Blogg

Bästa iPhone Xs Max Bumper-fodral 2021

Lusten att låta min iPhone fortsätta att visa upp sin berömda design fick mig att gå till ett stötfångarfodral för flera år sedan. Förmågan att erbjuda grundläggande skydd utan att skära ner stil gör det till en av de mest eftertraktade kostymerna. Och jag har verkligen gillat att använda den på min iPhone. Efter att ha redan granskat en mängd olika fodral som batterifodral och skydd av militär kvalitet, tycker jag att det är hög tid att gå till de bästa stötfångarfodralet för iPhone Xs Max också.

 1. Resväska Stella
 2. ESR
 3. Resväska Unicorn
 4. ZHK
 5. Comsoon
 6. KuGi
 7. Matone
 8. Singdo
 9. Vattentät
 10. Vattentät

1. Resväska Unicorn Beetle Stella

Supcase Unicorn Beetle Stella är en snygg marmordesign och är den du bör välja för att ge din iPhone lite annorlunda utseende. Tack vare den mjuka TPU-stötfångaren och den solida bakplattan ger fodralet certifierat militärskydd till iPhone.

Den formanpassade designen med exakta utskärningar passar smarttelefonen perfekt. Den gummerade utsidan ger bättre grepp för ett bekvämt grepp, medan de taktila knapparna ger bättre klick. När det gäller färger finns Unicorn Beetle Stella i två färgvarianter som svart och marmor.

USP: Marmor design

Kolla in på Resväska

# 2. ESR

För att ge min iPhone Xs den sköld som behövs för att överleva enstaka stötar och fortsätta att se elegant ut, skulle jag vilja ha ESR. Den levereras med den robusta bakplattan och den stötdämpande ramen. Det dubbla lagerhöljet säkerställer att iPhone har en kudde för att avvärja skadan.

ESR-stötfångarfodral med kameraring för att aldrig låta dubbla kameror repas. En anmärkningsvärd egenskap i detta fall är kompatibiliteten med trådlös laddning.

Om du har anammat den här bekväma laddningstekniken, är fallet värt att välja ut. Slutligen kan du välja detta imponerande stötfångaröverdrag i tre färger: silver, svart och mintgrön.

USP: Stöd för trådlös laddning

Kolla in på Amazon

# 3. Resväska Unicorn Beetle Bumper Case

Vad sägs om att ta några extra gårdar och sätta iPhone helt i säker zon? Jag menar att om du vill utrusta din phablet för att komma ut triumferad även efter ett otäckt fall, skulle Unicorn Beetle stötfångarhölje vara ett väl anpassat alternativ.

Vad som sätter detta fall i sin egen liga är den anmärkningsvärt hållbara konstruktionen som enkelt kan absorbera stötar. Med de vadderade hörnen som ytterligare förstärker strukturen förblir din Xs Max säker.

Kompatibiliteten med trådlös laddning gör Unicorn Beetle till en säker satsning för daglig användning. Tillgången på fyra färgkombinationer förstärker dess profil ytterligare.

USP: Robust konstruktion

Kolla in på Resväska

# 4. ZHK

Funktionen som har vädjat till ZHK är den transparenta och snygga passformen. Tack vare den ganska släta ramen ger den förbättrat grepp och motstår också mindre stötar.

Det extra försvaret för kameran och skärmen gör det till ett användbart skydd. Eftersom jag föredrar trådlös laddning uppskattar jag kompatibiliteten med Qi-standarden för trådlös laddning. Utskärningarna är på plats, medan de uttalade knapparna är krispiga.

USP: Snug-fit design

Kolla in på Amazon

# 5. Comsoon

"Comsoon" är främst ett tydligt fall med en stötfångare. Hybriddesignen med TPU-ram och PC-rygg ger den möjlighet att ge nödvändigt droppskydd. Med de gummerade sidorna känns det genomskinliga fodralet bekvämt i händerna.

