Blogg

AirPods laddningsfodral Batteridräneringsproblem: Hur man fixar det

AirPods laddningsfodral tappar enligt uppgift oväntat batteri för vissa användare. Enligt rapporterna tappas 30-50% batteri av laddningsfodralet på nolltid även när det inte används.

AirPods laddningsväska sägs vara i upp till 24 timmar. Mest intressant är att den kan ge bra tre timmars lyssningstid med bara 15 minuters laddning och fem timmars batteritid på en enda laddning. Men den olyckliga snabba batteridräneringen av laddningsfodralet verkar ha orsakat oro för vissa användare.

Så här fixar du AirPods-batteriets avlopp

Enligt en Reddit-användare fixade problemet med att batteriet tappades genom att återställa AirPods-fallet. Även om det inte klickade för många användare, fick vissa turen med det. Därför skulle jag rekommendera dig att prova det här tricket.

Lösning nr 1: Återställ dina AirPods

Steg 1. Håll bara inställningsknappen intryckt i cirka 15 sekunder tills statuslampan börjar blinka gult några gånger och blinkar sedan vitt.

Steg 2. Därefter måste du ansluta AirPods till dina enheter igen. (Gå igenom den här kompletta guiden för att ställa in AirPods med din iPhone, iPad, Apple Watch, Mac och Apple TV. För att ansluta hörlurarna till din Windows- och Android-enhet, kolla in det här inlägget.)

Obs! Om du har ställt in dubbeltrycket för att pausa funktionen måste du ställa in den igen.

Lösning 2: Töm AirPods och laddningsfodral helt och ladda dem sedan

Om återställning inte har löst problemet, töm helt batteriet på dina AirPods och fodral. Ladda dem sedan igen. Det har gjort tricket för några användare. Förhoppningsvis kan det också fungera för dig.

Kontakta Apple

Om de ovannämnda lösningarna inte har löst problemet med att batteriet tappar batteriet bör du kontakta Apple för hjälp.

Det är allt!

Du kan kontrollera batteriets livslängd på AirPods med din iPhone och Mac. Det skulle hjälpa dig att hålla saker under kontroll.

Du vill också läsa dessa inlägg:

  • AirDrop fungerar inte mellan iPhone och iPad?
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found