Blogg

Hur man döljer Instagram-berättelser från någon på iPhone

För att säkerställa att dina berättelser har behövt integritet, tillåter Instagram dig att inte bara ställa in ditt konto privat utan också dölja dina Instagram-berättelser från någon som använder din iPhone. Det bästa med den här funktionen är att den låter dig hålla dina inlägg dolda för vissa vänner utan att behöva följa upp dem.

En sak som är värt att notera är att dölja din berättelse för någon är annorlunda än att blockera dem. Till exempel fortsätter den person som du har slutat se dina historier att se din profil och dina inlägg; till skillnad från de blockerade.

Hur man döljer Instagram-berättelser från någon på iPhone

Steg 1. Starta Instagram- appen på din iPhone → Tryck på profilfliken längst ned till höger → Nu måste du trycka på Gear-ikonen.

Steg 2. Klicka sedan på  Story Settings  under  Account .

Steg 3. Tryck nu på  Dölj berättelse från .

Steg 4. Slutligen måste du välja de personer du vill dölja din berättelse från → I slutet trycker du på Klar i det övre högra hörnet .

Det är allt!

Nu kommer dessa människor inte att kunna se din berättelse.

Hur visar jag Instagram-berättelser från någon på iPhone

När som helst vill du tillåta dessa vänner att se dina inlägg, du kan göra det med lätthet.

Steg 1. Öppna Instagramfliken ProfilInställningar (kugghjulsikon.)

Steg 2. Tryck på Story-inställningar.

Steg 3. Klicka på Dölj historia från.

Steg 4. Tryck på cirkeln med bocken bredvid den person som du vill se dina inlägg → Tryck på Klar längst upp till höger för att bekräfta ändringen.

Det är allt folk!

När du tittar på vem som har sett din historia kan du välja personer att dölja din historia för. Klicka helt enkelt på "X" till höger om deras namn och välj  Dölj historia från [användarnamn] .

Om din berättelse dyker upp på en hashtaggsida eller plats kan du se den högst upp i listan över personer som har sett din berättelse.

Klicka bara på x  till höger om en plats eller hashtag-sida för att dölja din historia från den. Ditt kontos sekretessinställning låter dig bestämma vem som kan se din historia. Om du har ställt ditt konto privat, är det bara dina godkända följare som kan se din historia.

Om ditt konto är offentligt kan dina följare och vem som helst se din berättelse och profil.

Sammanfatta:

Det är så du kan hålla inlägg under vissa omslag från vissa vänner! Har du någon feedback? Dela gärna det i kommentarerna nedan.

Kom också ihåg dessa inlägg:

  • Dölj Instagram-berättelser från Hashtag och platssida på iPhone
  • Så här arkiverar du Instagram-inlägg på iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found