Blogg

Bästa iMessage Sticker-paket och appar 2021

När du vill att ditt meddelande aldrig ska låta det roliga elementet försvinna måste du ha klistermärken en touch bort. Med animerade bilder på gång är det en njutning att skjuta upp salvor eller sätta din kära vän för en plötslig skratt.

Var får du de roliga memerna eller tecknade bildpaketen? App Store är laddad med en mängd alternativ, och jag har valt ut de bästa iMessage-klistermärken för iPhone så att du snabbt kan se spännande för att krydda din konversation.

Medan många iMessage-klisterpaket är tillgängliga gratis, kräver vissa av dem att du släpper ut några dollar. För att säkerställa att dina meddelanden har den perfekta folien för sidoplacering av hangout, har jag raderat båda. Så, hoppa direkt in för att plocka ut de som passar din smak!

1. Super Mario Run-klistermärken

När Super Mario Run är runt, förvänta dig att ditt samtal blir roligt. Uttryck dina känslor på ett roligt sätt genom att få ut det mesta av Mario-världen. Lägg till den snygga kepsen och den berömda mustaschen till din bild för att göra dig själv till Super Mario.

Och åh, missa inte matchande åtgärder som plötsligt hopp, snygg fluga och mördaren blinka för att krydda hela stämningen i meddelandet!

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Toca Life Paper Bag Cat

När det gäller att bryta isen och sätta tonen för tidlöst skratt är "Paper Bag Cat" rätt på pengarna.

Vad som gör dessa katter så bedårande är att de enkelt kan passa in i olika stämningar. Oavsett om du vill visa ilska eller låta tillgivenheten visa den mjukare sidan, de kan låta dig göra det med aplomb. Så, få din griniga sida ut eller höja värmen med den kylda posen!

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Disney-klistermärken: Mickey

När du vill säga mycket utan att uttrycka ett enda ord skulle Mickey komma in i pjäsen riktigt bra.

Detta klistermärkepaket är packat med de ständigt bedårande karaktärerna som Mickey, Minnie och Donald. Beroende på vad du vill förmedla, välj en som kan beskriva dina känslor.

Det är inte allt, du kan lägga till mer roligt element i iMessaging genom att sätta den dynamiska klistermärken på ditt foto eller var som helst i meddelandet.

Pris: $ 1,99

Ladda ner

4. Angry Birds-klistermärken

Dags att låta den kvittrande karaktären som bor i dig komma ur boendet! Om du har provat händerna på Angry Birds, skulle du veta hur coolt detta iMessage-paket skulle vara för din konversations hälsa.

Få ut mesta möjliga av Chuck, Bomb, Matilda, Stella och andra lika fascinerande saker för att liva upp hela temat. Det spelar ingen roll om du vill uttrycka glädjens höjd eller kasta ett raserianfall, de animerade karaktärerna kan låta dig skicka dina känslor levande.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Stickers för kakmonster

Ta med dig "Cookie Monster" för att rycka av tristess och sätt hela temat på ett oändligt skratt! Den här har varit en av min oumbärliga ingredienser i åldrar. Så jag kan berätta hur fascinerande dessa klistermärken kan vara.

Placera temaklistermärket på din eleganta selfie eller inuti bubblor för att få igång chatten. Eftersom du har en enorm samling till förfogande bör det inte vara en stor fråga att välja den som bäst passar stämningen.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Star Wars-klistermärken

Om det finns en önskan att lägga till något Hollywood-element i dina iMessages kommer detta animerade Star Wars-klistermärkepaket att vara på mål.

Du kan välja mellan massor av ikoniska bilder som rebellpilot, stormtrooperhjälmar, dödsstjärna och mer för att leva upp till konversationen. Skala och rotera dem så att de kan verka mer tilltalande. Använd dessutom dessa ikoniska klistermärken för att anpassa dina bilder.

Pris: $ 1,99

Ladda ner

7. Despicable Me 3 klistermärken

Åh ... hur kan jag missa Despicable Me 3 Stickers! Jag har alltid gillat att spela det här spelet och misslyckas aldrig med att ta med minionerna när jag vill göra meddelandet mer roligt.

Paketet levereras med 24 animerade och 31 statiska klistermärken. Du kan skicka dem ensam eller använda någon anpassning för att uppdatera hela sammanhanget. Jag menar att du kan placera dessa karaktärer på ditt meddelande eller slå dem på dina selfies för ytterligare effekt.

Pris: $ 1,99

Ladda ner

8. Aminal-klistermärken

Lägg till lite roligt och snyggt i dina iMessage-konversationer med detta bedårande "Aminals" -klisterpaket. Det har 250+ iMessage-klistermärken gratis och ännu mer tillgängliga att köpa för att göra totalt över 400 klistermärken.

Håll dem bara över dina chattar med en knapptryckning och lägg till lite mer karaktär i dina texter. Klistermärkena kan skickas som enskilda meddelanden eller dras och släppas på befintliga iMessages. Du kan också använda dem på WhatsApp!

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Om Nom-klistermärken

Här är det officiella iMessages-klistermärkepaketet med Cut the Rope med OmNom. Du kan placera dem på bubblor, bilder och till och med andra klistermärken för att lägga till en rolig och söt touch till dina konversationer.

Den innehåller över 60 klistermärken, både statiska och animerade. Det är ett bedårande sätt att uttrycka sig själv och kommunicera med dina nära och kära kreativt och minnesvärt.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Memes - Klistermärken

Jag antar att du hade väntat på att Memes skulle explodera, eller hur? Skämt ifrån varandra, de är en så het ingrediens för meddelanden. Så det är ingen fråga om att ge dem en miss. Aldrig!

När vi pratar om vad det här paketet erbjuder, kommer det med alla möjliga ribbstickande memes. Att sätta någon form av känslor i framkant borde därför inte vara en stor fråga.

Titta bara på de fåniga som länge har varit den permanenta medlemmen i min lista.

Pris: $ 0,99

Ladda ner

Det är ganska mycket det! Så det här är de paket som har styrt min konversation.

Låt meddelandet förbli roligt ...

Hoppas att din iMessaging inte längre saknar eldkraften och alla slags godsaker som krydrar hela konversationen. Så misslyckas aldrig med att ge dem ett skott när tiden är rätt att låta känslorna explodera.

Du skulle gärna ta en titt på dessa inlägg också:

  • Hur man skickar Invisible Ink iMessage från iPhone
  • Bästa iMessage-alternativ
  • Videochattappar för iPhone och iPad
  • Bästa AR-spel för iPhone

Gillade du att läsa den här artikeln? Om ja, dela dina tankar i kommentarsektionen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found