Blogg

Bästa iPhone 8 Plus-fodral 2021

Många av oss gillar att prova något utöver det vanliga då och då. Det skakar av den slitna känslan och injicerar värme. Om du vill ge din helt nya phablet ett annat utseende, ta en titt på den här utmärkta samlingen av de bästa iPhone 8 Plus-fodralet .

 1. Woodline från Pad & Quill
 2. Lyxbok från Pad & Quill
 3. CaseYard Wood-serien
 4. Native Union
 5. Lontect
 6. iCASEIT
 7. YFWOOD
 8. NeVisdom
 9. Cobble Pro
 10. PhantomSky Luxury Series
 11. B BELK
 12. iATO

1. Woodline från Pad & Quill

Pad & Quills "Woodline" är det finaste träskyddet för iPhone 8 Plus. FSC-certifierat lövträ och Aramid-polymerkärnan ger det styrkan att enkelt överleva stötar.

Skyddet kan också motstå repor. Och halksäkra exteriörer säkerställer att phablet förblir stadigt i din handflata. Eftersom utskärningarna är i mål är det enkelt att komma åt alla portar. Utöver allt fungerar Woodline också med trådlösa laddare.

USP: FSC-certifierat lövträ

Kolla in Pad & Quill

2. Lyxbok från Pad & Quill

Den fantastiska blandningen av avancerat läder och äkta trä! "Luxury Book" är ett flaggskeppsplånboksfodral som har prisvärt verkställande design.

Den lyxiga läderstrukturen toppas av nylonsömmar som ytterligare förstärker den estetiska känslan. Baltic Birch-lövträdsvaggen gör det möjligt för höljet att sprida chock.

När fallet blir äldre säkerställer rik patina att den kan hålla sin charm. Dessutom spelar UV-motståndet också en avgörande roll för att skydda locket.

Luxury Book har flera slots och låter dig bära upp till 8 kort med fullständig sinnesro. Dessutom kommer den med ett fack för att lagra lite kontanter för resande användning.

USP: Baltic Birch hardwood cradle

Kolla in på Pad & Quill

3. CaseYard Wood-serien

Detta träfodral från CaseYard har en amerikansk flaggdesign och ser premium ut. Bortom det toppmoderna kornmönstret är fodralet estetiskt utformat med äkta trä. Stärkt av hård PC, tål det droppar med fulländad lätthet.

Den har den avfasade kanten för att förhindra att skrapan skadar pekskärmen på din iPhone. De uttalade knapparna ger taktil feedback, vilket gör det mycket lättare att trycka på. Dessutom kommer fodral från Wood Series i flera färger med olika mönster. Att välja ett bra val för din phablet är därför en bit kaka.

USP: Kornmönster

Kolla in på Amazon

4. Native Union

Native Union's CLIC är utan tvekan en av de finaste träfodral för iPhone 8 Plus. Med tvåfärgade färger ser väskan ganska raffinerad ut. Skuren av äkta amerikanskt trä och har tillräckligt med styrka för att vara ett pålitligt försvar för din iPhone.

Införandet av polymerramen ger strukturen tillräcklig styrka för att sprida stötar och även motstå repor. Kolla in den upphöjda stötfångaren som spelar en avgörande roll för att skydda pekskärmen från grunden. Dessutom finns CLIC i fyra imponerande färgvarianter.

USP: Polymerram

Kolla in på Amazon

5. Lontect

Lontect kanske inte har ett iögonfallande mönster, men det har kvaliteten på ett vintage träfodral. Den äkta träkonstruktionen har en borstad yta som ger ett säkert grepp. Om din smartphone ofta glider ur dina händer kan det här fallet vara till nytta för att minska risken för glidning.

Inbyggd med mjuk TPU, kan den lätt sprida chock. Kolla in den avfasade kanten som fungerar som det pålitliga skyddet för pekskärmen. Bortsett från skyddet finns Lontect i två färgvarianter: rosenträ och teakved.

USP: Mjuk TPU-interiör

Kolla in på Amazon

# 6. iCASEIT

Sportig vintage design, iCASEIT är värt en seriös titt. Den är tillverkad av äkta trä och har hård PC-interiör. Trots att den har en tvådelad design lägger den inte mycket vikt på iPhone.

