Blogg

Billiga iPhone XR-fodral 2021

Om din budget inte är begränsad eller begränsad av en specifik brandvägg, bör det vara ganska enkelt att hitta de bästa iPhone XR-fodralet. Men tänk om du inte vill gå längre än ett visst avstånd och ändå vill få ett lämpligt par till din smartphone? Följande samling av prisvärda iPhone XR-fodral (under $ 15) är för dig.

Vilken typ av omslag har gått in i nedanstående sammanfattning? Vi har valt en mängd billiga fodral för iPhone XR baserat på olika krav. Från ultrakristallgenomskinlig, tunn kostym till sofistikerade plånboksfodral, den här sortimentet av billiga omslag hjälper dig att hitta en perfekt följeslagare för din smartphone utan att bryta banken!

 1. Silke
 2. Spigen
 3. CASEKOO
 4. V VRS-design
 5. RANVOO
 6. VIVIBIN
 7. NeVisdom
 8. Crosspace
 9. ESR
 10. FLY HAWK

1. Silk Wallet Slayer Vol. 1

Om ett minimalistiskt plånboksfodral är precis ovanpå ditt mål, kommer “Silk Wallet Slayer Vol. 1 ”borde vara en säker satsning för din iPhone. Väskan har ett kompakt utseende och har strukturerade sidor för bättre grepp.

Den dolda kortplatsen på baksidan kan lagra upp till tre kort och även lite kontanter. Det fungerar också effektivt med trådlösa laddare.

Utsidan är tillräckligt bra för att motstå mindre chock. Dessutom kan du hitta detta imponerande billiga plånboksfodral för iPhone XR i några fina färger som röd rover, svart, blå och mer.

USP: Dold kortplats

Kolla in på Amazon

2. Spigen tunn passform

Ett tunt fodral så elegant som Spigen Thin Fit är värt att ge en chans. Snap-on-strukturen spelar en viktig roll för att detta lock ska passa snyggt runt XR.

Det bästa med detta fodral är den inbäddade metallplattan som hjälper den att leka snyggt med magnetiska bilfästen. Om du gillar att använda din smartphone handsfree under på enheten, skulle du älska denna funktion.

En annan viktig sak med detta fall är att magnetplattan inte hindrar trådlös laddning. Slutligen kommer detta billiga fodral endast i ett par färgvarianter som svart och grafitgrått.

USP: Inbäddad metallplatta

Kolla in på Amazon

3. CASEKOO

Som ett smalt fodral har "CASEKOO" markerat de flesta väsentliga rutor. Omslaget har en formanpassad design med precisionsutskärningar så att du inte har några problem med att komma åt kameran, högtalaren och portarna.

Den matta optiska strukturen känns riktigt fin och ger också bättre håll. Kolla in den upphöjda ringen för den enskilda kameran och den främre läppen som lyfter skärmen från ytan.

Förutom den extra skydd mot repor finns CASEKOO i tre bedårande nyanser - svart, blått och den ständigt heta röda.

USP: Matt optisk struktur för bättre grepp

Kolla in på Amazon

4. V VRS-design

Varför inte låta din iPhone XR visa upp sin snygga design? Du gissade det! Jag pratar om att presentera smarttelefonen ett tydligt fodral så att den kan avslöja sin charm med elan.

V VRS Design har kommit med ett mycket flexibelt transparent fodral. Med det mjuka TPU-materialet känns locket bekvämt i händerna och håller också bort repor. Knapparna är släta och klickiga. Dessutom stöder V VRS Design-fodralet även trådlös laddning.

USP: Kompatibel med trådlös laddning

Kolla in på Amazon

5. RANVOO

Så, ditt hjärta tävlar efter en snygg profil? "RANVOO" har fått löfte om att vara ett elegant snyggt skal till din iPhone.

