Blogg

Bästa smala fodral för iPhone 11 Pro Max 2021

Den 6,5-tums iPhone 11 Pro Max är ett ganska djur att bära med sig. Det blir ännu större när du lägger det i ett fall. Det är därför vi har samlat några av de smala fodralet för iPhone 11 Pro Max. Dessa passar exakt över den eleganta ramen i rostfritt stål på din telefon för att skydda den från repor och hålla den snygg. Låt oss titta närmare.

 1. Spigen tunn passform designad fodral
 2. Woolnut Slim Leather Case
 3. PITAKA MagEZ-fodral
 4. i-Blason Cosmo-fodral - Marmorrosa
 5. MKOAWA Slim Fit-fodral
 6. CASEKOO Tunt TPU stötfångarfodral
 7. ESR Slim Marmor-mönsterfodral
 8. Hovik Slim Fit Shell hårt skyddsfodral
 9. TOZO ultratunt silikonfodral
 10. Speck Products Presidio-fodral
 11. TORRAS Slim Fit Cover

1. Spigen tunn passform designad fodral

Spigen är ett av de mest kända varumärkena för iPhone-tillbehör. Det har redan tillverkat stötfångarfodral, och nu har det kommit med högkvalitativt tunn fodral för iPhone 11 Pro Max. Detta fodral stöder magnetiska bilfästen; QNMP-metallplåt kan dock störa den trådlösa laddningen. Därför kan du behöva ta bort fodralet innan du laddar din iPhone trådlöst.

För att hålla din iPhone lätt och fickvänlig har Spigen använt reptåligt polykarbonat. Du kommer inte ens känna att du har en 226-grambit i dina händer. Alla knappar, kontroller och portar på din telefon öppnas även efter att du har installerat det här fodralet. detta gör det enkelt för dig att använda din enhet.

USP: Stöd för magnetisk bilmontering

Kolla in på Amazon

2. Woolnut Slim Fodral

Ett fall som ser bra ut idag och kommer att se vackert ut i många år framöver. Woolnut uppnår denna bedrift genom det vegetabiliska omgjorda fullkornsskandinaviska läderytan. Det bästa med sådana läder av högsta kvalitet är den underbara och unika patina som de utvecklar med tiden och användningen.

Så även om det tunna skalet skyddar din iPhone 11 Pro Max mot åldrande, åldras den själv utan problem. En tunn konstruktion undviker onödig bulk, samtidigt som det säkerställer korrekt skydd. Det eleganta men ändå funktionella fodralet stöder också trådlös laddning.

USP: Mjuk mikrofiber

Kolla in på Amazon

3. PITAKA MagEZ-skal - Smala fodral för iPhone 11 Pro Max

PITAKA har gjort ett tunt fodral som är fem gånger starkare än stål. Du kan blindt lita på detta fall för dess styrka. Även om fodralet är robust i profil har PITAKA bibehållit minimal design i det här fallet. Det är kanske det mest hållbara minimalistiska fallet i vår lista. Detta fodral är tillverkat av 100% aramidfiber, som vanligtvis används i rymd- och militärmaterial.

Detta fodral är utrustat med metallplattor; om du använder PITAKAs bilhållare kan du placera din iPhone för att ladda den magnetiskt. Det ultratunna och lätta fodralet är faktiskt lika starkt som järn. Ytan på detta fodral har en mjukhet hos en baby; Därför vill du alltid ha din iPhone 11 Pro Max i händerna.

USP: Starkaste minimalistiska fall

Kolla in Pitaka

4. i-Blason Cosmo-fodral - Marmorrosa

i-Blason är känt för att tillverka högkvalitativa fodral för iPhone. Detta tunna fodral är hämtat från märket Cosmo-serien. Tidigare fanns i-Blason-fodral i enkla mönster; nu gör detta marmormönster i detta fodral väskan unikt och annorlunda.

Detta tunna fodral kommer med ett beröringskänsligt skärmskydd som skyddar OLED-skärmen på din iPhone 11 Pro Max. Således ska du inte betala extra pengar för ett skärmskydd. TPU i detta fall är flexibelt och kan motstå stötar effektivt. Håll din telefon mil från repor, skrapor, stötar och plötsliga fall.

USP: Marmormönster

Kolla in i-Blason

5. MKOAWA Slim Fit-fodral

Det är snyggt och starkt. MKOAWA har uppnått denna dubbla prestation i ett enda fodral för iPhone 11 Max Pro. Detta fodral finns i fem olika färger, och det är utan tvekan det mest fashionabla i denna lista. Om du älskar att framhäva din unika stil kan du köpa den här produkten och installera den på din iPhone 11 Pro Max. Bortsett från stil har väskan också muskler.

Detta tunna och lätta fodral är tillverkat av matt, icke-glansigt material. Detta dropptestade fodral har ett stötsäkert skydd som är gjord av genomskinlig matt PC-bakpanel. Känsliga knappar på telefonen är framträdande även efter att detta slimehölje är installerat. Icke-skrymmande design av detta fodral håller telefonens profil tunn och attraktiv.

USP: Känsliga och lyhörda knappar

Kolla in på Amazon

6. CASEKOO Tunt TPU-fodral

CASEKOO ger ett helt genomskinligt tunt skal till din iPhone 11 Pro Max. Detta klara, skyddande och ultrahybridfodral har inbunden och flexibel TPU-stötfångare. Materialet håller fodralet lätt och därför kan du använda telefonen länge utan trötthet. En av fördelarna med detta fall är att du kan visa upp den verkliga skönheten i din senaste enhet. En extra beläggning ökar transmittansen och reflektionen.