Öppen botten design i kombination med bild-perfekta utskärningar ger dig åtkomst till alla funktioner på din enhet bekvämt. Skärm och kamera har extra säkerhet med den upphöjda kanten. Bäst av allt är att iCASEIT-fodralet finns i mer än tio varianter.

USP: Vintage design

Kolla in på Amazon

7. YFWOOD

YFWOOD är välbyggd och har en stabil profil. Skuren i äkta trä, fodralet är mycket hållbart. TPU-höljet gör att träväskan absorberar stötar.

Det passar perfekt på iPhone. Den släta ytan ger bättre grepp, medan de exakta utskärningarna säkerställer smärtfri tillgång till alla funktioner i din phablet. När det gäller uttalade knappar är de lätta att klicka på och ger skarp feedback.

USP: Naturligt trä

Kolla in på Amazon

8. NeWisdom

NeWisdom är känt för att producera högkvalitativa träfodral för iPhone. Och detta erbjudande är inte annorlunda.

Den är gjord av äkta trä och har TPU-hölje. Den gummerade interiören erbjuder iPhone önskad vård; skyddar den mot repor och hjälper den också att motstå stötar. Dubbel lager hus passar snyggt på iPhone; ger problemfri tillgång till alla funktioner på enheten genom exakta utskärningar.

USP: Konstruktion med dubbla lager

Kolla in på Amazon

9. Cobble Pro

Cobble Pro har en trendig design och parar elegant med smarttelefonen. Det är lättare med den fina kombinationen av bambuträ och läder. Det finns en plats på baksidan så att du kan lagra ett kreditkort.

Det filtade innerfodret spelar en stor roll för att hålla undan. Det ger extra skydd för alla fyra hörnen. Därför har din enhet den nödvändiga skyddet mot droppar. Skärmen har en pålitlig sköld i form av den avfasade kanten. Slutligen finns Cobble Pro i tre färger: rosenträ / svart, körsbärsträ / mörkblått, lönnträ / turkos.

USP: Kortplats

Kolla in på Amazon

10. PhantomSky Luxury Series

Detta träfodral från PhantomSky Luxury Series har ett autentiskt mönster. Skapat med miljövänligt rosenträ, det gör ett fint par med smarttelefonen. Den handgjorda designen berikar dess konstruktion.

Den har en slät inredning för att skydda enheten från grunden. Snygga utskärningar säkerställer att fodralet ser ut som en form. När det gäller slagtålighet är det tillräckligt robust för att hålla mindre stötar i schack.

USP: Handgjord naturligt miljövänligt trä

Kolla in på Amazon

11. B BELK

B BELK har använt förstärkt gummihölje med jordig rustik träbaksida för att ge en anständig halkskydd och kontinuerlig levande taktil. Detta träväska är otroligt lätt eftersom det är tillverkat av ultratunn högkvalitativt gummi med stötdämpad TPU.

B BELKs hantverkare har ökat flexibiliteten för ett böjbart yttre träskikt för att säkerställa mer skydd och enklare installation.

USP: Superlätt

Kolla in på Amazon

12. iATO

iATO har tillverkat detta distinkta fodral av äkta valnöt. Du hittar inte ett liknande fodral tillverkat av iATO eftersom märket har använt äkta trä. Den minimalistiska klassiska designen av detta träfodral passar exakt på din iPhone 8 Plus.

För att skydda din iPhone har iATO använt en stark svart stötsäker stötfångare som ger dig snabb och enkel åtkomst till alla viktiga portar och knappar på din enhet.

USP: Minimalistisk klassisk design

Kolla in på Amazon

Ditt val?

Vilket av dessa träfodral har tur att para ihop med din smartphone? Låt oss veta ditt namn och de egenskaper du har gillat i det.

Du kanske också vill utforska dessa fall:

 • Bästa iPhone 8 Plus röda fodral
 • Små fodral till iPhone 8 Plus
 • Bästa tydliga fodral till iPhone 8 Plus
 • Träfodral för iPhone 12, 12 Mini, 12 Pro, 12 Pro Max