Blogg

Bästa iPhone 11 Pro-ringfodral 2021

Olika användare köper iPhones av olika skäl. Baserat på deras behov skyddar de sina enheter. För dem som alltid vill ha sin iPhone till hands är ett ringhållarfodral ett perfekt alternativ. Sådana fall har en ring fäst vid fodralet, som kan hanteras genom att föra ett finger genom ringen. Det är ett bättre sätt att skydda din premiumtelefon. Om du planerar att köpa den senaste Apple-telefonen, här är en lista över de bästa ringhållare till din iPhone 11 Pro .

 1. Ansiwee
 2. CoverON
 3. iMangoo
 4. VEGO
 5. KMXDD
 6. SQMCase
 7. J.west
 8. B BELK
 9. Yobby
 10. WATACHE

1. Ansiwee

Ansiwee's ringhållarfodral gör att du kan hålla din iPhone som du vill. Detta stötfångarfodral har en kristallklar kropp som visar din iPhones sanna färg. Och du kan stolt visa din nya besittning eftersom Apples logotyp syns framträdande genom det genomskinliga fodralet. Det robusta fodralet är tillverkat av stötdämpande TPU och hård PC som skyddar din enhet under alla förhållanden.

Ringen fungerar också som en kickstand; när du vill titta på filmer eller videor eller gillar att läsa e-böcker på din iPhone, justerar du bara fingerhållaren i en bekväm vinkel. En anmärkningsvärd egenskap i detta fall är att den stöder ett magnetiskt bilfäste. Observera att fodralet inte är magnetiskt, men du kan fästa din iPhone på ett magnetiskt bilfäste.

USP: Stöder magnetisk bilmontering

Kolla in på Amazon

2. CoverON

CoverONs ringhållare har överträffat de vanliga normerna i alla fall. Förutom skönhet har fodralet en robust kropp för att skydda din iPhone. Detta kraftiga fodral skyddar din enhet mot stötar och stötar. Kolfiberacenter ger det ett modernt utseende.

Detta fodral har två lager skydd: slitstarkt polykarbonat och stötdämpande TPU. Polykarbonatet skyddar din enhet mot repor och TPU absorberar stötar. CoverON har inbäddad metallplatta som magnetiskt fäster din telefon till det magnetiska bilfästet.

USP: Inbäddad metallplatta

Kolla in på Amazon

3. iMangoo

iMangoo har designat ett unikt skal till din iPhone. Den här sticker ut i den här listan med sin fjäderringhållare. När du vill använda detta måste du trycka på metallpanelen i mitten. Och ringen dyker upp automatiskt. En annan viktig funktion är en roterbar hållare som roterar 360 grader för personlig komfort.

Det extra greppet säkerställer att din iPhone inte har tappat av misstag. Om du tappar telefonen plötsligt skyddar luftkuddestötfångaren din enhet. iMangoo har använt TPU-material av hög kvalitet för att skydda din enhet mot repor. För pekskärmsskydd har tillverkaren av det här fodralet lyft upp väskans kant. När du lägger din iPhone med framsidan skyddar klyftan mellan ytan och skärmen pekskärmen.

USP: Multifunktionell ring

Kolla in på Amazon

4. VEGO

VEGO har skapat detta ringhållarfodral för kvinnor med kräsna smaker. Den glittrande designen i detta fall lockar omedelbart flickor och kvinnor. För att lägga till glitter i fodralet har VEGO använt strass som är prydda på ringen och sidorna av detta fodral. När du installerar det här fodralet på din iPhone kommer din enhet att fånga allas uppmärksamhet med sin glänsande glitter.

Detta fodral består av tre lager: mjuk TPU, glitterfilm och PC-skal. När dessa tre lager kommer ihop skyddar de din iPhone mot flera skador. Samtidigt bibehåller glitterfilmen ett moderiktigt utseende i detta fall.

USP: Tre lager skydd

Kolla in på Amazon

5. KMXDD

KMXDD har kommit med ett mer sofistikerat ringhållarfodral för iPhone-användare. Varumärket erbjuder detta fodral i sex olika färger, nämligen. svart, blått, rött, guld, rosaguld och silver. Du kan plocka upp vilken nyans som helst som passar din personlighet.

Väskan har en oleofob beläggning för att motstå fingeravtryck. dessutom samma beläggning mot gulning och långvarig klarhet i fodralet. Och detta håller din iPhone ny under lång tid. Framsidan av detta fodral har en kortplats; du kan sätta in ditt kredit- / betalkort för att bära dina plastpengar.

