Blogg

Så här ställer du in anpassad textsvar för samtal på iPhone

Tro det eller inte, du måste hata några som ringer från din kontaktlista på din iPhone. Men du är hjälplös eftersom de är nödvändiga ont i ditt sociala eller yrkesmässiga liv. Och därför tar du gärna eller ovilligt deras inkommande samtal.

Du önskar att du hade ett innovativt sätt att hantera sådana varelser. Ett trubbigt svar kan ha dykt upp i ditt sinne, men detta kan förstöra förhållandet för gott. Du kan dock vara lite kreativ och undvika sådan olägenhet under en tid.

Tack och lov har din iPhone möjlighet att anpassa alternativet “Svara med text”. Genom att använda den här funktionen kan du skicka ett meddelande till en uppringare och förmedla honom / henne ett meddelande om att du är upptagen eller deltar i ett viktigt möte och vill prata med den som ringer efter någon gång.

När du får ett samtal visar din iPhone-skärm dig två knappar: Avvisa till vänster och Acceptera till höger. Ovanför Accept-knappen kan du se ett meddelandealternativ tillgängligt. Allt du behöver göra är att trycka på den meddelandeknappen och välja ditt anpassade meddelande och skicka det till den som ringer. Detta kopplar bort dig från den som ringer och han / hon kommer att få ditt meddelande.

Låt oss nu gå in i detaljerna om hur du kan svara på ett inkommande samtal med en text.

Så här ställer du in anpassat svar för att svara på inkommande samtal på iPhone

Steg 1. Starta Inställningar-appen → Tryck på Telefonapp.

Steg 2. Välj nu och tryck på alternativet “Svara med text”.

Du kan se några färdiga textalternativ som ges av Apple i nedtonad text.

Steg 3. Klicka på varje alternativ och anpassa texten.

Nu, när du ringer från en person som du inte vill prata med, kan du bara skicka ett meddelande till honom / henne som svar. Klicka bara på alternativet "Meddelande" ovanför "Acceptera" -knappen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found