Blogg

Hur man länkar flera tweets tillsammans på Twitter på iPhone och iPad

Twitter har introducerat en ny funktion som heter "Trådar." Det låter dig länka flera tweets på Twitter på din iPhone och iPad.

Många Twitter-användare måste dela flera numrerade tweets om ett ämne medan de interagerar med vänner eller följare. Detta kallas en "tweetstorm". Genom att lägga till trådar har Twitter försökt förenkla tweetstorm-konceptet.

Hur man länkar flera tweets i Twitter på iPhone och iPad

Steg 1. Först och främst måste du uppdatera Twitter till den senaste versionen. Om du inte har gjort det öppnar du App Store → Uppdateringar och uppdaterar appen.

Steg 2. Starta nu appen på din iOS-enhet.

Steg 3. Klicka sedan på skapa ikonen för att starta en ny tweet.

Steg 4. Därefter måste du trycka på en ny plusknapp längst ner i gränssnittet för att lägga till fler tweets till den ursprungliga tweeten i skrivfönstret.

Du har möjlighet att lägga till så många tweets i tråden du vill.

Steg 5. När du är klar trycker du på knappen Tweet All för att publicera dem på en gång.

Det är allt!

Dina tweets kommer nu att visas en efter en på din tidslinje.

Du kan också lägga till en tweet i en publicerad tråd med knappen "Lägg till en annan tweet". När du surfar på tweets kan du trycka på etiketten "Visa den här tråden" för att komma åt serier av länkade tweets.

Sammanfatta

Twitters Threads-funktion är grundad för de som vill följa en längre historia eller tänka på en viss händelse eller ett ämne. Det är den andra stora funktionen efter utökningen av karaktärsgränsen från 140 till 280 tecken. Vad anser du om de senaste ändringarna? Dela dina tankar i kommentarerna nedan.

  • Så här rensar du Twitter-cache på iPhone och iPad
  • Aktivera nattläge i Twitter på iPhone eller iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found