Blogg

Bästa USB-C-hubbar för MacBook Pro 2021

Om du är en arbetsnarkoman eller arbetar på flera enheter med din MacBook Pro behöver du säkert fler portar på din Mac att arbeta med! Är det inte ?! Det är här de flesta användare föredrar USB-C-nav för MacBook Pro som har SD-kortläsare, USB 3.0, HDMI, Ethernet, Thunderbolt 3 och mycket fler portar! Från att ansluta en extern hårddisk till SD-kort eller från en projektor till en skrivare behöver du en USB-C-hubb för att ansluta dessa äldre kringutrustning till din nya MacBook Pro. Därför har vi granskat de bästa USB-C multiport-adaptrarna som kan göra ditt skrivbord till en dockningsstation.

Bästa USB-C multiportadaptrar för MacBook Pro

 1. Purgo 7-i-2 USB-C Hub
 2. CharJenPro MacBar
 3. TOTU
 4. TBI Pro
 5. Purefix
 6. GIKERSY
 7. iTeknic
 8. FALWEDI
 9. Andobil
 10. CharJenPro MacBar E
 11. Purgo Hub utan Ethernet-port
 12. ALLEASA
 13. AUKEY
 14. Ansbell
 15. Intpw

1. Purgo 7-i-2 USB-C Hub

Purgo är klassens bästa och mest kompakta USB-C-hub någonsin! De rymdgrå och silverfärgerna matchar exakt din MacBook Pro också. Totalt 7 portar kan användas samtidigt för att utföra flera uppgifter med en blick. Tillgång till 4K HDMI-port, 40 Gbps Thunderbolt 3, 2 USB 3.0-portar, Micro- och SD-kortläsare och Gigabit Ethernet-port som går upp till 1000 Mbps!

Multiportadaptern stöder upp till 100 W strömförsörjning så att du kan ladda din MacBook Pro på nolltid och under tiden använda de andra portarna i navet utan några avbrott. Den levereras med 18 månaders garanti och fungerar även med MacBook Air förutom MacBook Pro. 

USP:  Snygg och kompakt med 7 portar!

Kolla in på Amazon

2. CharJenPro

Denna USB-C multiport-hubb är bara gjord för MacBook Pro och MacBook Air! Med nästan lika portar jämfört med Purgo ser CharJenPro mer robust ut med aluminiumbeläggning och de kallar det också som MacBar. Den är enkel att använda och passar in där utan att behöva röra sig!

Platserna i CharJen Pro är HDMI-port, 2 x USB 3.0-portar, 1 Thunderbolt 3 USB-C-port, USB C-port, SD- och Micro SD-kortläsare. Det enda som saknas är att den inte har Gigabit Ethernet-port. Denna USB-C-hubb finns i silver- och rymdgrå färger. 

USP: Passar väldigt tätt med MacBook Pro

Kolla in på Amazon

3. TOTU

Med mer än 10 portar skulle TOTU vara mitt val om jag måste välja en svindlande USB C-multiportadapter till ett anständigt pris. Var det en penna enhet, hårddisk, SD-kort, ett tangentbord eller en Ethernet-kabel, TOTU har täckt det! 4K HDMI-utgången från detta nav är kristallklar som alltid!

TOTU hud innehåller 11 portar och de är Ethernet, 2 USB 3.0-portar, 2 USB 2.0-portar, typ C PD-laddningspunkt, 4K HDMI, Vega, Micro SD & TF-kortläsare. Dataöverföring sker med blixtsnabbhet när du använder TOTU USB C Hub för MacBook Pro. 

USP:  11 portar med snabbast dataöverföring

Kolla in på Amazon

4. TBI Pro

TBI pro är det enda USB C-navet som hittills har täckt alla portar. Den har totalt 12 portar i multiportadaptern. Portarna är som följer: SD- och Micro SD-kortläsare, RJ45 Gigabit-port, 4 x USB 3.0-portar, HDMI 4K-port, VGA 1080p-port, 4K 30Hz MiniDP-port, USB Type-C-port.

Den mest intressanta porten som jag hittade är en 3,5 mm ljudport. Den är inte tillgänglig i de topprankade USB C-multiportadaptrarna också. Om du vill ha den här porten förutom de andra är TBI pro din väg att gå! Observera att HDMI-porten inte kan fungera med MiniDP-port samtidigt. Den finns i silverfärg! 

