Blogg

Wondershare PDFelement 6 för Mac

Det finns massor av PDF-redigerare för Mac och Windows. Men väldigt få utmärker sig i hantering av PDF-filer och ger inte riktigt det enkla sättet att redigera, konvertera, skapa och exportera PDF-filer.

Wondershare PDFelement för Mac och Windows har länge varit en förstklassig PDF-redigerare. Med ett antal avancerade funktioner som batchkonvertering, överlägsen OCR-teknik och flera högkvalitativa redigeringsverktyg är PDF-redigeraren utformad för att enkelt hantera PDF-filer. Dess senaste "PDFelement 6" har tagit PDF-redigering till en helt ny nivå.

Efter att ha använt PDFelement tidigare är jag väldigt glad att lägga händerna på dess senaste avatar. Men jag är inte villig att nöja mig med något mindre än allra bästa.

Så, hur bra är PDFelement 6 för Mac? Låt oss ta reda på!

Wondershare PDFelement 6 för Mac och Windows

Kontorsinspirerat gränssnitt

Wondershare PDFelement 6 har en helt ny design. Både Windows- och Mac-användare har samma funktioner. Tack vare de enhetliga funktionerna och funktionerna får du en konsekvent upplevelse om du råkar byta från Mac till Windows eller vice versa.

Personligen gillar jag det här nya användargränssnittet eftersom det har gjort PDF-redigering mer intuitiv. Både när det gäller användarupplevelse och enkelhet är det enhetliga Office 2016-inspirerade utseendet en omedelbar hit.

Automatisk formulärigenkänningsteknik

För mig är ”automatisk formulärigenkänningsteknik” den största höjdpunkten i PDFelement 6. Den förvandlar omedelbart alla icke-fyllbara formulär i Word, Excel och andra Office-applikationer till redigerbara och fyllbara PDF.

Du kan nu redigera alla PDF-filer på ett enkelt sätt - som alla Microsoft Word-filer. Ditto, du tappar inte teckensnitt och formatering. Med ett brett utbud av textredigeringsverktyg kommer du att kunna ge dina idéer liv och skapa sensationella dokument.

Verktygen är ganska lätta att använda. De låter dig snabbt skapa imponerande dokument; vilket sparar mycket tid.

Exportera snabbt formulärdata till Excel

Smart Data Extraction-funktionen extraherar PDF-formulärdata från ett antal identiska formulär till ett Excel-ark. Som användare uppskattar jag verkligen den här funktionen eftersom den tar bort mycket stress.

Att extrahera formulärdata manuellt från flera liknande formulär och sedan exportera dem till Excel är en tråkig uppgift och tar mycket tid. Noggrannheten med vilken den extraherar formulärdata är berömvärd. Om du är någon som måste hantera PDF-filer mycket, kommer den här funktionen att göra din uppgift att samla in värdefull information otroligt enkel.

Det finns inget behov av att lära sig JavaScript eftersom PDFelement 6 låter dig extrahera data från PDF-formulär och utföra ditt arbete med önskad bekvämlighet.

Exportera enkelt data från skannade PDF-filer

Med den högkvalitativa OCR-tekniken (optisk teckenigenkänning) konverterar PDF-redigeraren ett antal pappersdokument till arkivet och analysvänliga Office-filer exakt. Det är mycket bättre än manuell datainmatning som inte bara orsakar fel utan också tar mycket tid. Dessutom kan du enkelt exportera data från hundratals identiska skannade PDF-filer.

Ur produktivitetssynpunkt tycker jag att den här funktionen är oerhört användbar för att maximera produktionen. Noggrannheten med vilken den konverterar flera dokument till arkiv gör det till ett måste för dem som vill ta perfekt kontroll över datainmatningen.

Pris

Startpriset för PDFelement för Mac (standard, för en Mac) är $ 59,95. PDFelement 6 Professional kostar $ 99,95 för en Mac. Du måste betala $ 187,91 för två licenser för PDFelement 6 Professional för Mac.

Domen

Jag skulle gärna betala mina pengar på PDFelement 6 eftersom det är exceptionellt användarvänligt. Faktum är att redigering av PDF-filer aldrig hade varit så snabbt och enkelt förut. Fantastiska funktioner som automatisk formulärigenkänning och möjligheten att extrahera PDF-formulärdata från ett antal identiska formulär till ett Excel-ark gör denna applikation oumbärlig för användare.

Om du letar efter ett omfattande verktyg för att hantera PDF-filer på ett bättre sätt skulle den här PDF-redigeraren vara ett spelförändrande alternativ för dig. Det kommer inte bara att påskynda ditt arbetsflöde utan också öka produktiviteten.

Du kan prova dess gratisversion innan du byter till premiumversionen senare. Baserat på ditt specifika behov väljer du rätt alternativ - personligt eller professionellt.

Hitta mer på Wondershare.com

Vad tycker du om denna PDF-redigerare? Låt oss veta det i kommentarerna.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found