Blogg

Bästa iPhone 5s / SE läderfodral 2021

Det finns en gazillion sorter av iPhone SE, 5s och iPhone 5 fall där ute. Vissa är gjorda av plast, andra är kiselgummi, vissa är gjorda av jämnt trä, men något med iPhone 5s läderfodral gör att de sticker ut. Det estetiska, känslan, utseendet och kvaliteten är av ett annat slag. Att få ett perfekt läderöverdrag till din telefon är inte så enkelt! Lita på oss när vi säger detta, men det kommer att bli en jävla svår tid att hitta ett fodral som inte bara ser snyggt ut utan skyddar din dyrbara iPhone mot stötar, droppar och till och med full nedsänkning. Inte längre.

 1. Aicoco
 2. OCASE
 3. Äpple
 4. TENDLIN
 5. MyNetDeals
 6. FYY
 7. MOLLYCOOCLE
 8. Wisdompro
 9. Belemay
 10. Rssviss
 11. SHANSHUI

1. Aicoco

Aicoco lägger särskild vikt vid kompatibilitet, och därför får du ett exakt läderfodral till din iPhone 5s. Detta plånboksfodral i läder har två kortplatser och en sidoficka för att lagra dina kredit- / betalkort och kontanter.

Även om du inte vill titta på videor eller en film på den lilla skärmen på iPhone 5s, har Aicoco satt in en kickstand-funktion i sitt läderfodral. Justera bara din telefon i bästa läge att läsa eller titta på.

USP: Slitstark PU-läder

Kolla in på Amazon

2. OCASE

Om du letar efter högkvalitativa material för att skydda din iPhone 5s, är det här läderplånboksfodralet det bästa alternativet. Lossa upp väskans snöre och gå till det här handgjorda fodralet, som är tillverkat med premiumläder för att skydda din iPhone 5s från bucklor, repor eller annat slitage.

Kontrollera den magnetiska förslutningen, som håller din telefon säkrare och tillräckligt stark för att hålla fodralet tätt stängt. Detta läderfodral har också kickstand-funktionen för att justera din telefon horisontellt för att titta på och läsa innehåll.

USP: Handgjord fodral

Kolla in på Amazon

3. Apple

När ett varumärke själv tillverkar tillbehör till sina smartphones får du inget annat än det bästa. Apple har tillverkat detta läderfodral av speciellt garvat och färdigt europeiskt läder. Ett lyxigt intryck är ditt privilegium. Dessutom passar fodralet tätt på din iPhone 5s och behåller sin smala profil.

För innerskydd använder Apple mjukt mikrofiberfoder. Och på utsidan får du en imponerande färg som är mer än ytan djup. Apple använder ett färgämne som infunderas i lädret.

USP: Tillverkad av Apple

Kolla in på Amazon

4. TENDLIN

Tendlin har kombinerat två material för att tillverka ett oslagbart läderfodral för iPhone. Det finns PU-läder och flexibel TPU - båda skapar ett snyggt utseende på baksidan och stötdämpning inuti. Fodralet är utformat ergonomiskt och därmed får du bättre grepp och komfort medan du håller telefonen i händerna.

För att hålla repor i schack har Tendlin höjt kanterna på fodralet så att pekskärmen skyddas från repor. Du kan komma åt alla viktiga portar och knappar på din telefon eftersom fodralet är exakt klippt ut.

USP: Ergonomiskt utformad

Kolla in på Amazon

5. MyNetDeals

För pendlare kommer MyNetDeals med ett läderfodral för iPhone 5s. Detta läderfodral är extremt bekvämt, eftersom du inte behöver hålla fodralet eller telefonen i dina händer. Sätt bara in höljet i bältet och njut av din dagliga resa fram och tillbaka på kontoret eller arbetsplatsen.

För att skydda din telefon på ett bättre sätt har fodralet också magnetisk förslutning med bältesklämma; om du inte vill sätta in bältet i öglorna, stoppa helt enkelt bältesklämman i bältet och bli bekymmersfri.

