Blogg

Bästa silikonfodral för iPhone 11 2021

Letar du efter ett iPhone 11-fodral med bekvämt grepp, smal design, smart utseende, mjuk och mjuk handkänsla? Men samtidigt vill du inte kompromissa med skyddsaspekten? Då ligger ditt svar i den här artikeln, eftersom jag har listat upp några av de bästa silikonfodral för iPhone 11. Borta är de dagar då silikon betraktades som ett material av låg kvalitet. Evolution har tagit med några förstklassiga funktioner från hållbarhet till snyggt utseende. De flesta fall har numera en silikonstötfångare för att hålla installationen smidig och förbättra enhetens funktionalitet. Så varför inte prova ett silikonöverdrag om det kan tjäna detta syfte tillsammans med många andra.

 1. Äpple
 2. MoKo
 3. TORRAS
 4. PIXIU
 5. ESR
 6. Poleet
 7. LUMARKE
 8. Miracase
 9. VEGOLS
 10. Ghostek

1. Apple

Vad är bättre än att häcka din Apple-enhet i ett tillbehör av tillverkaren själv. Apple är känt för att vara ganska speciella med att upprätthålla kvaliteten för varje produkt, inklusive silikonfodralet för iPhone 11. Det går igenom tusentals timmar av test under design och tillverkningsprocessen; se till att din telefon är säker från repor och droppar.

Utsidan, som du förväntar dig, är minimal och elegant; dessutom ger den mjuka och silkeslen silikonytan dig en fantastisk handkänsla. Interiören är fodrad med ett mjukt mikrofiberfoder som ger en perfekt kudde för din telefon att vila på. Väskan är också kompatibel med de flesta trådlösa laddare som finns tillgängliga för iPhone 11 .

USP: Utvecklat av Apple

Kolla in på Amazon

2. MoKo

Tack vare en formanpassad design bevaras den tunna profilen på din enhet. Medan du får fickvänlighet får din telefon överlägset skydd. Silikonytan absorberar stötar och ett mjukt foder i mikrofiber motstår repor. Sammantaget är enheten väl skyddad från mindre fall och repor.

Dessutom är silikonskiktet anti-rep och anti-fingeravtryck. Eventuella fläckmärken kan enkelt rengöras med en våt vävnad. Höjda kanter ger skärmen och kameralinsen extra skydd. Exakta utskärningar och lyhörd knappar säkerställer obegränsad åtkomst och taktila kontroller.

USP : formanpassad design

Kolla in på Amazon

3. TORRAS

Om du vill visa upp den verkliga elegansen, skönheten och färgen på din enhet är ett klart iPhone-fodral ett bra alternativ. Detta speciella fodral erbjuder utmärkt skydd mot oavsiktliga fall. Ett X-SHOCK-patent som används i alla fyra hörnen förbättrar den stötsäkra prestandan med upp till 200%.

Skärmen och kameralinsen är också säkrade via upphöjda kanter. Tillverkat från Tyskland importerat TPU-material som säkerställer tydlighet och icke-gul hållbarhet. Ett avancerat mikrodotmönster håller krusningar och fläckar utseende borta. Silikonstötfångaren ger en bra handkänsla, överlägset grepp och enkel åtkomst till alla knappar och portar.

USP: Tydligt fall

Kolla in på Amazon

4. PIXIU

Ett hybridskydd som använder ett plastskydd, en främre plaststötfångare och en silikon inre ram för att erbjuda 3 i 1 skydd. Extra dämpning i hörnen håller stötar under ett oavsiktligt fall till ett minimum. Upphöjd kant förhindrar skärmen från att repa eller vidröra marken.

Tillsammans med att hålla din enhet säker, ger den 3-lager designen och ribbade hörn också ett unikt utseende. Ytterligare exakt urskärning och känslig känslighet ger enkel åtkomst till portar, sensorer, högtalare, kameror och andra funktioner. Det enda som finns kvar för 360-graders skydd är bra skyddande härdat glas för iPhone 11.

USP : 3 i 1 skydd

Kolla in på Amazon

5. ESR

Känd som Yippee-färgmjuk fodral-serien, erbjuder varumärket en rad livfulla färgalternativ för din iPhone. Tillverkad av flytande silikongummi och utsidan har en mjuk, silkeslen struktur. Vidare möjliggör en halkfri matt yta ett bekvämt grepp och en fast handkänsla.

Ett sammetsmjukt foder skyddar glaset mot repor eller slitage. Lätt upphöjda kanter tillåter inte att skärmen och kameralinsen gnuggar mot plana ytor. Den ultratunna och lätta designen gör väskan också trådlös laddning vänlig. Ytterligare enkel åtkomst till portar, knappar och andra funktioner dödar behovet av att dra ut locket om och om igen.

