Blogg

Hur fixar jag privat surfning saknas i Safari på iPhone?

Privatläget i Safari låter dig surfa på webbplatser utan spår i appens historia. Det är ett säkert sätt att surfa på webben på din iPhone eller iPad eftersom det förhindrar att du registrerar din webbhistorik, lagrar cookies, webbplatsspårning etc.

Att aktivera privat läge är enkelt men vi fick nyligen reda på att ibland visas "privat" -länken inte i Safaris flikvy. Med tanke på att detta är det enklaste sättet att aktivera privat läge är det omöjligt att växla mellan privat och normalt läge utan den här länken. Förresten kan du också märka att alternativet "Rensa historik och webbplatsdata" (i Inställningar → Safari) är inaktiverat. Lyckligtvis finns det en fix för detta. Här är mer om det.

Det visar sig att "Begränsningar" spelar en roll för att aktivera / inaktivera länken "Privat" i Safaris flikvy. Om du har webbplatsbegränsningar aktiverade finns det en möjlighet att länken för privat läge kommer att döljas. Ibland ser det ut som ett fel också men hur som helst, så här fixar du den saknade privata länken i Safari.

Är privat surfningsknapp nedtonad i Safari på iPhone eller iPad? Hur man fixar det

Steg 1. Öppna Inställningar → Klicka på skärmtid (om du har ställt in lösenordet för skärmtid kan det ber dig att ange för att gå vidare.)

Steg 2. Tryck på Innehålls- och sekretessbegränsningar och sedan på Innehållsbegränsningar.

Steg 3. Klicka på webbinnehåll och välj obegränsad åtkomst.

Steg 4. Om det redan är valt, tryck på Begränsa webbplatser för vuxna och tryck sedan på Obegränsad åtkomst igen.

Steg 5. Avsluta inställningar och Safari (om det är öppet.)

Öppna Safari igen och gå till flikvyn (tryck på +). Förhoppningsvis ska du nu se länken “Privatläge.

Kontrollera även om Rensa historik och webbplatsdata nu är aktiverat i Inställningar → Safari. Observera att du borde ha besökt några webbplatser (har i princip lite historik) innan länken / knappen blir klickbar igen.

Det är allt, folkens!

Dela din feedback med oss ​​i kommentaren nedan.

Du kanske vill läsa följande artikel:

  • Rensa historik och webbplatsdata nedtonade i Safari på iPhone

Copyright venicebiennalesiria.com 2024

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found