USP:  3,5 mm ljuduttag

Kolla in på Amazon

5. Purefix

Purefix är en av de finaste MacBook pro-nätverksadaptern om du letar efter detsamma. Med 7 portar totalt och kompakt i stil lockar Purefix mig att få en till min MacBook pro. Det tunna navet i aluminium är speciellt utformat för MacBook Pro och MacBook Air. Den finns i rymdgrå och silverfärger.

Medan Gigabit Ethernet-porten kan snabba upp till 1000 Mbps, ger A-portarna dataöverföringshastigheter på upp till 50 Gbps. De tillgängliga portarna är 2 x USB 3.0-portar, SD & Micro-kortläsare, Thunderbolt 3, Gigabit Ethernet och 4K HDMI! Och inte att glömma bort 100W-effektleveransfaktorn också. Så det är ett allt-i-ett-paket totalt sett!

USP:  1 års garanti *

Kolla in på Amazon

6. GIKERSY

Denna USB C-multiport-hubb är gjord för modellerna MacBook Pro 2019, 2018, 2017 och 2016. Med två HDMI-portar är GIKERSY den första i listan som har den. Den levereras med 3 USB-C 3.0-portar varav 2 är avsedda för dataöverföring och 1 endast för laddning. USB-C PD-porten laddar din MacBook Pro i snabb hastighet. 

Adaptern levereras också med 2 USB 3.0-portar för att ansluta dina nödvändiga kringutrustning. Den har också 3,5 mm jack som kan användas för att ringa eller för att höra din favoritmusik också.

USP: 2 HDMI-portar med 3,5 mm-uttag!

Kolla in på Amazon

7. iTeknic

iTeknic ansluter inte till en direktport men den ansluts till en förlängd kabel med en USB C-typ till din MacBook Pro. Det är kompakt, vilket gör det enkelt att bära på språng! Den levereras med 6 portar HDMI, Ethernet, PD-laddningspunkt och 3 USB 3.0-portar. Överför dina filer inom några sekunder och med RJ45 Ethernet får du hastigheter upp till 1000 Gbps. 

Kort sagt, det har täckt alla grundläggande saker och det saknar bara en kortläsare. Tja, det är helt bra när du får iTeknic USB-C multiportadapter för MacBook pro till ett överkomligt pris. 

USP:  Prisvärd 

Kolla in på Amazon

8. FALWEDI

Den kompakta designen och det begränsade antalet portar lockar mig att få FALWEDI: s USB C Hub för MacBook Pro. Med 2 USB 3.0-portar, 1 Thunderbolt-port, 1 Ethernet-port, 1 4K HDMI-port, SD- och TF-kortläsarport, är det ett perfekt val för en mellankortadapter för din MacBook Pro. 

Ethernet-porten säkerställer att internethastigheten kan gå upp till 1 Gbps och USB 3.0-portarna ser till att dina data överförs utan några avbrott till en penna enhet eller en extern hårddisk. 

USP:  Kompakt och robust!

Kolla in på Amazon

9. Andobil

Andobils USB C-multiportadapter ser klassisk ut, åtminstone för mig! Med en snygg och kompakt design tillsammans med 7 nödvändiga portar framstår den som den bästa MacBook Pro USB C-multiportadaptern i dagens lista för mig. Oavsett om det är ett tangentbord, en smartphone, en hårddisk etc. kan du ansluta allt till din MacBook Pro med hjälp av Andobil USB C-hubb.

Hubben har 1 HDMI-port, 1 Thunderbolt 3-port, 2 USB 3.0-portar för dataöverföring, 1 USB-C-port för endast data, Micro SD-kortport och SD-kortport. Jag tror att de här 7 grundportarna räcker för alla användare att välja en produkt, åtminstone för mig. Jag vet inte varför men jag älskade den här personligen. Den finns i silver och grå färger.

USP:  Kompakt och tillverkad av aluminium

Kolla in på Amazon

10. CharJenPro MacBar E

CharJenPro är tillbaka igen med sin andra produkt i dagens notering. Den enda skillnaden mellan båda är Ethernet-porten. Den här produkten har Gigabit Ethernet-port och den tidigare har den inte. I det här har du ingen USB C-port.

Resten av portarna liknar produkt nr 2 i den här listan. I produktnamnet står E i detta fall för Ethernet. Denna USB C-multiportnav finns i rymdgrå och silverfärger. 