USP:  Färgalternativ

Kolla in på Amazon

6. Poleet

En förbättrad konstruktion säkerställer ingen rivning och ingen skalning; dvs inte hörnen slits upp eller kläms upp med regelbunden användning. Ett ultratunnt fodral som inte tillför någon massa till din enhet, vilket gör den fickavänlig. Tillverkad med silikonhybrid-PC, erbjuder fodralet övergripande skydd, inklusive damm, slitage eller repor.

Ett mjukt foder minimerar stötar vid stötar och fall. Elektropläterade sidoknappar bibehåller känslig känslighet, vilket inte hindrar deras användning. Vidare håller exakta utskärningar mikrofonen, kameran och laddningsporten lätt åtkomlig.

USP: Inga rivkanter

Kolla in på Amazon

7. LUMARKE

Om du tänker göra ett annat märke är LUMARKEs silikonfodral iPhone 11 det som passar dig. Jag tycker särskilt om att det är grå marmor iteration eftersom den här inte känns som en silikon vid första anblicken. Beroende på vad du föredrar kan du kolla in andra mönster i serien.

En annan aspekt som jag gillar är en tydlig stötfångarkant; det ger ett ganska unikt utseende, särskilt från en toppvinkel. När det gäller säkerhetssynpunkt kontrollerar ärendet nästan alla rutor. 0,08 tum upphöjd kant, tätt passande, flexibelt material, exakt barnsäng; kort sagt, nästan allt du vill ha från ett silikonfodral.

USP: Designer tillbaka

Kolla in på Amazon

8. Miracase

Miracase erbjuder omgivet skydd, inklusive bottenskydd. För att uppnå detta perfekt använder fodralet precisionsskärningar som inte hindrar mikrofonen eller laddningsporten. Premium flytande silikongummi exteriör är lika slät som babyhud, som alltid ger en bra handkänsla.

Materialet har också hög friktion, så greppet förbättras främst. Det ger dessutom anti-fingeravtryck, reptåligt och fallskydd. En uppgraderad tjocklek på 2,3 mm och en upphöjd kant på 1 mm, se till att din enhet är väl skyddad under ett oavsiktligt fall.

USP: Bottenskydd

Kolla in på Amazon

9. VEGOLER

Anti-gul, anti-rep, anti-fingeravtryck, anti-vatten fläckar och iPhone 11. Det genomskinliga fodralet bibehåller enhetens utseende och är tunn profil. TPU-stötfångaren skyddar inte bara från droppar; den har en ergonomisk design för praktiskt grepp. Förstärkta hörn garanterar ytterligare kraftfullt fallskydd, vilket förhindrar skador på telefonen.

Den är perfekt utrustad med trådlös laddning, utan påverkan eller negativa reaktioner. Knappoptimering och perfekta utskärningar ger enkel och exakt åtkomst till alla knappar och portar på din telefon. Varumärket erbjuder 180 dagars garantiservice.

USP: Förstärkta hörn

Kolla in på Amazon

10. Ghostek

Känner du att silikonfodral inte kan skydda din enhet som ett fodral av militär kvalitet? Nåväl, här är en motsägelsefull produkt, ett tunt, klart silikonfodral som ger militärt stötdämpande skydd och tål droppar från 2 meter. Fodralet har inte bara förstärkta stötdämpande hörn utan också en upphöjd ram för extra skydd för kameralinsen och skärmskyddet.

Ett halkfritt diamantgreppmönster förbättrar greppet och lägger till en designflair på din enhet. Väskan är helt kompatibel med din enhet, dess knappar, portar och trådlös laddning. Som du ser har det genomskinliga fodralet färgade kanter, som finns i tre färger - klar, rök och ros.

USP: Halkfritt diamantgrepp

Kolla in på Amazon

Slip bara på det omslaget !! 

Det bästa med silikonöverdrag är att de är superflexibla och lätta att sätta på / av. En fuktig trasa kan bli av med nästan alla fläckar, och de flesta av dem kan också hålla skarpa material. Enligt mig är det ganska speciella egenskaper för ett omslag, speciellt när du inte är klumpig.

Relaterade inlägg:

 • Bästa iPhone 11-fodral från Spigen
 • Bästa iPhone 11 Folio-fodral
 • Vattentäta fodral för iPhone 11
 • Bästa iPhone 11-fodral för trådlös laddning

Vad tycker du om silikonfodral? Föredrar du dem eller någon annan stil? Dela dina åsikter och recensioner med oss ​​i kommentarsektionen nedan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found