Blogg

Bästa skatteappar för iPhone och iPad 2021

Det var tillfällen när skatteregistrering brukade vara lite besvärlig för mig. Saker som att beräkna skatter och ta reda på sätten att få mer återbetalningar var lite utanför mitt sortiment. Men de dagarna är borta och för alltid! Med de bästa skatteapparna för iPhone och iPad som är tillgängliga för att göra processen till en vind behöver jag inte längre bränna midnattoljan för att ta reda på hur mycket jag måste betala.

Använder du fortfarande de traditionella metoderna för att spåra dina utgifter och beräkna skatter? Bli av med de långa processerna och omfamna den snabba funktionaliteten och utför alla saker direkt från fingertopparna. Och om du någonsin stöter på ett hinder kan du alltid be experterna att rädda dig omedelbart. Så, vad håller dig tillbaka, kompis?

1. TurboTax-skattedeklarationsapp

TurboTax är vad du ska välja för att skicka in inkomstskatt snabbt och enkelt direkt från din iOS-enhet. Genom den stegvisa vägledningen säkerställer du att du kan fylla i formuläret korrekt. Du kan också kontakta TurboTax-specialist för mer hjälp.

Skatteavgiftsappen söker efter mer än 350 skatteavdrag och -krediter så att du kan stärka din återbetalning. Du kan ta reda på alla viktiga saker om din skatteåterbäring. Och med Face ID, Touch ID och PIN låter det dig erbjuda ditt konto säkerhet.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. H&R Blockera skatteförberedelse och fil

H&R Block gör skatteregistreringen ganska enkel. Det bästa med den här appen är den välbehövliga hjälp den erbjuder. Så om du någonsin träffar en spärr kan du be den att visa dig vägen.

För att komma igång skapar du ditt konto, förbereder och arkiverar ditt nästa

återvänd genom att följa alla råd. Det låter dig ta bilder och ladda upp PDF-filer av dina skattedokument. Du kommer också att kunna importera dokument under skatteförberedelsen. Och när du är redo att betala, använd Apple Pay för att göra betalningar snabbt och säkert.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Stegskatt - körsträcka

Spåra automatiskt din körsträcka och ta reda på sätten att sänka din skatt Stride Tax är utformad så att du kan maximera dina körsträckaavdrag. Du kan snabbt importera alla dina utgifter och upptäcka alla pengarsparande sätt. Och när du väl har skrivit ner allt kommer du att kunna skicka in skatt i ett ögonblick.

Påminnelserna i realtid låter dig aldrig glömma de väsentliga sakerna. Med mycket hjälpsamma råd kan du veta vilka utgifter du kan dra av. Det är den lättanvända funktionen som gör Stride Tax till ett bra alternativ för rideshare-chaufförer, kreativa proffs, matservicepersonal, företagskonsulter, försäljningsagenter, fastighetsmäklare och hemmaservicepersonal.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. TaxAct Express

TaxAct Express fungerar som en smart guide! Vad jag har gillat mycket med den här appen är möjligheten att erbjuda en mer personlig produktrekommendation enligt din skattesituation. Tack vare den stegvisa vägledningen låter appen dig gå igenom processen utan krångel.

Du kan ta dina W-2-data genom att ta ett foto eller ladda upp det från telefonbiblioteket. Med tvåfaktorautentiseringen erbjuder den nödvändiga skyddet för dina data. Dessutom kan du också använda Face ID eller Touch ID för att ge din data en extra sköld.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. TaxCaster: Skattkalkylator

Om du vill ha djupgående information om din skatt bör du inte se bortom TaxCaster. Med denna självdeklarationsapp kan du direkt få tillgång till uppskattningen av din 2017-återbetalning. Du kommer också att kunna få prognosen för 2018 beroende på de nya lagarna för skattereform.

Med inkomstskattappen kan du också justera dina lönecheckningar så att du tar mer pengar eller planerar att betala mindre skatt. Det finns också en navigeringslåda som gör att du enkelt kan växla till andra integrerade appar som TurboTax, Turbo, Mint och ItsDeductible.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Beräkning av inkomstskatt

Är beräkning av skatt en komplicerad affär för dig? Jag skulle rekommendera dig att testa inkomstskattkalkylatorn. Det här är en så snygg och effektiv skatteberäkning som kan göra ditt jobb effektivt.

Det finns flera funktioner som automatiskt urval av tillämpliga skatteberäkningar, automatisk kontroll av AMT (alternativ minsta skatt) tillämplighet och analys och ytterligare Medicare skatt som låter dig utföra din uppgift snabbt. Dessutom kan du också analysera effekterna av specifika avdrag och också övervaka alla viktiga saker genom flera cirkeldiagram.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. 1tapsskatt: självbedömningshjälp

Med 1tapsskatt kan du enkelt hålla reda på dina skatter och vinster i realtid. Du kommer att kunna uppskatta skattebetalningar och helst förbereda dig för överskott. Med HMRC-skattekalkylatorn kan du beräkna skatteplikten korrekt.

Det låter dig också snabbt lära dig hur mycket du kommer att vara skyldig enligt din inkomst. Du kan övervaka dina utgifter, skatteplikt och inkomst för att säkerställa att du alltid håller fast kontroll. Den gratis versionen av appen tillåter 60 autosökningar per år. Du måste uppgradera till pro-versionen av appen för obegränsad skanning.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Klicka på Tax Pro

Förbered din skatt utan stress med Click Tax Pro! Fyll bara i all nödvändig information som namn, adress, födelsedatum och låt appen lämna in din retur. Denna inkomstskatt-app specificerar dina avdrag och erbjuder också revisionsvakt för mer säkerhet. Med hjälp av dina dokument och information förbereder de dina skatter så att du får mer dina återbetalningar.

Om de har några frågor kommer de antingen att ringa eller maila dig. När dina dokument har undertecknats skickar de din skattedeklaration via e-post och skickar en bekräftelse när den har godkänts.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. HelloTax

HelloTax är en lätt skatteapp som låter dig utföra alla grundläggande saker utan problem. Du kan enkelt hålla koll på din returstatus och även använda skatteräknaren för att snabbt upptäcka hur mycket du måste betala.

Kolla in dina pan-kortuppgifter och se även din transaktionshistorik för att spåra dina utgifter. Dessutom lagras hela dokumenten säkert och du kan också synkronisera dem över dina enheter för att hantera dem bekvämare.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Skattedag

Om du vill övervaka din resa med GPS mot skatteregistret i USA, är TaxDay ditt bättre alternativ. Denna inkomstskatt-app är ett idealiskt alternativ för personer med flera staters uppehållstillstånd och ofta mellanstatliga affärsresenärer eftersom det låter dig exakt spåra beskattningsbara dagar.

Den har en omfattande databas med statliga skatteregler som spårar resor exakt. Med det intuitiva rapporteringsgränssnittet kan du hantera poster och generera korrekta, fullständiga granskningar. Dessutom säkerställer de anpassade aviseringarna att du inte glömmer att utföra den viktiga uppgiften.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det var allt tills vidare!

Vad är ditt val?

Jag antar att det inte längre blir en komplicerad affär för dig att förbereda din skatt. Vilken av dessa appar har fångat dina ögon? Låt oss veta dina val i kommentarerna.

Ta en titt på dessa inlägg också:

  • Bästa ERP-appar för iPhone och iPad
  • Project Management Apps för iPhone och iPad
  • Bästa appar för kontakthantering för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found