Blogg

Bästa ERP-appar för iPhone och iPad 2020

Företagsresursplanering spelar en viktig roll för att leda ett företag mot produktiv tillväxt. Medan ett rätt beslut kan ta ditt företag till den aldrig tidigare skådade höjden, kan en felaktigt skada åren av rykte på nolltid. Det är därför du måste vara strategiskt så skicklig som du kan.

Med massor av ERP-appar som är utformade för att hjälpa dig att fatta omedelbara beslut enkelt och säkert även när du är på språng kan du framgångsrikt hantera ditt företag. Vad sägs om att titta på några av de bästa ERP-apparna för iPhone? Uppriktigt sagt är det lite svårt att välja bara några av hundratals appar. Men när det finns en specifik önskan att hitta inget mindre än det allra bästa blir uppgiften lite lätt.

Bästa iPhone ERP-appar från 2020

# 1. ERPNext

Det som har tvingat mig att inkludera ERPNext i denna eftertraktade lista är ”enkelheten” och förmågan att göra resursplanering till en bekvämare uppgift. Den är idealisk för både små och medelstora företag.

Med den här appen installerad på din iOS-enhet kan du helst hantera ditt företag även på enheten. Från redovisning, CRM, fakturering, inventering, inköp, projekt, löner till kundfrågor, låter appen dig utföra ditt arbete effektivt. Du kommer att kunna följa upp alla möjligheter, beställningar, fakturor, kundfrågor utan problem.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 2. SAP Business One

“SAP Business One” är en effektiv resursplaneringsapp för företag. Det gör att chefer, chefer, säljare kan utföra flera viktiga uppgifter som att hantera kontakter, hantera säljtjänstaktiviteter med lätthet. De kan enkelt se rapporter och hålla sig informerade om allt som är viktigt för dem.

Chefer kan hålla koll på lagernivåer och snabbt komma åt produktinformation som inköps- och försäljningspriser och foton. Med anpassade varningar om händelser inklusive avvikelser från godkända priser, kreditgränser eller riktade bruttovinster förblir du uppdaterad. Ännu bättre är “SAP Business One” kompatibel med flera språk som engelska, arabiska, kinesiska, tjeckiska, danska, nederländska, finska, franska, tyska, grekiska, hebreiska, ungerska, italienska, japanska, koreanska, norska, polska, etc.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 3. Finsys ERP Live !!

När det gäller perfekt företagsresursplanering kan en uppsättning regler inte alltid hämta önskat resultat. Och det är här den här hjälpsamma appen kan komma in i bilden riktigt bra.

Finsys ERP Live har ett enkelt gränssnitt och fungerar pålitligt. Därför kan du enkelt hålla ett öga på alla viktiga saker som är relaterade till ditt företag. Eftersom det är helt anpassningsbart kan du idealt finjustera det efter dina behov.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 4. EcountERP

"EcountERP" lovar att hjälpa dig att hantera ditt företag med lätthet. Och du kan lita på att det gör en avgörande skillnad.

Appen har flera viktiga funktioner för att du ska kunna hantera lager, produktion, försäljning, inköp, redovisning, löner, rapportering på ett skickligt sätt. Dessutom låter det dig också samarbeta med ditt team.

Du kan enkelt göra fakturor, skanna streckkodsetiketter och hålla koll på ditt lager. Eftersom det är helt molnbaserat kommer du säkert att komma åt dina data från vilken enhet som helst. Slutligen måste du uppgradera till EcountERP-premium ($ 55) för att låsa upp alla funktioner.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 5. Salesforce - CRM ERP Hours

Den här verkar vara exceptionellt kompetent. Appen har kombinerat flera funktioner för att du ska kunna hantera ditt företag med önskad flexibilitet.

Det erbjuder ett super praktiskt affärspartnershanteringssystem och låter dig spåra prishistorik och lagerinformation. Den har en inbyggd streckkodsläsare som fungerar effektivt vid skanning av etiketter.

Du kan enkelt skapa försäljningsorder, offert, arbets- / inköpsorder. Stapel- och cirkeldiagrammen ger bättre inblick i hur saker och ting går. Dessutom ökar Dropbox-integrations- och samarbetsfunktionen sin profil som en förstklassig ERP-app för iPhone.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 6. Acumatica

Den här verkar vara exceptionellt kompetent. Appen har kombinerat flera funktioner för att du ska kunna hantera ditt företag med önskad flexibilitet.

För att hantera din arbetskraft effektivt vill du ha en smart app som "Acumatica." Med den här appen till ditt förfogande kommer du att hitta det ganska enkelt att hantera ditt lager, ekonomi, inköp och försäljning.

Det låter dig spåra rapporter i realtid och de tilldelade uppgifterna. Du kan hantera dina kontakter och på ett smart sätt skapa försäljningsorder. Appen låter dig också kontrollera orderstatusen för att förbli synkroniserad.

Tider när du är på språng och vill skapa anteckningar bekvämare kan du använda den för att spela in idéerna. Kom ihåg; du måste först få en Acumatica-licens innan du använder den här appen. För att få det, gå över till- www.acumatica.com.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 7. Faktura pro-för ERP och OA

Om du letar efter en app som kan låta dig hantera ditt lager, konto och ta full kontroll över din resursplanering kan den här appen vara till stor hjälp för dig. Du kan bekvämt hantera din försäljning och enkelt se de senaste rapporterna.

Med streckkodsskanningsfunktionen kan du korrekt visa namn och pris och annan viktig information. Du kommer att kunna granska varje produktlager och lagringsplatser.

Kolla in den dagliga försäljningen, månads- och årsstatistiken. Men det bästa med den här appen är att du kan utföra ditt arbete även utan internetanslutning.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 8. Incwo ERP

Incwo ERP kan användas för både ERP och CRP eftersom det innehåller några användbara funktioner som uppskattningar, fakturor, köp, kassaflöde, lager och mer. Den har över 150 träningsvideor om företagsledning som kan ge långt för att ge dig bättre insikter.

Du kan infoga foton i din app, komma åt data om ditt företag snabbt och också hålla dig uppdaterad med de senaste funktionerna och entreprenörnyheterna.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 9. Workflow2Go

Workflow2Go har byggts smart för att vara ett viktigt verktyg för vissa yrkesverksamma som tekniker, chefer och säljare. Den här appen ger en enda lösning på många saker som ERP, CRM och BPM. Den innehåller anpassningsbara informationsformulär, anpassningsbara åtgärder och svarsformulär.

Det låter dig separera företags- och personlig information. Du kan använda den här appen även offline. Dessutom ger den fullständig säkerhet över internet.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 10. Mobil ERP för Oracle E-Business Suite DM

Mobil ERP hjälper dig att göra omedelbara åtgärder enkelt och säkert. Det intuitiva användargränssnittet gör att du snabbt kan komma åt väntande åtgärder relaterade till HR-frånvaro, inköpsrekvisition och beställning. Du kan också göra en begäran om ledighet. Det håller dig informerad om nyheterna om ditt företag genom aviseringar.

Den här appen är gjord för ett specifikt syfte för att hjälpa dig att få en mer mogen resursplanering.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt!

Ditt val?

Vilken av dessa topp ERP-appar för iOS har fångat dina ögon? Låt oss veta dess namn och de funktioner du har hittat bedårande.

Kom också ihåg dessa inlägg:

  • Bästa iPad Project Management Apps
  • Bästa ERP-appar för iPad
  • iPhone-visitkortläsare / -skannrar
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found