Eftersom det här locket är mycket flexibelt kommer du inte att ha svårt att installera och ta bort det. En annan anmärkningsvärd funktion är den avfasade kanten som håller skärmen 6,5 tum kant-till-kant skyddad mot repor. Dessutom gör de släta knapparna och de perfekta utskärningarna för bilden en bättre användarupplevelse.

USP: Kristallklar design

Kolla in på Amazon

# 6. KuGi

När det gäller att skapa ett trevligt par med iPhone Xs Max kan KuGi vara rätt på pengarna. Med tvåfärgad design ser den iögonfallande ut. Tillverkad av mjuk TPU, den är väldigt elastisk och snäpper lätt runt phableten.

På grund av den mjuka strukturerade ytan får du den ergonomiska känslan. Det finns en kameraring på baksidan för att säkerställa att skytten förblir skyddad mot repor. Och med införandet av framläppen har OLED-skärmen extra skydd mot nötning.

USP: Reptålig

Kolla in på Amazon

# 7. Matone

Matone har en slagtålig design och är designad för att hålla iPhones smala intakt utan att kompromissa med skyddet. Den solida ramen har fått ytterligare kudde för att sprida chocken.

Med den släta inredningen förhindrar det repor från att skada smarttelefonen. Den levereras med främre läpp för att förhindra att skärmen glider på en plan yta. Dessutom har den gummerade ramen ett säkert grepp så att din handflata alltid känns bekväm att hålla i den gigantiska skärmen iPhone.

USP: Stötdämpande konstruktion

Kolla in på Amazon

# 8. Singdo

Singdo verkar vara en ganska bra möjlighet för din iPhone. Det syftar till att ge enheten 360-graders skydd. Och till stor del lyckas det leva upp till märket.

Detta stötfångarhölje är tillverkat av högkvalitativt PET-material. Som ett resultat är den lätt och ger inte mycket bulk till enheten. Stödet för trådlös laddning innebär att du bara kan släppa den på din laddningsmatta för att smörja upp enheten.

Det är inte allt, Singdo levereras med ett inbyggt skärmskydd för att ge ett maximalt försvar för pekskärmen.

USP: PET-material av hög kvalitet

Kolla in på Amazon

# 9. Vattentät

Jag ser på Vproof som ett komplett stötfångarfodral. Blandningen av TPE, PC och TPU-material har stärkt dess struktur. Dessutom har hörnen pansats för att göra det möjligt för fodralet att enkelt motstå stötar.

Den klara baksidan gör att iPhone Xs Max kan förbli i ögonen på människor. För de människor som inte längre föredrar trådbunden laddning kommer att älska dess kompatibilitet för att arbeta med de nya åldern trådlösa laddare. Slutligen erbjuder knapparna taktil feedback så att du kan justera volymen utan problem.

USP: Förstärkta hörn för extra skydd

Kolla in på Amazon

# 10. X-Doria

X-Doria stötfångarhölje har överskridit falltestet i militärklass från nästan 10 fot. Den har en fantastisk design utan att kompromissa med säkerhetsfunktionerna. Förutom säkerhet förstärker designen längst ner i fodralet ljudet för att leverera mycket mer än vad iPhone XS Max-högtalare har att erbjuda.

Med upphöjda läppar är frontskärmen och kameraglaset skyddade från repor medan odjuret vilar på skrivbordet. Slutligen finns det fem färger tillgängliga för att passa dina önskemål.

USP: Militärt skydd

Kolla in på Amazon

Det är det, för nu!

Håll koll på mer ...

Var så säker; Jag kommer att lägga till fler stötfångarfodral i den här sammanställningen så att du enkelt kan upptäcka en fin. Har jag missat ett förstklassigt fall? Om ja, låt mig veta om det.

Du vill också komma ikapp med dessa inlägg:

 • Bästa iPhone Xs Max-fodral
 • Bästa iPhone Xs Max plånboksfodral
 • iPhone Xs Max skärmskydd
 • Bästa iPhone Xs Max Kickstand Fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found