Blogg

Bästa iPhone 6s bältesfodral 2021

För dagliga pendlare är en multifunktionell mobilväska den bästa följeslagaren. Under sin tröttsamma resa till och från kontoret tycker de att det är utmanande att använda handsfree-prat med någon. Och att ta ut sina iPhones från sina djupa fickor är ingen mening.

Så vad är lösningen? Tack och lov erbjuder tillbehörstillverkare en bättre lösning. Bältesfodral är det bästa för att skydda din iPhone 6s. Det är enkelt och säkert; ta snabbt ut telefonen, avsluta konversationen och lägg tillbaka den i bältesklämman. Dessutom behöver du inte oroa dig för din iPhones säkerhet eftersom det magnetiska klippet skyddar din telefon mot skador.

Vi har sammanställt en lista över de bästa iPhone 6s bältesklämfodral för dig. Dessa fodral varierar i design, färger och funktioner. Men en sak som förbinder var och en är den säkerhet och lätthet de erbjuder. Några av standardfunktionerna i hölster är kickstand, magnetisk förslutning, premiumläderfinish, stötskydd och mer.

 1. Aduro
 2. BOMEA
 3. innesluten
 4. BOMEA
 5. Gcepls
 6. Trianium Duranium-serien
 7. FOGEEK
 8. Debin
 9. TurtleBack
 10. E LV

1. Aduro

Aduro har kommit med ett fodral som kombinerar skal och hölster. Du kan ta bort höljet och bara använda skalet för att skydda din iPhone 6s. Väskan har en kickstand som gör att du kan läsa och titta på ditt favoritinnehåll och filmer / videor.

En anmärkningsvärd egenskap är att hölsterklämman svänger och stoltserar med en robust låsmekanism för att hålla din telefon skyddad och på plats. För mer bekvämlighet kan du enkelt ta ut telefonen från höljet utan att ta bort den från fodralet.

USP: Vridbart hölsterklämma

Kolla in på Amazon

2. BOMEA

Bomea erbjuder ett enkelt men robust bältesklämhölster för iPhone 6s. Detta svartfärgade fodral kan enkelt fånga din uppmärksamhet; bältesklämhöljet har robust magnetisk förslutning som säkerställer ett robust grepp och säkerhet för din telefon.

Väskan har tre starkt fastsatta öglor för att glida igenom bältet; detta ger ett extra skydd till ett helt skal, därmed din iPhone 6s. Om en idé om ett jazzy-fodral inte gillar dig, erbjuder Bomea detta bältesklämfodral till ett utmärkt pris.

USP: Klassisk profil

Kolla in på Amazon

3. Kapslad SlimShield-serie

Encased SlimShield Series behövde inte arbeta mycket för att gå in i denna elitliga. Enkelt uttryckt är den utformad för att ta hand om alla dina grundläggande behov.

Tack vare den solida PCR-sammandragningen kan den vara längre. Du kan vrida bältesklämman upp till 180 grader för att hålla enheten ordentligt på plats.

Med den mjuka ytan känner du dig väldigt bekväm att hålla fodralet i handflatan. Slutligen kan du välja detta fall i två färger: djupblå och grå.

USP: Säker låsmekanism

Kolla in på Amazon

4. BOMEA

Med en vintagedesign är Bomea grundad för människor som söker enkelhet. Den är gjord av högkvalitativt material och har en mjuk inredning för att motstå repor.

De tre öglorna i fodralet ger extra garanti för att fodralet aldrig kommer av bältet. Men se till att du placerar din telefon med ett skyddande fodral eftersom den här påsen är för stor för en naken iPhone.

Det finns också en kortinnehavare som låter dig bära dina kort säkert. Vänligen tacka den magnetiska förslutningen, alla dina värdesaker förblir säkra inuti.

