Blogg

Bästa iPhone XR-skärmskydd för privatliv 2021

Din iPhone är förmodligen en av dina mest uppskattade och privata ägodelar. Så det är viktigt att hålla det säkert med högkvalitativa iPhone XR-skal och skärmskydd. Dessutom går ett antispionskärmskydd ett steg längre för att skydda din skärm mot repor och begränsa skärmens visningsvinkel. Så du kan förhindra att surfare i offentliga utrymmen får en glimt av din känsliga information med dessa bästa iPhone XR-skärmskydd.

 1. JETech | Skärmskydd för iPhone XR-sekretess
 2. Spigen härdat glas
 3. Tech Armor 360 graders sekretessfilm
 4. uShield Privacy Screen Protector
 5. FlexGear skyddande härdat glas
 6. TORRAS Black Diamond skärmskydd
 7. Supershieldz 0.33mm Anti Spy Protector
 8. Ailun 0,25 mm japanskt glas
 9. Leadstar 3D Touch härdat glas
 10. pehael 9H Hardness Anty Spy Protector

1. JETech | Skärmskydd för iPhone XR-sekretess

Dammfritt, fingeravtrycksfritt, bubbelfritt, fallvänligt och naturligtvis antispion - detta skärmskydd kontrollerar alla rutor för att skydda din telefonskärm. Den passar perfekt och täcker alla de plana områdena på skärmen utan luftbubblor.

Vidare gör det ett lovvärt jobb att skydda din integritet genom att bara vara synlig för personer direkt framför skärmen. Så du kan använda din iPhone bekymmersfritt på trånga offentliga platser.

Pris: $ 9,98

Kolla in på Amazon

2. Spigen härdat glas | Skärmskydd för iPhone XR-sekretess

Spigens sekretessskärmskydd gör ditt liv extremt enkelt. Med sitt auto-justeringssats kan du uppnå en felsäker installation av detta härdade skärmskydd. När du väl har installerat det kommer du att njuta av den svarta integriteten för detta skärmskydd, som delvis blir mörkt vid 30 grader och helt osynligt vid 60 grader.

Den väskvänliga designen kommer aldrig i vägen för att installera ett skyddande fodral på din iPhone. Slutligen ger detta högkvalitativa skärmskydd ett fantastiskt pekrespons.

Pris: $ 13,99

Kolla in på Amazon

3. Tech Armor | Skärmskydd för iPhone XR-sekretess

Ett skärmskydd bör inte äventyra din användarupplevelse. Tech Armor vet detta, och därför har den tillverkat ett skärmskydd som ger det ultimata skyddet till en större HD-skärm på iPhone XR. Den har tio innovativa lager som ger ett 4-vägs sekretessfilter.

Vidare håller det japanska PET-skyddsmaterialet dina känsliga data utom synen på identitetstjuvar. Tech Armors dubbla lamell håller din telefonskärm svart oavsett hur du håller enheten.

Pris: $ 9,95

Kolla in på Amazon

4. uShield Privacy Screen Protector

Detta sekretessskärmskydd skyddar all din personliga information från främlingars ögon. Det filtrerar dock också bort en del av skärmens ljusstyrka, vilket minskar den med 35%.

Den har en hydrofob och oleofob beläggning för att säkerställa att din skärm saknar svett, fingeravtryck eller oljerester. Slutligen skyddar en repskyddsyta din skärm från mindre droppar, oavsiktliga stötar och dagligt slitage.

Pris: $ 14,95

Kolla in på Amazon

5. FlexGear skyddande härdat glas

FlexGear presenterar ett nytt generationens skärmskydd som inte gör din telefons skärm mörkare och därför behöver du inte justera ljusstyrkan. Dessutom använder FlexGear Aura Shield-glas, vilket ger stöd för 3D-beröring.

Dessutom har detta glas ett fingeravtrycksskikt som förhindrar att pekskärmen skadas. För maximalt skydd har detta glas 9H-hårdhet och ändå är det 15% tunnare än andra skärmskydd.

Pris: $ 13,99

Kolla in på Amazon

6. TORRAS Black Diamond skärmskydd

Detta iPhone XR-sekretessskydd skyddar vyn för alla personer runt din sida som kan försöka se din skärm i en 28-graders vinkel. Den är gjord av 9H superstarkt explosionssäkert härdat glas som kan överleva när det tappas på en hård yta från 1,8 meters höjd.

Samtidigt stöter det bort olja och fingeravtryck för att ge dig den mest naturliga tittarupplevelsen och 3D-känslig touch. Varumärket ger utmärkt kundsupport vid kvalitetsproblem.

Pris: $ 25,98

Kolla in på Amazon

7. Supershieldz 0.33mm Anti Spy Protector

Supershiledz har bemästrat konsten att skapa ett skärmskydd för sekretess. Du kan lita på det här anti-spion skärmskyddet i härdat glas som är gjord för din iPhone. Dess 2,5D rundade kantglas ger extra komfort för dina fingrar och hand.

Det håller din skärm skyddad mot svett och fingeravtryck tack vare den hydrofoba och oleofoba beläggningen. Dessutom, med sin 9H hårdhet, ger detta skärmskydd bättre säkerhet från repor men bibehåller den ursprungliga pekupplevelsen.

Pris: $ 9,49

Kolla in på Amazon

8. Ailun 0,25 mm japanskt glas

Ailun har gjort ett sekretessskärmskydd som är exakt kompatibelt med den avrundade designen på iPhone XR. Eftersom det högkvalitativa glaset inte täcker hela skärmen är det vänligt att skydda fodral du använder för din iPhone. Med sin 99,99% noggrannhet på pekskärmen vill du gärna interagera med din iPhone.

Ailuns hydrofoba och oleofoba beläggning förhindrar oljefläckar och fingeravtrycksfläckar från att skada din telefonskärm. Håll din telefonskärm bara synlig för dig när du är på buss, hiss eller tunnelbana.

Pris: $ 8,89

Kolla in på Amazon

9. Leadstar 3D Touch härdat glas

Högupplöst, premiummaterial och adekvat sekretess gör att detta skärmskydd sticker ut. Den är kompatibel med 99% av fallen på marknaden, vilket ger en perfekt passform och fullständig klarhet. Det stör aldrig Face ID.

Dessutom är det enkelt att installera utan luftbubblor. Det blir inte för mörkt på skärmen och skadar inte telefonens batteri. Slutligen kan du kontakta den vänliga kundtjänsten för eventuella problem och få en gratis ersättning för defekta produkter.

Pris: 12,99 USD

Kolla in på Amazon

10. pehael 9H Hardness Anty Spy Protector

Detta sekretessskydd skyddar dina personliga och känsliga data från främlingar. Det bästa med det här skärmskyddet är att du kan hålla din enhet horisontellt eller vertikalt. Den är gjord av härdat glas av högsta kvalitet på 0,33 mm, vilket håller telefonens skärm damm- och fingeravtrycksfritt.

För att göra installationen enkel, tillhandahåller Pehael våta / torra våtservetter och dammavlägsnande klistermärken i förpackningen. När du har installerat skyddet kan du njuta av 9H-hårdheten och skydda telefonens pekskärm från repor.

Pris: $ 9,85

Kolla in på Amazon

Summering!

Skärmskydd för iPhone XR Privacy måste vara tillbehör till din iPhone XR. Vilken valde du för att lägga till ett extra skydd i din känsliga information?

Du kanske också vill se:

 • iPhone XR Clear Fodral
 • Små fodral till iPhone XR
 • Bästa iPhone Bakgrundsappar
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found