funktionalitet enormt. Förhoppningsvis fortsätter Apple att göra denna mycket imponerande funktion mer användarvänlig.

Även om det är utvecklat med tanke på olika funktionshindrade kan du använda det för att förbättra din upplevelse.

Uppriktigt sagt gillar jag Assistive Touch mycket eftersom det låter dig använda din iPhone bekvämt. Det är särskilt klart för dem som har svårt att röra vid skärmen på enheten.

Vad tycker du om tillgänglighet? Hur mycket har det förbättrats i det senaste iOS-ekosystemet? Finns det någon ny funktion som du vill se som en del av den? Dela din åsikt med oss ​​i kommentarsektionen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found