USP: Kortplats

Kolla in på Amazon

5. Gcepls

Gcepls har introducerat en unik design i bältesfodral. Till skillnad från traditionella bältesklämfodral är den här alldeles för annorlunda i stil och design. En anmärkningsvärd funktion i detta fall är hur du sätter in din iPhone 6s i höljet. Du måste sätta telefonen upp och ner i fodralet.

Du kan vrida bältesklämman i 360 grader; den här funktionen ger bättre komfort när du kör din bil eller någon tvåhjuling. Kontrollera dess magnetiska förslutning som håller din telefon på plats och säker.

USP: Premium läder

Kolla in på Amazon

6. Trianium Duranium-serien

Trianiums "Duranium Series" -fodral är exceptionellt skyddande. Dessa överdrag har pansats av det dubbla lager av struktur med ett extremt robust yttre skal och gummierat inre skal. Således kommer dina iPhone 6s att skyddas från alla möjliga skador.

Duranium Series-fodral rör sig bortom det robusta höljet och har ett inbyggt skärmskydd för att avvärja repor. Dessutom fungerar det avtagbara höfthölsteret perfekt för att låta dig bära din enhet bekvämt under äventyrliga tider.

USP: Inbyggt skärmskydd

Kolla in på Amazon

7. FOGEEK

Om du vill ha ett snyggt tungt fodral, skulle detta erbjudande från FOGEEK vara det perfekta sättet att gå.

Detta fodral har en stötsäker struktur och har en Apple-logotypskärning på baksidan. Det avtagbara höfthölstret ger dig flexibilitet som behövs.

Vad som gör FOGEEK bältesklämväska trevligt är dock den snygga designen. Och med så många färgvarianter som erbjuds bör det inte vara en stor sak att välja den som kan passa in i din iPhone 6s.

USP: Snygg design

Kolla in på Amazon

8. Debin

Om design med låg profil tilltalar dig kan Debin vara värt att kolla in. Den är huggen i läder av högsta kvalitet. Med mjukt texturerat yttre får du bättre grepp.

Mjukt fodrad interiör hjälper påsen att absorbera stötar och till och med motstå skrapa. Inkluderingen av magnetisk förslutning gör att du enkelt kan fästa fodralet. När det gäller bältesklämma fungerar det ganska bra för att låta dig hålla din enhet på plats.

USP: Mjukt fodrad interiör

Kolla in på Amazon

9. TurtleBack

Här kommer ett enkelt men elegant designat bältesklämfodral för din iPhone 6s. TurtleBack har tillverkat det här fodralet med smutsskyddat läder av högsta kvalitet för iPhone 6s. Skydda nu din iPhone mot repor med denna mjuka filt; Detta hållbara hölster för bältesklämma kan ta i alla nakna iPhone 6s eller med ett tunt fodral.

Den magnetiska klaffstängningen är utformad ergonomiskt för att skydda din telefon även när du är aktiv i ditt yrkesliv. Metallklämman är löstagbar; du kan rotera fodralet enligt dina sittande och stående ställningar.

USP: Roterande bältesklämma

Kolla in på Amazon

10. E LV

Det finns väldigt få tunga väskor som är lika robusta som E LV. Förutom att ha solid konstruktion; locket har luftdämpade hörn. Så det kommer inte att ge slumpmässiga stötar någon chans att skada din iPhone.

Det ger också ett extra försvar mot pekskärmen tack vare den upphöjda ramen. Dessutom kan det inbyggda kickstanden låta dig pro-up din smartphone i önskad vinkel under dina videosamtal eller filmtider.

USP: Inbyggt kickstand för förbättrad handsfree-upplevelse

Kolla in på Amazon

Det är det, folkens!

Din favorit?

Så vilken av ovanstående iPhone 6s Bältesklämfodral kommer att försvara din smartphone mot stötar? Det skulle vara trevligt att veta namnet.

Missa inte:

 • Bästa iPhone 6s Bluetooth-hörlurar
 • Plånboksfodral till iPhone 6s
 • Bästa iPhone 6s läderfodral
 • Bästa iPhone 6s Kickstand Fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found