USP: En kortplats

Kolla in på Amazon

6. SQMCase

SQMCase är ett heltäckande tungt fodral som skyddar mot repor. Det 360-graders roterande ringstödet fungerar med ett magnetiskt bilfäste. Fodralet är tillgängligt i svart och blått och är kompatibelt med de flesta skärmskydd från tredje part och andra tillbehör till din iPhone 11 Pro.

För att minska risken för att du tappar din iPhone och bryter den har den här ringhållaren ett extra grepp. Använd det inbyggda fällbara fotstödet för att hålla fast din enhet för horisontell visning. Kontrollera metallplattan på baksidan. du kan ansluta telefonen till ett magnetiskt bilfäste för navigering.

USP: Kraftigt skydd

Kolla in på Amazon

7. J.west

J.wests ringhållare har lyxigt blingglitter som kan imponera på alla tjejer eller kvinnor. Detta mjuka TPU-telefonskydd är tydligt och smalt i designen. En uppenbar funktion i detta fall är att den stöder trådlös laddning. Du ska inte ta bort fodralet innan du placerar det på en trådlös laddningsmatta. En annan unik egenskap är ett sjöjungfru skalmönster, som gör din telefon annorlunda och fångar ögonen på människor runt dig.

Kontrollera de förhöjda, tydliga ramarna som ger skydd för telefonens kamera och skärm. Detta fodral är tillverkat av flexibel TPU- och IMD-teknik (in-mold decoration). Håll din telefon inuti den och se till att du skyddar dig.

USP: Stöd för trådlös laddning

Kolla in på Amazon

8. B BELK

Belk är världsledande inom tillverkning av läderfodral. Genom att använda äkta läder har varumärket producerat detta ringstativfodral för din iPhone. Det retrogröna fodralet pryder 360 graders roterande ringgrepp, vilket gör att du kan hålla din iPhone bekvämt. För att skydda kameralinsen har Belk höjt kanten runt kameran; detta skyddar linsen från repor och smuts.

Detta multifunktionella läderfodral med ringhållare tål oavsiktliga droppar och halka. Missa inte den lilla fickan för att förvara ditt kort eller dina sedlar. Du kan rotera ringen i 360 grader för att titta på videor och använda FaceTime-samtal.

USP: Äkta läder

Kolla in på Amazon

9. Yobby

Yobby har tillverkat det mest sofistikerade fodralet till din iPhone. Detta tunna och mjuka fodral är tillverkat av silikonmaterial. Med sin 360-graders roterande ring kan du hålla telefonen bekvämt. Väskan ger dig en fantastisk enhandsoperation och samtidigt skyddar den din telefon.

För att hålla din iPhone lätt har Yobby använt mjukt och lätt silikonmaterial, vilket ger minsta möjliga volym till din telefon. Dess stötdämpande TPU förhindrar repor och stötar. Slutligen, kontrollera den bit dolda järn, som gör att du kan fästa detta fodral på din bils magnethållare.

USP: Integrerat ringgrepp

Kolla in på Amazon

10. WATACHE

Visa upp det snygga originalutseendet på din iPhone 11 Pro med detta genomskinliga fodral. Den har en säker ringhållare som gör det enkelt att greppa och använda. 360 graders rotation vrids för bekväm användning hela dagen ..

Dessutom motstår TPU-materialet gulning över tiden, vilket garanterar ett kristallklart utseende. När du behöver gå handsfree kan du bara lyfta upp telefonen med ringhållaren som ett provisoriskt kickstand. Du kan också fästa den på ett bilfäste med den medföljande metallplattan. Den finns i olika färger för att matcha dina preferenser.

USP: Många färgalternativ

Kolla in på Amazon

Det är allt, vänner!

Summering…

Ringhållarfodral är till hjälp för människor som brukar hålla sina iPhones i händerna. Fodralet ger dig ett fast grepp om din enhet oavsett om du går tillfälligt på gator eller rusar för att fånga ett tåg. Håll din iPhone säker och behändig med de bästa ringhållare.

Du kanske vill ta en titt på:

 • Plånboksfodral till iPhone 11 Pro
 • Bästa iPhone 11 Pro-fodral
 • Bästa iPhone 11 Pro-fodral
 • iPhone 11 Pro-fodral av militär kvalitet

Vilket ringhållare fodral kommer du att köpa till din iPhone 11 Pro?

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found