För att skydda din telefonskärm och kamera har CASEKOO upphöjda ramar på framsidan och läpparna i hörnen. När du kontrollerar det här fodralet med ett mikroskop hittar du 360 luftkudde i fyra hörn, vilket kan absorbera 95% av dropppåverkan. Din iPhone är helt skyddad i detta tunna fodral.

USP: Helt transparent

Kolla in på Amazon

7. ESR-täcke i marmormönster

Ibland ligger elegansen i måttlig storlek. Din iPhone 11 Pro Max är 6,5 tum stor. Här förmörkas telefonens elegans av dess stora storlek. För att undvika denna situation presenterar ESR ett snyggt fodral med marmormönster. Väskan har mjuk och flexibel TPU, som gör att du snabbt kan installera och ta bort fodralet.

Den marmorhöljen i marmor ger dig en mjuk beröringskänsla utan att göra den en hal yta. Njut av ett ergonomiskt grepp på den reptåliga ytan. För skärm- och kameraskydd har ESR förhöjda kanter; detta förhindrar att din telefons pekskärm och kamera skadas när du placerar din iPhone med framsidan nedåt.

USP: Ergonomiskt grepp

Kolla in på Amazon

8. Hovik Slim Fit skal hårt skyddsfodral

Hoviks ultratunna fodral kramar din iPhone tätt och ger utmärkt skydd utan att lägga till bulk. Om du har djupa fickor (ordlek inte avsedd) kan du glida telefonen i fickorna eller väskan. Detta fodral har en mjuk yta mot fingeravtryck tillsammans med extraordinärt grepp och mjuk beröring.

För att skydda din premiumenhet har Hovik använt avancerad hårdplast i detta fall som kan tåla droppar. Dess 0,5 mm upphöjda kanter runt kameralinsen skyddar linserna på din iPhone. Detta fodral är kompatibelt med andra iPhone-tillbehör som skärmskydd, trådlösa hörlurar, öronsnäckor och trådlösa laddare.

USP: Avancerad hårdplast

Kolla in på Amazon

9. Tozo Ultra-Thin Silikon Väska

TOZO har använt flytande silikongel-gummimaterial för att göra detta fodral stötsäkert. Det tunna fodralet har fyra sidor fullt skyddskåpa för din iPhone 11 Pro Max. Njut av bekvämt grepp, motståndskraft mot stötar och repor. Eftersom fodralet är utformat exakt kan du snabbt installera och ta bort det. Det lätta och ultratunna fodralet ser bra ut utan skrymmande känsla.

För att ge ditt iPhone fullt skydd har TOZO täckt alla hörn och höjt kanterna. Din iPhone-pekskärm är skyddad även om du placerar den med framsidan nedåt. Ett perfekt passformskal lämnar ingen bubbla och ger dig full tillgång till laddningsportar, ljudknappar, strömbrytare och andra kontroller på din iPhone.

USP: Flytande silikongel

Kolla in på Amazon

10. Speck Products Presidio- fodral

När ett företag gör stora krav på sina produkter och tjänster skulle folk knappast tro. Men när en tredje person uppskattar företagets ansträngningar skulle användarna ge öronen. Speck har tappat i ett laboratorium för att släppa testet på sitt iPhone 11 Pro Max smala skal. Specks Presidio-fodral är falltestat från en höjd av 13 fot. Detta test har visat sin extrema hållbarhet för att skydda din iPhones pekskärm.

Detta fodral har en mjuk touch och matt finish, vilket ökar dess elegans. Den reptåliga kroppen är tillverkad med antimikrobiellt skydd. Njut av trådlös laddning och lyssna på din favoritmusik medan telefonen laddas.

USP: 13 fot falltestad

Kolla in på Amazon

11. TORRAS Slim Fit Cover

TORRAS har designat ett otroligt tunt fodral för din iPhone. Detta ultratunna fodral är bara 0,03 tum; din iPhone ser inte skrymmande ut efter installationen av detta fodral. Hårdplast och matt yta i detta fodral gör det skyddande och elegant samtidigt. När du väl har valt det här fodralet på din iPhone kan du komma åt alla telefonens funktioner, portar, knappar och kontroller smidigt.

Väskan är tillverkad av DE importerad matt yta, vilket ger exklusiv silkeslen känsla. När du rör vid telefonen kan du känna en unik mjuk beröring av det matta yttre. Detta fodral finns i tre vackra färger: rött, marinblått och rymdsvart.

USP: Silkeslen känsla

Kolla in på Amazon

Det är allt, vänner!

Loggar ut…

Tunna eller smala fodral är de mest bedårande tillbehören till din iPhone. Det finns allt en konsument letar efter: stil, styrka och tillförlitlighet. Du kan utforska den här listan och välja någon eller flera för din iPhone 11 Pro Max.

Du vill också komma ikapp med dessa inlägg:

 • Bästa antimikrobiella fodral för iPhone 11-serien
 • Lyxfodral till iPhone 11 Pro Max
 • Bästa iPhone 11 Pro Max, 11 Pro och iPhone 11 kamerafjällare

Vilket smalt fodral kommer du att köpa till din iPhone? Dela din feedback med oss ​​i kommentarsektionen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found