Blogg

Bästa korta blixt till USB-kablar för iPhone 2021

Ut på en turné är det bäst att resa lätt. Om du bär din vanliga blixtkabel gör du förmodligen fel. Den är lång och att spola den i din ryggsäck eller resväska kommer bara att skada den någon gång. Det är därför korta blixtkablar är en av de coolaste resetillbehören för iPhone (eller iPad). Till skillnad från de långa blixtkablarna är korta ljuskablar för iPhone extremt praktiska och tar nästan inget utrymme. Viktigast av allt behöver du inte oroa dig för att linda upp kabeln till en liten klump.

 1. BSTOEM
 2. Anker
 3. Mixit
 4. iXCC
 5. FosPower
 6. CableCreation
 7. HomeSpot
 8. SMALLLEktrisk
 9. Pantom
 10. AmazonBasics

1. BSTOEM

Här är en slitstark kort kabel som har vikts mer än 9000 gånger utan att se någon skada eller försämrad prestanda. Det erbjuder säker, snabb och effektiv laddning.

Dessutom ser det bra ut och fäster fast på din enhet för en problemfri upplevelse. Det är mycket eftersom det kommer i två pack och du får sex månaders vänlig kundservice.

USP: Snygg look

Kolla in på Amazon

2. Anker Powerline

Anker är en av de mest pålitliga tillverkarna av laddningstillbehör för iPhone. Och dess "Powerline" har alla egenskaper för att bli en förstklassig blixt till USB-kabel.

Tack vare aramidfibern är kabeln robust och fullt kapabel att motstå slitage. Därför kan den behålla funktionaliteten länge.

Apple Mfi-kompatibiliteten gör det helt ombord för att få ut dina iOS-enheter. Slutligen stöds Powerline av 18 månaders garanti.

USP: Aramidfibermaterial

Kolla in på Amazon

3. Belkin-kabel

Belkins Mixit-sortiment av blixtkablar är mycket eftertraktat. De längre kablarna är mer populära, men Mixit-serien har också denna 6-tums minikabel som är praktiskt.

Eftersom vi pratar om en Belkin-produkt kan du förvänta dig en högkvalitativ byggnad som håller länge. Med Apple MFi-certifierad laddar den din iPhone säkert. Dessutom kan du välja MIXIT i sju attraktiva färger.

USP: Säker laddning

Kolla in på Amazon

4. iXCC Element Series

Jag betygsätter iXCC Lightning-kablar mycket högt. Det beror på att de är exceptionellt starka och ger säker laddning. Och "Element Series 4" är inte annorlunda.

Den här kabeln är certifierad av Apple och helt kompatibel för att samla upp dina iOS-enheter. Därför får du inte felmeddelandet "Det här tillbehöret kanske inte stöds" när du laddar enheten.

Med TPE-jackan och skyddsnätet har den den styrka som behövs för att överleva det stränga tidstestet. Utöver livslängden stöds iXCC av en pålitlig två års garanti.

USP: TPE-jacka

Kolla in på Amazon

5. FosPower

FosPower ger kort blixt till USB-kabel med ledningar med bred diameter. Det kan snabbt ladda dina enheter med sitt reducerade sladdmotstånd. Få bättre hållfasthet och flexibilitet med material med hög draghållfasthet.

Du kan använda den här kabeln med bärbara laddare eller laddstationer. FosPowers korta kablar används bäst när du reser på planet eftersom du har lite utrymme att använda din bärbara dator. Dess breda kompatibilitet gör att du kan använda den här kabeln med flera iOS-enheter. Slutligen är kabeln Apple MFi-certifierad.

USP: Material med hög draghållfasthet

Kolla in på Amazon

6. CableCreation

För att ge snabb laddning och skydda din iPhone från vanliga hot som kortslutning kan du inte gå fel med CableCreation. Med bomullsjacka är den utformad för att motstå slitage.

Den stöder Apples laddningsstandard för att driva upp dina iOS-enheter med den effektivitet som krävs. Du kan välja den här kabeln i tre storlekar som 0,5 fot, 4 fot och 6 fot.

Dessutom kommer CableCreation i flera färger som rosaguld, rymdgrå, svart / vit och mer.

USP: bomullsjacka

Kolla in på Amazon

7. HomeSpot

Blixtkablarna från HomeSpot är Apple MFI-certifierade och levereras med två kvantiteter i lådan. När vi pratar om längden är de bara 5 tum och bekväma nog att bära i dina fickor också. Bortsett från det finns det kombinationer av olika storlek tillgängliga från tillverkaren när du skriver detta.

USP: Koppartråd av högsta kvalitet

Kolla in på Amazon

8. SMALLEelectric

Kvaliteten som gör "SMALLElectric" till ett av de bättre alternativen är den snygga uppbyggnaden. Den är gjord av högkvalitativa TPE- och PVC-material.

Det kan ladda din enhet med 2.1amp. Utrustad med smart IC-chip skyddar kabeln din iPhone mot kortslutning och överladdning.

Dessutom finns SMALLElectric i flera storlekar. Vid 7,99 dollar kommer den i fem förpackningar.

USP: Smart IC-chip

Kolla in på Amazon

9. Pantom

Pantom erbjuder ultrakompakt blixt till USB-kabel. Den högkvalitativa bomullsflätade tråden gör att den kan ladda din iPhone snabbare. Det har också Apple MFi-certifiering för att driva dina enheter med maximal säkerhet.

Vill du ha några extra kablar till ditt förfogande? Pantom finns i så många som fem förpackningar så att du alltid har extra kablar i butiken. Dessutom har kabeln ett års garanti.

USP: Apple MFi-certifierad

Kolla in på Amazon

10. AmazonBasics

När det gäller att erbjuda pålitlig och effektiv laddningslösning kan du lita på detta erbjudande från AmazonBasics för att leverera varorna. Den är ganska kort (4 tum) och välbyggd. Därför kan du enkelt glida det även i din lilla ficka.

Att vara MFi-certifierad har AmazonBasics förmågan att tillhandahålla inte bara snabb utan också helt säker laddning. Med det extra skyddet både på Lightning- och USB-ändarna kan det överleva tidens test. Förutom hållbarhet kommer den också i flera storlekar och några snygga färger.

USP: Extra skydd för blixtar och USB-ändar

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Vad är din favorit?

Förutsatt att din sökning efter en effektiv blixt till USB-kabel har upphört. Har du något emot att berätta dess namn?

Du kanske också vill hänvisa till dessa inlägg:

 • Bästa blixtkablar för iPhone och iPad
 • Billaddare för iPhone och iPad
 • Bästa kraftbanker för iPhone och iPad
 • Bästa trådlösa laddare för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found