USP: Stark magnetisk förslutning

Kolla in på Amazon

6. FYY

Här är något för våra damer med krävande smak. FYY presenterar ett mycket modernt läderfodral i ett imponerande utbud av färger och mönster. Det finns så många som 45 mönster och färgalternativ att välja mellan.

FYY har använt premium PU-läder för att ge fodralet lite styrka. Den avtagbara lädersträngen gör att du kan hålla telefonen bekvämt. Om du vill kan du ta bort strängen när du vill sätta telefonen i din koppling.

USP: Imponerande färgutbud

Kolla in på Amazon

7. MOLLYCOOCLE

MOLLYCOOCLEs läderfodral mollycoddles din iPhone 5s med sin unika design och omfattande skydd. Blomsterdesignen ger en oändlig lyster till fodralet och förstärker utseendet. Det dynamiska mönstret lägger till oemotståndlig charm i fodralet och kommer att vara kvar länge.

För skydd har Mollycoocle använt en kombination av TPU och PU-läder, som förhindrar skador och håller fodralet ultratunnt. Väskan finns i fem livfulla färger, nämligen. blå, brun, grå, hetrosa och lila.

USP: Omfattande skydd

Kolla in på Amazon

8. Wisdompro

Wisdompro har kommit med en unik idé för att fånga konsumenternas uppmärksamhet. Case-tillverkaren ger dig en gratis universell pekskärmspenna. Paketet innehåller också ett klart skärmskydd för din iPhone 5s och en mikrofiberrengöringsduk.

Varumärket har använt mjukt premium PU-läder, vilket ger läderväskan enastående hållbarhet. Dessutom ger det hårda plastskyddet bättre skydd mot repor, stötar och oavsiktliga droppar.

USP: Användarvänlighet

Kolla in på Amazon

9. Belemay

Detta kaffebruna fodral till iPhone 5s är tillverkat av äkta läder. Belemays ingenjörer har handgjorda det här fodralet i superfin äkta kohudläder. För innerfoder har Belemay använt grisskinnsläder. För att skydda din telefon har Belemay installerat en stark magnet på plånboksfodralets flik.

För din bekvämlighet har läderfodralet två kortplatser och en ficka för att förvara kontanter. När du öppnar luckan kan du enkelt komma åt alla viktiga portar, kontroller och knappar på din iPhone 5s.

USP: Äkta läder

Kolla in på Amazon

10. Rssviss

Den röda och svarta kombinationen skapar en utmärkt profil av Rssviss läderfodral för iPhone 5s. Ett team av hantverkare på Rssviss har handgjorda detta fodral av PU-läder av högsta kvalitet. Materialet ger din telefon ett bra utseende och skydd mot bucklor och repor.

Den figurerade mönsterdesignen stjäl showen. För att göra det mer funktionellt finns det en pengarhållare och en kortplats. Du kan konvertera fodralet till en kickstand för att titta på videor och filmer på din smartphone.

USP: Figurerat mönster

Kolla in på Amazon

11. SHANSHUI

Nöj dig inte med bara ett läderfodral, här är ett plånboksfodral av läder för din iPhone 5s. Den är tillverkad av det finaste PU-lädret och har fantastisk design och elegant utseende. Förutom utseende kan den också lagra tre av dina kort och lite kontanter. Med den magnetiska stängningsmekanismen kan du vara säker på att damm och smuts ligger mil bort från din enhet.

Det bästa är att fodralet blockerar RFID, som vanligtvis används av hackare för att stjäla din kortinformation medan de är i plånboken. Slutligen finns det också några färgval som passar din smak.

USP: RFID-blockeringsteknik

Kolla in på Amazon

Vad är ditt val?

Ett starkt band mellan hårdvara och programvara ger Apples telefoner betydande livslängd. iPhone 5s lanserades i september 2013, och telefonen levererar fortfarande pålitlig prestanda. Dina ansträngningar att skydda den här enheten ger mer liv.

Du kanske vill hänvisa:

 • Bästa iPhone SE billaddare
 • Dockningsstationer för iPhone SE
 • Bästa iPhone SE bumperfodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found