Detta billiga fodral har fyra lager beläggning för att avvärja repor och fingeravtryck lite mer effektivt. Dessutom har den yttre ytan den gripande känslan, vilket gör det bekvämt att hålla den stora skärmens smartphone.

Det extra försvaret för kameran och trådlös laddningskompatibilitet gör det till ett bättre erbjudande för daglig användning. Det är inte allt; de tre färgalternativen som svart, blått och rött verkar vara iögonfallande.

USP: Snygg design

Kolla in på Amazon

6. VIVIBIN

Dags att se utstående! VIVIBIN har ett fascinerande marmormönster som verkar så tilltalande.

Det mjuka silikonmaterialet i kombination med den kompakta designen hjälper locket till att vara en bra matchning för iPhone. Med knapparna som ger bättre feedback och utskärningarna är på plats kommer du inte att ha något klagomål.

Dessutom har skärmen fått ett extra lager av säkerhet i form av framkanten som förhindrar att den repas.

USP: Marmormönster

Kolla in på Amazon

7. Nyvishet

Vill du gå lite offbeat? NeWisdom träöverdrag pryder en vintage design som ska tilltala din realistiska smak.

Det äkta träytan är väldigt slät och ger halkskydd. Inbyggd med det gummerade inre skalet; detta billiga träväska kan absorbera stötar.

När vi pratar om utskärningarna verkar de vara mycket exakta så att det inte finns någon smärta när du använder portar. Ännu bättre, NeWisdom stöds av en pålitlig 24-månaders garanti.

USP: Gummierat innerskal

Kolla in på Amazon

8. Crosspace

Crosspace har kommit med ett vackert plånboksfodral. Vad som har fångat mina ögon i detta omslag är upp till nio kortplatser. Om du behöver bära så många kort och vill ha ett funktionellt plånboksöverdrag, gå till det här.

Ytterskalet i PU-läder med det slagtåliga höljet gör Crosspace mycket hållbart. Det har också en dold ficka där dina kontanter kan återställas säkert.

Med handleden kan du bära väskan i stil. När det gäller färgvarianter finns det fyra alternativ att välja mellan: svart, rött, blått och rosaguld.

USP: 9 kortplatser

Kolla in på Amazon

9. ESR Yippee

ESR Yippee är gjord av flytande silikon och tillhör den sofistikerade sidan av staketet. Men du kan lita på det tunna skalet för att skydda din iPhone XR från vanligt slitage.

Förekomsten av mikrofiberfoder gör att locket kan förhindra repor. Med den yttre ytan som erbjuder bekvämt grepp, kommer du inte hitta det obekvämt att bära 6,1-tums smartphone.

Utskärningarna för portar, högtalare och mute-omkopplare verkar vara på målet. Och ja, du får också några attraktiva nyanser för att välja rätt Yippee för din enhet.

USP: Flytande silikonmaterial

Kolla in på Amazon

10. FLY HAWK

“FLY HAWK” är grundat på folk som beundrar ultrakompakt plånboksfodral. Det är tillverkat av PU-läder och visar raffinerat utförande. Ett par fack på baksidan säkerställer att du kan bära dina kredit- och identitetskort säkert.

När det gäller skydd bör du inte förvänta dig för mycket av detta tunna omslag. Det mjuka texturerade yttre kan minska oavsiktliga glidningar. Med så många som sex färger som erbjuds, bör det inte vara en stor fråga att välja den mest passande FLY HAWK.

USP: Ultrakompakt plånboksfodral

Kolla in på Amazon

Och det är avslutningen på denna sammanfattning av billiga fodral för iPhone XR!

Vad är din favorit?

Som alltid skulle vi gärna veta dina val. Så misslyckas inte med att kasta upp dina tankar och de saker du har gillat i ovanstående prisvärda omslag.

Du kanske också vill utforska:

 • Bästa iPhone XR Kickstand-fodral
 • Robusta fodral till iPhone XR
 • Bästa iPhone XR-armband
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found