Blogg

Bästa AirPods-alternativen från 2021

Teknik utvecklas snabbare än vi förväntat oss. Trådlösa EarPods är en sådan gåva av teknik. Medan för varje iPhone-användare skulle AirPods eller AirPods 2 vara den första preferensen, kan vissa söka ett billigare alternativ till dem. Anledningen kan vara prisfaktor, bättre brusreducering eller viljan att ha en EarPod som är svettbeständig. Vissa AirPod-användare håller också med om att de inte är det bästa valet för utomhusaktiviteter eller någon sportaktivitet. Med erkännande av dessa har jag försökt att lista några av de bästa alternativen till Airpods för att uppfylla de nämnda kraven. Låt oss ta en titt på dem;

 1. Bose
 2. Samsung
 3. Amazon
 4. Sony
 5. Sennheiser
 6. Jlab Audio
 7. Soundcore
 8. Dödskallegodis
 9. Anker Soundcore
 10. OnePlus

1. Bose Sport EarBuds: Ett varumärke du litar på

Bose är inget nytt namn i branschen. Det har levererat oslagbart ljud i årtionden. I enlighet med sina standarder är sportöronsnäckorna utformade för att servera verklighetstroget ljud med oöverträffad komfort. Väder- och svettbeständiga öronproppar har en IPX4-klassning och erbjuder ett lättanvänt kapacitivt pekgränssnitt. Dessutom erbjuder öronsnäckorna pålitlig Bluetooth-anslutning, lång batteritid och Bose Music-appen för att förbättra din upplevelse ytterligare.

Skäl att köpa

 • Brand Trust
 • Väder- och svettbeständig

Pris : $ 159

Kolla in på Amazon

2. Samsung Galaxy Buds +: Tiny But Powerful

Den här kommer från huset till Apples nära konkurrent Samsung. Galaxy Buds + har gjort ett anmärkningsvärt utrymme är ett av de mest föredragna alternativen till AirPods och AirPods Pro. De erbjuder upp till 11 timmars non-stop musik med en enda laddning. Och inte bara du, även personen du pratar med kan höra dig högt och tydligt. Den levereras med en intern och två externa dedikerade mikrofoner för att välja din röst, filtrera den från yttre buller och skicka den vidare.

Skäl att köpa

 • Lång batteritid (22 timmar)
 • Snabb trådlös laddningsplatta ingår

Pris : 139,99 USD

Kolla in på Amazon

3. Echo Buds: Premium men prisvärd

Den här kan vara din bästa kompis om du älskar att höra låtar. Anledningen är att Echo kommer med en gratis 6-månaders prenumeration på Amazon Music, vilket ger dig oavbruten tillgång till över 60 miljoner låtar. Hörlurarna erbjuder uppslukande ljud med aktiv brusreducering. Inte bara Alexa, de är också vänliga med andra assistenter som Siri och Google som använder en enhet som stöds. Dessutom gör den svettbeständiga kroppen dem ytterligare vänliga medan du bränner dina kalorier under ett träningspass.

Skäl att köpa

 • Aktiv brusreducering
 • Bekväm passform
 • Få åtkomst till andra assistenter

Pris : $ 79,99

Kolla in på Amazon

4. Sony WF-1000XM3 / S: Bästa brusreducerande

Hörlurarna får dig att bli kär i deras snygga design och aktiva brusreduceringsfunktioner. Den är inrymd med en QN1e-processor som ger dig det bästa. Förutom detta erbjuder den batterilivslängden så länge som en dag och ett snabbt laddningsfodral, som kan erbjuda 90 min speltid på bara 10 minuters laddning. Det ger dig också en lättanvänd och autentisk handsfree-upplevelse.

Skäl att köpa

 • Prisvärt brusreducering
 • Sömlös anslutning

Pris : $ 168

Kolla in på Amazon

5. CX 400BT True Wireless: överlägset ljud

De trådlösa EarPods är utformade för att ge dig en förstklassig ljudupplevelse oavsett vilken enhet du använder. Dessutom erbjuder den dig ett långvarigt batteri på upp till 20 timmar och har kompakt och snygg designestetik för att få andra uppmärksamhet hos människor runt omkring. Förutom dessa får du anpassningsbara pekreglage, en inbyggd equalizer, 7 mm dynamisk flod och passiv brusreducering för en sömlös upplevelse.

Skäl att köpa

 • Dedikerad kontrollapp
 • Långvarigt batteri

Pris : $ 149,95

Köp det från Sennheiser

6. Jlabaudio Epic ANC Wireless Active Noise Cancelling Earbuds

Även om det här är en Bluetooth-hörsnäcka i nackband, tvingade det mig att inkludera den i listan. Enheten levereras med tre olika ljudlägen, inklusive High ANC, Low ANC och Be Aware. Dessutom har den utmärkt batteritid. Du kan använda den direkt i mer än 14 timmars samtal och över 25 timmar att lyssna på musik.