USP: Snabbaste Ethernet-port

Kolla in på Amazon

11. Purgo USB C Hub utan Ethernet-port

Om du vill hoppa över Ethernet-porten och lägga till en USB C-port till din hub är den här Purgo multiport-adaptern din väg att gå! Resten av portarna är nästan desamma som nämns i produkt nr 1 i den här listan. Den enda skillnaden är att den här produkten levereras utan Ethernet-port och har en USB C-port som inte finns i den tidigare produkten.

Detta är ett perfekt USB C-nav för dem som använder Wi-Fi och vill använda USB C-porten för att ansluta olika enheter som stöds. Dessutom kommer Purgo i guld, silver och rymdgrå färger. 

USP:  Extra USB C-port (ingen Ethernet-port)

Kolla in på Amazon

12. ALLEASA

Detta odjur såg ut som en kraftbank när jag först såg den. Det ger ett kraftfullt uttalande när du får det i dina händer. Alleasas USB C-multiportadapter för MacBook Pro ser robust ut och den ansluts till din bärbara dator med en kabel istället för direktport. Den är kompatibel med Dell, HP, Asus, Huawei Matebook, Chromebook och mycket mer c-bärbara datorer förutom MacBook Pro. 

ALLEASA USB C-hubb levereras med en 4K HDMI-port, RJ45 Ethernet-port, laddningsport Type C, 3 x USB 3.0-port, SD-kortläsarport och TF-kortläsare. Allt som allt har den alla baser täckta. Enheten levereras med 12 månaders garanti och gratis teknisk Amazon-support ingår. 

USP: Kompatibel med olika bärbara märken

Kolla in på Amazon

13. AUKEY

Aukeys USB-C multiport-hub ser klassisk ut och passar din MacBook pro tätt. Vare sig det är att ansluta din skärm eller din iPhone. Denna adapter kan göra allt för dig. Hubben har 1 4K HDMI-port, 1 Thunderbolt 3-port, 2 x USB 3.0-portar, USB-C-dataport, SD- och Micro SD-kortläsarportar. 

Produkten levereras med ett 24-månaders garantibevis för produktersättning och gratis teknisk support ingår. AUKEY finns bara i rymdgrå färg. 

USP:  24 månaders garanti

Kolla in på Amazon

14. Ansbell

Om du letar efter en adapter som passar i din MacBook Pro, har alla basportar till ett överkomligt pris, är Ansbell din väg att gå! Vare sig det är en skrivare, hårddisk, projektor, tangentbord eller en penna, och du kan ansluta allt till din MacBook Pro genom att bara spendera en anständig summa. 

Ansbells USB C-multiport-hubb för MacBook Pro levereras med 1 HDMI-port, 1 Thunderbolt 3-port, 2 x USB 3.0-portar, 1 USB-C-port, 1 SD-kortport och 1 Micro SD-kortport. Produkten kommer i rymdgrå färg tillsammans med 12 månaders återbetalningsgaranti.

USP:  Smal, kompakt och prisvärd!

Kolla in på Amazon

15. Intpw

Sist men inte minst har Intpw åtta portar. Denna multiport-hub har 3,5 mm jackport tillsammans med 1 HDMI-port, 1 Thunderbolt 3-port, 2 x USB 3.0-portar, 1 USB-C 2.0-dataport, 1 USB-C 3.0-dataport, 1 strömförsörjningsport. 

Med maximalt 1,3 mm mellanrum mellan porten och MacBook Pro utan ett fodral påverkar inte prestandan. Produkten levereras med ett gratis läderfodral ingår. 

USP:  3,5 mmm jackport och gratis läderfodral

Kolla in på Amazon

Så det här är några av de bästa USB-C multiport-adaptrarna för MacBook Pro.

Summering…

Om du frågar mig går jag med TBI pro eftersom den har 12 portar och den kommer enkelt att ansluta många enheter samtidigt. När det gäller kompakt design och grundportar skulle jag följa med Purgo.

Rekommenderade produkter att köpa!

 • Bästa USB-C till blixtadaptrar
 • Bästa USB-C-kortläsare för Mac
 • MacBook Pro / Air-stativ
 • Bästa stående skrivbord för MacBook Pro, Air, iMac och Desktop

Så vilka av dessa USB-C multiport-hubbar du älskade?

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found