Skäl att köpa

 • Bekväm passform
 • Ansluter enkelt

Pris : 79 $

Köp det från Jlab Audio

7. Soundcore A3922011: True Wireless Earbuds

De trådlösa in-ear-hörlurarna från Soundcore är verkligen ett exempel på perfektion. EarBuds kommer med en häpnadsväckande speltid på 100 timmar med hjälp av det robusta laddningsfodralet. Väskan kan också ge dig en snabb 90-minuters speltid med en laddning på bara 10 minuter. Förutom kraftfull batterilivslängd ger det dig en uppslukande ljudupplevelse med dynamiska drivrutiner i 8 mm i tre lager. Detta ger dig så småningom 100% mer diskant och 40% mer bas.

Skäl att köpa

 • Överlägsen ljudkvalitet
 • Oöverträffat batteri

Pris : $ 49,88

Kolla in på Amazon

8. Trådlösa öronsnäckor från Method® ANC

Som namnet går erbjuder de smarta och eleganta EarBuds dig aktiv brusreducering för att begränsa de yttre ljud som stör dig från att lyssna på musik. Den är ansluten med en liten tråd som kan gå runt halsen och så småningom förhindra att dina öronproppar faller under någon aktivitet. Förutom detta ansluter de säkert genom en magnet och gör sedan ett attraktivt "musikälskande" halsband åt dig. För att vara din bästa kompis under ett träningspass eller utomhusaktiviteter kommer detta dessutom med en IPX4-svettbeständig värdering.

Skäl att köpa

 • Svettbeständig
 • Magnetiska knoppar

Pris : $ 79,99

Köp det från SkullCandy

9. Soundcore AK-A3910011: Budgetvänlig

EarPods har en design som är inspirerad av diamanter. Med detta sagt kan du vara säker på att få en hållbar in-ear hörlurar levereras till din tröskel. Det erbjuder också en uppslukande ljudupplevelse genom att reproducera musik med 15% större frekvensbandbredd och två gånger mer bas. Produkten använder HearID-teknik för att säkerställa att din lyssnarupplevelse inte bara är bra, utan också säker.

Skäl att köpa

 • Bekväm passform
 • Bra Bluetooth-räckvidd

Pris : $ 69,99

Kolla in på Amazon

10. OnePlus Buds: Stort värde

En sak som OnePlus är känd för sin fantastiska batteritid. Spåren av samma kan märkas väl här i dessa EarPods med ett prisvärt 30 timmars vänteläge och 7 timmars kontinuerlig musik. Det erbjuder också brusreducering när du lyssnar på musik och vid samtal. Slutligen gör de skräddarsydda intuitiva kranarna det extremt enkelt för dig att använda OnePlus Buds.

Skäl att köpa

 • Bra batterilivslängd
 • Brusreducering

Pris : $ 59

Kolla in på Amazon

Vanliga frågor:

Stöder någon av dessa öronproppar trådlös laddning?

Ja. Faktum är att Samsung Galaxy Buds + levereras med en snabb trådlös laddningsplatta som ingår i paketet.

Vilka AirPods-alternativ är bäst för iPhone?

Att vara ganska uppriktig finns det många alternativ på marknaden. Jag gillar dock personligen Samsung Galaxy Buds +. Från att lyssna på musik till ett samtal passar de perfekt i kategorin. Du har också möjlighet att utesluta den trådlösa laddningsdockan och köpa Buds ensam med fodralet.

Finns det ett billigare alternativ till AirPods?

Ja, det finns några tillgängliga på marknaden. Men de misslyckas med att matcha ljudkvalitet och komfort i sitt sammanhang. Men du kan gå med Soundcore A3922011 eftersom den har överlägsen ljudkvalitet och bra batteritid.

De bästa AirPods-alternativen som passar dina öron

Dessa var de få utvalda av många andra alternativ. Jag utarbetade den här listan med tanke på inte bara kostnadsfaktorn, också hållbarhet, ljudkvalitet och andra viktiga funktioner. Använder du någon av dem? Om ja, dela din recension i kommentarfältet nedan.

Du kanske också vill läsa dessa:

 • Bästa alternativen till AirPods Pro
 • Fungerar inte AirPods-mikrofon? Här är fixarna!
 • AirPods Max: första intryck och vanliga frågor
 • Apple AirPods Max vs. Sony WH-1000XM4 vs. Bose 700
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found